Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben garanti'ye kredi başvuru yapmıştım. Müşteri temsilcisine "bana kredi çıkar mi diye" sormuştum. O zaman 1280 miydi 2280 miydi öyle bi şey dedi, bu puana kredi çıkmaması imkansiz demisti. Sonuç olarak kredi çıktı, fakat o puani tam hatırlamıyorum, demek ki ücretli olarak bakılıyor muş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Ben garanti'ye kredi başvuru yapmıştım. Müşteri temsilcisine "bana kredi çıkar mi diye" sormuştum. O zaman 1280 miydi 2280 miydi öyle bi şey dedi, bu puana kredi çıkmaması imkansiz demisti. Sonuç olarak kredi çıktı, fakat o puani tam hatırlamıyorum, demek ki ücretli olarak bakılıyor muş?

evet ücretli. 1280 dir çünkü maks. 1900 oluyor çok yüksek değil yalnız belirttiğiniz skor. çıkması iyi olmuş.
  • arkadaşlar 10 dk önce 7500 tl onaylandı.
  • Sigorta primi eklemişler daha önce yoktu sanki
  • Sigorta eklediklerine göre artık bı cazibesi kalmadi güle güle enpara
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Artık var gereksizler yüzünden
  • Eskiden çok fazla kullanırdım. Kısa süreli kredilerde çekerdim. Artık pek bir esprisi kalmadı. Alternatiflere yöneleceğiz.
  • Sigorta saçmalığı gelmiş konu başlığını silin
  • sebastian vettel S kullanıcısına yanıt
    Enpra ihtiyaç kredisi 510 TL sigorta primi çıkartıyor. Şaka mısınız siz? Yazdığına baksan düşük faizli ihtiyaç kredisi enparada. Hadi be sende. Biz çektiğimiz ana paranın üstüne fazladan ne kadar geri ödenecek diye bakıyoruz. Cebimizden 510 tl daha (ç)almaya çalışıyor.

Alternatifi ne bunların?

Katılıyorum. Konu başlığı "Enpara Masraflı İhtiyaç Kredisi" olabilir mesela. Mobil uygulamayı güncellemeyi unutmuşlar "ek herhangi bir ücret uygulanmıyor" hala duruyor.
  • 1 Ağustos'ta enparadan 5000 tl ihtiyaç kredisi istedim. Anında red verdi.

Zamanında Ekpara limitini bile güç bela vermişlerdi.

Enparanin su gereksiz eli sıkılığını anlamıyorum. Bugüne kadar ne kredi kartı ödemelerimde bir gecikme oldu ne başka birşey.

Enparadan 5000 tl kredi için anında red alınca cepteteb e başvurdum anında onay verdi.
  • Şu an en uygun faizli ve masrafsiz kredi sanirim sadece dijital deniz'de. Ben daha once cekmistim, hic bir ek masraf odemeden, piyasadan daha dusuk faiz oraniyla.

https://www.dijitaldeniz.com/General/NewCredit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 6 Ağustos 2017; 20:2:49 >
  • Hem faizi yüksek hem de sigorta masrafı var artık. Konu çöp.
  • Denizle arasında o.2 puan var...Ama 1o K da sigorta dahil aylık 12 TL fark var...Enteresan....

• Yüksek faiz oranı ve sigorta masrafı geldiğine göre tüm cazibesi gitmiştir.
  • Hala masrafsız diyor enpara :)

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi
  • sms atarak kredi vermeye çalışıyor şuan, sigorta saçmalığı varya uyduruk bankalar gibi artık, hem smsle rahatsız ediyor hem masraf cart curt
  • Ben sadece Enpara yi para yatirip cekme icin kullanicagim. Bu ihtiyac kredisini direk iptal etme durumu var mı hic kullanmak bile istemiyorum. Merakimdan soruyorum Bir de son uc ay calismak mi gerekiyor kredi cekmek icin.
  • arkadas cok entersan bişey yaşadım ya normalde gününde öder baya bi kredi cekmisligim var 15 bin cekeyim dedim ilk defa değerlendiriliyor ekranına geldim normalde tık diye veriyodu 1 gün bekledim yok 2. gün uyurken telefon caldı soruyo işte kaç bin kaç ay çekmiştiniz uyku sersemligi 25 bin 24 ay dedim bu şartlar altında veremem dedi kapadı anında piskopatlarmı bakıyor telefona noluyor anlamadım
  • sigorta primi nerde çıktı yahu ?
  • En paradan 15 bin kullandım 225 tl hayat sigortası kesti bunu iptal edip iade alma şansım var mı? Sadece soruyorum.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.