Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

gün verdi dediğiniz ne hocam?

benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla netten onaylanırsa direk 5-10 dk içinde hesaba geçiyor zaten.

Bir sefer başvurmuştum 2 gün sonrasına gün vermişti onay incelenmesi için zaten ertesi gün ihtiyacım kalmadı iptal ettim.

Dün başvurdum önümüzdeki Çarşamba'ya gün verdi. Oda bayram dolayısıyla sanırım.
  • gün verme diye bir şeyi ilk defa duyuyorum sizden.

sistem onaylarsa zaten direk o ekranda 5dk içinde devam ediyor.

ben bir kaç kere işlem yaptım hep böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

gün verme diye bir şeyi ilk defa duyuyorum sizden.

sistem onaylarsa zaten direk o ekranda 5dk içinde devam ediyor.

ben bir kaç kere işlem yaptım hep böyle oldu.

Durum bu şuan. Muhtemelen mesai saati başlayınca aktaracaklar parayı resmi tatil olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 14 Eylül 2016; 23:33:33 >
  • ilk defa görüyorum.

resmi, tatillik bir durumda yok aslında. sonucu yazarsın hocam bende merak ettim.
  • Onaylanması muhtemel kredilerde gün veriyor böyle. Telefonla bilgi teyidi yapıp hesaba geçiriyorlar verdikleri günde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kredi kartım yok. Yaklaşık 2 senedir encard kullanıyorum. 2 aydır da çalışıyorum. 2 defa kredi istedim ikisinde de 5-10 içinde mesaj geldi red edildin diye. Neye göre veriyorlar anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Hiç kredi kartım yok. Yaklaşık 2 senedir encard kullanıyorum. 2 aydır da çalışıyorum. 2 defa kredi istedim ikisinde de 5-10 içinde mesaj geldi red edildin diye. Neye göre veriyorlar anlamadım.

Kredi kartın yoksa kredi puanın da yoktur muhtemelen. Kredi kartının önemli bir etkisi var diye biliyorum kredi puanında.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı demişken unuttum bak. Daha yeni Fix kart çıkardım, hiç kullanmadım. Bunun da limit 1300 TL imiş. Bilsem hiç çıkarmazdım.

• ENPARA hakikaten enteresan...Ne zaman girsem 5 K--1O K kredin hazır..Tıkla kredi hesabında, mesaı geliyor...EKPARA'mda 2.5 K oldu bu arada ...İhtiyacı olanada vermiyor.....

• 1 gün değerlendirme attı bende de
  • Vadeli falan para tutmak. Puanı arttırır mi

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

ENPARA hakikaten enteresan...Ne zaman girsem 5 K--1O K kredin hazır..Tıkla kredi hesabında, mesaı geliyor...EKPARA'mda 2.5 K oldu bu arada ...İhtiyacı olanada vermiyor.....

Gerçekten enteresan bu enpara. 1.44 den aldigim krediyi pahali diye kapattim. Sonra 1.40 tan almistim onuda kapattim. Simdi paran hazir gelmiyor. Belkide istesem vermezler. Ilginc bu enpara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Öğrenciyiz fakat 1650 kkb puanı var. Ödemeler düzenli. 5000 tl ihtiyacım oldu. Ödemelerim düzenlidir gerekirse haftasonu çalışır yine zamanında öderim. Enpara vermiyor. Nereye başvurayım. Nedir bankaların bu sorumsuzluğu? Ögrenciyiz fakat bizde insanız. Sağlık ihtiyacım için ama vermiyor. 1 kere bile borç geç ödemedim. 1 senedir 750 tl limitli kredi kartım var her ay sonu bütün limitim bitmiş olur ama gününde öderim. Başka hangi banka verir bana?

Denizbank a basvurabilirsin. Ogrenciyken 5 bin tl kredi cekmisligim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1700 kredi puanı ile 6 bin lira kredi için red yedim, düzenli gelir de vara. Bu enpara çok tuhaf değil mi? Müşteri hizmetlerini arasam bir faydası olur mu?
  • Safe Zone kullanıcısına yanıt
    enpara aldigin kredinin tamamini öde. Bi dahaki sefere kredi istediginde red gelebilir. Tuhaf bir sistemleri var. Sen istersen vermiyor. Ille onlar sana kredi önerecek. Su kadar kredi cekebilirsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Benim belgelendirebileceğim gelirim yok. Öğrenciyim. Üniversiteye 2008'de başladım. Başladığımda kredi kartı çıkarttım. 750 tl limitli. Gel zaman git zaman limiti yavaş yavaş arttırdım. En son 5 bine kadar çıkarttılar. Tek sebebi düzenli ödemelerimdi. Öğrenciyim aldığım harçlık 500'dü ilk zamanlar. Şuan 750.

2012'de 7500 tl limitli başka bir kredi kartı daha verdiler. Belge melge isteyen yok. Mayısta 8000 tl kredi çektim. Şimdi bugün Enpara 7000 kredi çektim. Aldığım maaşa 2000-3000 tl yazıyorum kaç senedir. Biri gelir belgesi istese her şey biter. Önceden dediğim gibi hep ekstre kesilmeden yatırırdım borcumu. Bunun önemi büyük.

gelir belgesiz 20-30 bile çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenonline -- 25 Ocak 2017; 6:34:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

1700 kredi puanı ile 6 bin lira kredi için red yedim, düzenli gelir de vara. Bu enpara çok tuhaf değil mi? Müşteri hizmetlerini arasam bir faydası olur mu?

OLMAZ!! ben aradım işe yaramadı geçen bir abi kafayı yemişti
    kkb 1800 gelir 3400 5000 tl kredi:ret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenonline -- 25 Ocak 2017; 6:31:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

enpara aldigin kredinin tamamini öde. Bi dahaki sefere kredi istediginde red gelebilir. Tuhaf bir sistemleri var. Sen istersen vermiyor. Ille onlar sana kredi önerecek. Su kadar kredi cekebilirsin diye

sorma hocam ya aylık belgelenebilir gelirim yüksek, notum yüksek, bir banka için kusursuzum ama adamlara 2 defa başvuru yaptım direk ret geldi yahu!! sonra sinirlendim kredide acil lazımdı akbank, denizbank, ing bank falan hızlı hızlı başvuru yaptım diğerleri de ret etti!! bir şey olmalı abicim yoksa ret gelmesi mümkün değil!! ne eksiğim var ki? gecikmemi var? maaş mı yok? not mu düşük? bu enpara bana çok uğursuz geldi

• Enpara Kredi hakkında bilgi almak isteyenler şu kaynağa göz atabilirler. Enpara kredi başvurusu ve şartları hakkında çok güzel detaylı bilgiler aktarmakta.

https://kredispara.com/enpara-kredi-basvurusu-sartlari/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

5 bin Tl kredi başvurusu yaptım 1 aylığına hemde ertesi gün bi girdim siteye 1600 tl lik başvuru görünüyor hemde 36 taksitle 2100 ödeyecek yazmıslar. Ya ben 5bin başvurmusum sen niye onu değiştiriyosun zaten faiz oranları uçuk derece

Bana da öyle oldu. Taksit sayısını düşürüp çekebilirsin 1600 ü

onu değiştirmemiş bence.
    mesela sen 5.000 başvurursun o 5.000 değil 1.400 verebilirim diyor.
    Yada 5.000 başvurursun 10.000 da verebilirim diyor bazılarında

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.