Şimdi Ara

ENPARA KİDEGA.COM da 50/10 tl indirim + kitap hediye (31 aralık 2019'a kadar geçerli) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
21
Favori
77.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dhkonya D kullanıcısına yanıt
    ock95 kullanıcısına yanıt
    Ekşiden birine de göndermemişler, durumu kidegaya iletmiş 1-2 gün içinde deniz mecmuasını yollamışlar. Bence çalınma değilde yoğunluktan unutulmuş olabilir. Şans işte :(

@dhkonya ve ock95: Kampanyaya ay bazında katılım sınırı yok. Her ay 1 kere katılabiliyorsunuz. Eğer kampanya uzatılmazsa bu ay son olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

İndirim ne zaman yansır 4 gün önce sipariş verdim kitaplar dün elime ulaştı kartımdan 33 tl tahsil edildi diğer ayın 5 ci günü gibi bir ibare var ama tam olarak anlamadım.
    İndiriminiz yarın öğlen sıralarında yansıyacaktır. Kidega ödemeleri sipariş verilen ayı takip eden bir sonraki ayın 5. günü yansır. Örnek: Eylül’de yaptığınız alışverişin indirimi 5 Ekim günü hesabınıza aktarılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 4 Aralık 2018; 23:16:17 >
  • Bu ay vereceğimiz sipariş için kampanya Ocak ayında bittiğinden yine de indirim olur mu? Öyleyse bir sipariş daha geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogudeg

Bu ay vereceğimiz sipariş için kampanya Ocak ayında bittiğinden yine de indirim olur mu? Öyleyse bir sipariş daha geçeceğim.
    bence bunu cidden sormadın
  • konuyu görünce bende faydalanıyım dedim. ama aradığım kitapları bulamadım aslında çoğu tükenmiş.
  • BKM üzerinden olunca indirim olmuyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitarih

BKM üzerinden olunca indirim olmuyor muydu?
    Olmuyor.

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Bana da 2 ayrı siparişte 1er tane dergi göndermişlerdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogudeg

Bu ay vereceğimiz sipariş için kampanya Ocak ayında bittiğinden yine de indirim olur mu? Öyleyse bir sipariş daha geçeceğim.
    Olur
  • 15 lirası yatan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Kasım ayında sipariş vermiştim. Bugün yatması gerekiyordu şartlara göre. Tekrar göz attım. Harcama tarihine kadar tüm aylarda ayın enparalısı mı gerekiyor ben mi yanlış anlıyorum. Sadece Kasım'da olmamız yeterli değil miydi?

• bu ay masa takvimi göndermişler.

keşki kampanya uzasa.
  • 7. Günde yatacak olan netflix yatmış ama 5. Günde yatacak olan bu yok.

• fitarih kullanıcısına yanıt
    Bkm ile ödeme yok benim bildiğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Ben Kasım ayında sipariş vermiştim. Bugün yatması gerekiyordu şartlara göre. Tekrar göz attım. Harcama tarihine kadar tüm aylarda ayın enparalısı mı gerekiyor ben mi yanlış anlıyorum. Sadece Kasım'da olmamız yeterli değil miydi?
    10 DK önce sipariş vermiştim sizin yazınızı görünce tekrar baktım. " her ay" yazıyor. Şimdi siparişi iptal etmeye uğraşıyorum ama bulamadım bi türlü.
  • Geçen ayki iadeler yatmış.

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt
    daha yatmamış 15ler. Panik yok.

Edit: şimdi yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 5 Aralık 2018; 15:55:59 >
  • bana da yattı bugün. Bu ay da alsak aynı şekilde devam ediyor mu kampanya?
  • 15 bana da yatmış sms geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

10 DK önce sipariş vermiştim sizin yazınızı görünce tekrar baktım. " her ay" yazıyor. Şimdi siparişi iptal etmeye uğraşıyorum ama bulamadım bi türlü.

Alıntıları Göster
    Alışveriş yapılan ay ayın enparalısı olmak yeterli. Kampanya süresi boyunca olmaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.