Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metehan_bera

kayı setinin fiyatı nasıl arkadaşlar?

kayı seti

güzel seçim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61 TL lik alışveriş yaptım bakalım.Umarım alırız 25TL yi bir sıkıntı çıkmadan
  • Ben mi yanlış görüyorum, ne bu fiyatlar yahu?
    Aşırı pahalı o 25tl indirim bile yetmiyor normal fiyatlara inmesine.
  • sayacı anlık güncellemeleri imkansız. Günlük güncellenir.
  • D&r ======Ç Ö P

Bu fiyatta ürünleri belki parası çok adamlara satarlar. Alsınlar 25 lira larını. Dün girdim ama tanrım didim o ne fiyatlar öyle... Alım gücü yüksek zannediyorlar herkesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberdar eden arkadaşa inceliğinden dolayı teşekkür ederim, faydalandım
  • Yalnız aldığım ürünlerin diğer sitelere göre farkı toplam 15TL.Eğer bir sıkıntı çıkarsa 15TL zararda olacağım
  • Valla witcher 3 aldım 59.99 tl ye, birde kızıma sihirbazlık seti aldım 29 liraya kargo bedava oldu kızımın hediyesini de bedavaya getirmiş oldum neredeyse. Ayrıca oyununa bu fiyata başka yerde bulamamıştım aklımdayken almış oldum.

• Tam da kitap siparişim olacaktı. Bu iyi oldu. Siparişi verdim 73 lira tuttu. İndirim ile güzel fiyata geldi.

• haber veren arkadaşa teşekkürler
  • 1 haftada geldiler bana genelde arayıp söylüyorlar şu gün uygun musunuz diye ,kart aynı gün açılıyor getirdiklerinde
  • Beyler bu kampanyayı da felsefe alanına ayırmak istiyorum bana felsefe alanında mutlaka okunması gereken düşünürlerden birkac genel gecer kitap önerebilir misiniz örnegin böyle buyurdu zerdüşt gib ya da Kiekergaard okumuş olanlar mesela hangi kitaplari mutlaka okunmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UniquE -- 2 Şubat 2016; 0:54:11 >
  • Kpss kitabı bakanlar boşuna bakmasın fiyatlar pahalı.

• mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    google biliyormuş, tanışıp sizde ara sıra sorular sorabilirsiniz.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Grundig+SC+590+Alarm+Saatli
  • Tek bir kitaba baktım. İnternette bir araştırdım ki D&R'da %40 pahalı. Kampanya güzel ama anlaşılan kitapçı yanlış.
  • Çok pahalı olmayan iş görecek kulak içi kulaklık önerebilecek var mı?

• Kampanya çok iyi keşke birden fazla encard im olsa demeye başladım...

Özellikle Doğan yayınlarında 3 kitap ve üzerine %35 indirim olayı gayet iyi yalnız indirimi indirimli fiyatlar üzerinden değilde etiket fiyatı üzerinden yapıyor sonuç olarak en azından bir %10 indirim daha alınabiliyor...

3 kitap al daha az öde

Bakılmadan geçilmemesi gereken ikinci yer ise İthaki yayınları, içerisinde oldukça güzel kitaplar var vede %35 indirimli...

İthaki Yayınları

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    İndirimi yapınca on numara oluyor
    benim kalem ihtiyacım vardı 3-5 tane aldım fiyatlar piyasa fiyatıydı
    haber veren arkadaşa dua ediyoruz :)
  • kullanmayacak olan varsa 5 TL karşılığında kullanabilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.