Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aradım. Dosya masrafı ve sigorta yok dedi hatun kişi.. Yalnız telefon ile başvuru almadı. Bu ay içinde tüm enpara müşterilerine açılacağını söyledi. Oranlarda bir değişiklik yok. Yukarıdaki resimde olan oranlar ile aynı.

Bu ay kullanıma açılsa da önümüzü görsek..
  • Hadi arkadaş ya hala açmadılar.
  • Dun aksam telefon ile başvurdu 30000 TL için.bu sabah 15000 TL olarak onaylandığı mesajı geldi.musteri hizmetlerini aradığım da 515x36 olarak kkullanabileceğini yıllık maliyetin %14 olduğunu (vergiler dahil)aktardı.daha uygun bir banka varmıdır?yoksa bu oran cazip mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay düzenli para yolluyorum, tabi borçları ödemek için para da çekiyorum.
    Kredi skorum çok yüksek, hali hazırda yüksek limitli kartlarım da var. Henüz açılmadı ama.
    Ekpara limiti açık değil, bundan dolayı ise bilemem, KMH işini sevmediğim için açmadım ekparayı.
    Bence riski az olanlara tesadufi olarak dağıtmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebosentez

6 ayda10 bin liraya 400 lira faiz veriyor. 12 ayda +800 lira (ikinci 6 aylık süreç 10400 lira üzerinden hesaplanacağı için kar miktarı biraz daha artar) kar olur.
    Zaten geri ödemesi de toplamda 800 lira maliyeti var ve bu süreçte anaparadan da ödeme yapacağınız için alacağınız faiz 800 liradan az olacaktır.
    Uzun lafın kısası buradan ekmek çıkmaz hocam
     Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Not: Miktarlar yuvarlak olarak hesaplanmıştır.

Fırsatlar bölümünde 3 adet fatura talimatı verene +%1 faiz diyor. 1 yıl boyunca. Birde öyle hesaplat bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: diablosvelos

Dun aksam telefon ile başvurdu 30000 TL için.bu sabah 15000 TL olarak onaylandığı mesajı geldi.musteri hizmetlerini aradığım da 515x36 olarak kkullanabileceğini yıllık maliyetin %14 olduğunu (vergiler dahil)aktardı.daha uygun bir banka varmıdır?yoksa bu oran cazip mi?

internet bankaciliginda gozukmemesine ragmen mi actilar hcm telde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENPARA çabalıyor.
  • Bugüne kadar açmıştım fakat hiçbir işlem yapmamıştım, kredi açılmışmı diye giriş yaptım 1000 TL ekpara tanımlamışlar hesabıma, ama kredi görünmüyor.
  • 20.000 TL için de örnek ödeme planlarının resmini koyabilir misiniz arkadaşlar.
    hatta zahmet olmayacaksa.
    25.000 TL için de bir örnek görüntü alabilirsek süper olur.

@CoNQueRoR
    @erturkmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

20.000 TL için de örnek ödeme planlarının resmini koyabilir misiniz arkadaşlar.
    hatta zahmet olmayacaksa.
    25.000 TL için de bir örnek görüntü alabilirsek süper olur.

@CoNQueRoR
    @erturkmen

http://www.hangikredi.com/hangikredi/araclar.aspx

burdan yapabilirsiniz hocam oranı 1.00 olarak girin aynı değerler geliyor

• forumda verilen 10.000 TL ve 30.000 TL lik ekran görüntülerini karşılaştırdığımda sadece alınan krediye göre oranla hesaplanmış olduğunu gördüm ve aşağıdaki listeyi çıkarttım.
     Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi
  • Bana 5000 TL ek para tanımlamak istiyorlar ancak kabul etmedim. Kredi seçeneği yok. Kabul edersem çıkar mı sizce?
  • Turqie kullanıcısına yanıt
    10000 lira çek. 10797 geri öde. Çok iyi.
  • Ben telefonla aradım, mail yolladım ama yok arkadaşlar bana vermediler :) kredi puanım çok iyi hesapta kabarık ama yok :)
  • bana da mail geldi akşam üstü baktım açmışlar.
    denedik şansımızı bakalım
  • Banada mail göndermişler, açmışlar bugün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bana da mail geldi akşam üstü baktım açmışlar.

Onaylandimi hocam krediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

bana da mail geldi akşam üstü baktım açmışlar.

Onaylandimi hocam krediniz

sms ile tahmini olarak yarın 14:00 de dönüş yapılacakmış. böyle yazıyordu.
  • başvuru çok olur yetişemeyiz diye korkuyorlar bence. 3 otomatik ödemeye +1 faizle, günümüz oranlarıyla, parayı çekip birikim hesabına koyanlar zarar etmez. Ellerinin altında para olur. Ama kredi borcunu hesaptan değil her ay alacağınız maaş ya da paradan ödemek koşuluyla. bu anlamda para biriktirmekte zorlanan, borca girmeden birikim yapamayanlar için avantajlı görünüyor. Baktın faizler düştü, gider borcunu kapatırsın.
  • dün gece 10000/18 ay başvurdum. sabah onay mesajı geldi. bi ara girdim onayladım hesaba yattı. sağol enpara.com
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.