Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
57
Favori
121.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazıyor onaylanırsa şu kadara kadar daha kreid kullanabilirsiniz. isterseniz size uygun diğer tekliflerimizi değerlendirin gibisinden bir uyarı veriyor.evet seçimiyle devam edebiliyorsun.
  • 900 tl kredi icin 12 ve 18 ay olarak enparada hesap yaptirip bana bilgi verebilecek arkadas lazim.. yardimci olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    https://www.finansbank.enpara.com/kredi/ihtiyac-kredisi-hesaplama.aspx

minimum 1000 Tl
  • Araç alacaklar arkadaşlar iş bankasında 1.02 oran var tavsiye ederim.
  • Az önce ben de enparadan 6300 tl çektim 12 ay vade ile toplamda 6850 gibi bir para ödeyeceğim aylık 560 tl karşılığında bununla kredi kartlarımı kapatıcam.
  • Enpara dan 1,19faizle 20bin çekmiştim bidaki ay faiz düşmezse digital denizden 1.05le çekip bu kredimi kapatacam bence sizde takip edin düşmezse faiz denizden çekip kapatın krediyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Enpara dan 1,19faizle 20bin çekmiştim bidaki ay faiz düşmezse digital denizden 1.05le çekip bu kredimi kapatacam bence sizde takip edin düşmezse faiz denizden çekip kapatın krediyi.

Dijitaldenize uye olamiyoruz musteri oldugumuz icin bunu ne sube nede musteri hizmetleri cozebildi bnde pes ettim en paraya devam ne yapalim hocam

• faiz oranlarını düşürmeleri iyi olmuş ...

12 bin 12 ay vade 1 saatte onaylandı. KKB notum 1270 .

KKB notu önemli de sabit maaş var mı daha çok ona bakıyorlar demek ki :)
  • İlk krediyi bitirmeden 1 kredi daha veriyorlar mı, bu şekilde 2.krediyi kullanan oldu mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    veriyor benim 2 tane var. 2500 ve 1500 olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

İlk krediyi bitirmeden 1 kredi daha veriyorlar mı, bu şekilde 2.krediyi kullanan oldu mu ?

evet
  • Teşekkür ederim @FlyingHigh @rasmus61
  • bugün enpara kartım geldi...kullanabilecegim güncel kampanya varmıdır ? 50 tl. harcarsan 25 tl hediye falan diye okumuştum biryerde devam ediyormu şartı varmı acaba ?
  • Müşteri olmak için form doldururken hata verdi, tekrar form doldurmaya çalıştım sürekli hata veriyor ? Sıkıntı mı var enpara da şu an ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxF@t@l1TYxx -- 2 Aralık 2014; 19:06:56 >
  • Enpara ihtiyaç kredisi almış olsam ödemeye gelecek ay mı başlarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxF@t@l1TYxx

Enpara ihtiyaç kredisi almış olsam ödemeye gelecek ay mı başlarım ?

Evet geleck ay baslarsin
  • @sametbaggio Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Denizbankta iki kredim var aylik 1200 odemesi var.
    Aylik bankaya net 1600 maas yatiyor.
    Enparadan 30 bin 24 ay basvuru yaptim 10 snde onayladi 5 snde hesaba aktardi 1. Dakkada hesaptaki 30bin sifira dustu.
    Hic bu kadar kolay kredi kullanmamistim :)

Ayrica 1600 maas ile 1200 odemem olmasina ragmen naail 30 daha verdiler anlayamiyorum.

hesabındaki 30 bin tl nasıl sıfıra düştü? bir anda
  • Kkb ayın kaçında güncellenyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Ben 5 bankayla çalışıyorum. Bazı bankalar bilgileri ayın 5-7'si civarı, bazılıarının 8-9-10'unda güncelleniyor. O yüzden raporları 10'unda sonra almanızda fayda var, en günceli görürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.