Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkant19

5 bin Tl kredi başvurusu yaptım 1 aylığına hemde ertesi gün bi girdim siteye 1600 tl lik başvuru görünüyor hemde 36 taksitle 2100 ödeyecek yazmıslar. Ya ben 5bin başvurmusum sen niye onu değiştiriyosun zaten faiz oranları uçuk derece

Bana da öyle oldu. Taksit sayısını düşürüp çekebilirsin 1600 ü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ya 1600 liranın neyini çekiyim hem çeksem 2100 yüz faiziyle kim derde giricek ama yaptıkları çok saçma
  • Bende almayı düşünüyordum ama öğrenciye vermiyorlarmış
    alt tarafı 1000 lira kredi 6 ayda kapatırdık , başka kredi alabileceğimiz düşük faizli biryer varmıki?
  • Cep telefonu almak için burdan kredi almak daha mantıklı gibi. Hele evkur gibi telin 2 katı fiyat çekenler veya operatörlerin sizi 24 ay taahhütle bağlayıp bir de üstüne telin 2 katı fiyatla ödemeniz gerektiği düşünülürse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1350 Tl lik kredi kartım var 1000 tl krediyi vermiyor. Ödemelerim düzenli böyle saçmalık mı olur öğrenciyiz diye yaptıklarına bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faiz oranları çok ama çok iyi kesinlikle her zaman en iyi kurum enpara.com
  • enpara hakkaten güzel bir sistem. en çok sevdiğim özelliliği bankacılara falza bulaşmadan direk cep telefonunda kredi çekebiliyorsun. ben aylarca kredi çekemedim. ama cepten 5 dkda hallettim. enparası olmayanlar kredi çekebilmek için şu linkteki şeylere dikkat edebilirhttp://www.bankasaatleri.com/nicin-kredi-alamiyorum/
  • Enpara benimde çok hoşuma gitti. 2 kredi çektim birini kapattım, diğeri devam ediyor. Şu an yine kredi çekebiliyorum. Dediğiniz gibi bankayla uğraşmadan 5 dk da internetten, telefondan kredinizi alabiliyorsunuz. Ekpara limitide ayrıca güzel bir uygulama.
  • Arkadaslar suan univ. Ogrencisiyim enpara hesabim var. Icinde 18bin tlye yakin para mevcut. Simdi ben kredi basvuru yapsam bana kredi verirler mi? Hesap acilali 10 gun oldu.

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    genelde öğgrenciye kredi vermiyor.

ama içerdeki paranıza bakarak, miktar çok fazla değilse bir ihtimal alabilirsin.

denemen lazım
  • arkadaşlar 3 yıllık sağlık memuruyum pazartesiye 18 bin lazım o gün ziraat verir mi veya enpara o gün içinde aktarır mı hesabıma parayı.

not : 2-3 yıldır enpara kullanıyorum enpara hesabımda en çok 7 bin lira oldu genelde aylık 2 bin civarı atıyorum enparaya
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    enpara onaylarsa anında hesaba geçiyor. şuan deneyebilirsiniz direk
  • teşekkürler
  • Fakat enparanin masrafsiz kredisi bayagi pahaliya geliyor. 1,44 oran senelik % 22,81 falan. Ama iyi tarafi fazla ugrastirmadan belge falan istemeden
  • Uniden mezun olmuş ama işi olmayıpda kredi alabilen varmıdır?
  • Arkadaşlar iş bankası kredim var aylık taksit çok ağır geliyo en paradan çekemedim olumsuz dedi başka kredi var diye sanırım arayıp desem krediyi kapatmak için çekiyorum diye kabul ederler mi kredi borcunu kredi çekerek ödüyoz rezillik ama taksit fazla 400 tl aylık onu 200e çekmek istiyorum

• devulations kullanıcısına yanıt
    enparaninda cok pahali kredisi. cebteteb akbank direk daha ucuz. 20000 de ayda 60 tl farkediyor
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Sağol onlara bakayım

• enpara gibi diğer bankalarda da var, şuradan inceleyebilirsiniz şubeye gitmeden nasıl kredi alabileceğinizihttp://www.kredialmak.com/subeye-gitmeden-kredi-veren-bankalar/
  • Arkadaşlar merhaba, enparadan kredi çekeceğimde, şimdi başvursam ne zaman kabul edilir ?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.