Şimdi Ara

ENPARA kullanan birisi 5₺ atabilir mi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gfbmaxs -- 19 Ekim 2018; 1:12:16 >

• Arkadaşlar ertesi gün 10₺ atayım atan kişiye şu an atm yok yakınlarda çok acil
  • Up
  • bu saatte gelmezkı banka acılınca transfer oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 19 Ekim 2018; 2:25:24 >
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Aynı banka içinde havale gerçekleşebilir. Merkez bankasıyla alakalı olan eftler bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodrama11 -- 19 Ekim 2018; 2:33:53 >
  • lazım mı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

lazım mı hala
    Bana 6000 tl atarmısın Enparadan PC Almam lazım . Forza 4 aşırı hoşuma gitti ams para yok. Sabaha kadar atarsan çok iyi olur

Edit: hocam birde kan analistiymişsin ya bende kansızlık var üzüm yiyorum kuru olandan iyi gelmiyor . Kansız olduğum için kiloda alamıyorum napmam lazım kilo almak icin

Edit : 1995 liymiş arkadaş bende 1997 liyim hala okuyorum adam çalışıyor ne güzel kan analisti biz hala öğrenci vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 19 Ekim 2018; 5:14:22 >
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    forza 4 ü güzel yapmışlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

forza 4 ü güzel yapmışlar ama
    Valla youtube dan izliyorum geçen sene 300 tl ye aldığım netbookla . PC alayım diyorum çalışayım diyorum alttan derslerm izin vermiyor çalışmama
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Arada olur öyle keyfine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.