Şimdi Ara

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
58
Favori
120.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çektiğiniz meblalar ve en son ödeme planınızı söyleyebilseniz,kesin fikrimiz olsa çok iyi olur arkadaşlar
  • Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    8.000 TL çektim, aylık ödemesi 943 TL x 9 ay vadeli , toplam geri ödemesi 8.487

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afelka -- 4 Ağustos 2014; 13:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afelka

6 ay vade olsa halkbank paraftan cok uygun taksitli nakit avans vardı,8000 e 250 tl falan geri ödersiniz ,ödeme 1 ay atlatılarak basliyordu,yani 7 ay vade de denebilir.Hatta hesap kesim tarihinden 1 gün sonra çekerseniz neredeyse 2 ay atlamış olursunuz,8 ay vade olmuş olur. İlk extrede değil,bir sonraki extrede taksitler yansımaya başlıyor .Bilginiz olsun.

Ekleme: Faiz yok, %3 ücret , ve bsmf..vs falan kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 4 Ağustos 2014; 14:09:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

6 ay vade olsa halkbank paraftan cok uygun taksitli nakit avans vardı,8000 e 250 tl falan geri ödersiniz ,ödeme 1 ay atlatılarak basliyordu,yani 7 ay vade de denebilir.Hatta hesap kesim tarihinden 1 gün sonra çekerseniz neredeyse 2 ay atlamış olursunuz,8 ay vade olmuş olur. İlk extrede değil,bir sonraki extrede taksitler yansımaya başlıyor .Bilginiz olsun.

paraf daha uygun bence de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Belirtilen şartlarda ise iyi gibi gözüküyor ama beklemek lazım yine de..
  • quote:

quote:

paraf 5000 TL kadar çekebiliyorsunuz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

quote:

paraf 5000 TL kadar çekebiliyorsunuz !

Ben üst limiti pek bilmiyordum,olmadı iki tane paraf kullanmak gerek o halde

• Sanırım maaş alanlara verecekler çünkü geliri olmayanlara vereceklerini sanmıyorum. Ya da hesabına düzenli para giriş çıkışları olnlara.
  • bende enpara var nereden başvuru yapıcam ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ventura89

bende enpara var nereden başvuru yapıcam ki ?

İnternet şubesinde aktif ise çıkıyormuş. Aktif olmayanlar telefonla arasın demişler ama ben aradım yok dediler başka bir arkadaş çekmiş oysaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilerinizi güncelleyin
    maaş iş yeri sektör vb vb dediler
    birde hesabını sık ve aktif kullananlara çıkıyormuş

sistem 15 günde bir yenilenip kişilere ekpara limitini gönderiyormuş yani öyle başvurun çıkıyor falan yok (bana söylenen)
    adamlar sana şu kadar ekpara (kredi) limitiniz var diyor sonra sizde krediye başvuruyorsunuz çıkıyor sistemin özeti budur
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Yalan hocam 1 Yildir aktif olarak kullaniyorum enparayi heaaba giren para 18 Bin tl. Hic ekpara limiti tanimlamadilar akbank hemen 1000 tl ekpara limiti acti bunlarda tik yok. Sanirim ekparasi olana kredi hemen verilcek ekparasi olmayanada kredi cikmayacak olay budur

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    3 bin ek para tanımlı hesap işlem geçmişi 13 bin tl kredi başvuru ekranı açılmamış.Kamu personeliyim.
  • çektim mevduatı bir süre turuncu hesapta takılalım enpara da özler belki bizi bizlerede birşeyler tanımlar. Adam seçiyolar madem bizde banka seçeriz ozaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

3 bin ek para tanımlı hesap işlem geçmişi 13 bin tl kredi başvuru ekranı açılmamış.Kamu personeliyim.

Herkese acilinca size kesin cikar. Hocam ekparasi olana kesin onaylar. Sonucda oda bi kredi

• arkadaşlar bu oranlar geçekten uygun mu piyasayı bilmediğimden soruyorum.

• Bu işte bir tuhaflık var deneme amaç lı olarak bir kaç kişi de çıkarken bir iki kişi de telefonla başvurmuş ilginç benimde ihtiyacım var ek para 3 bin lira tanımlı ama bende de yok yarın telefon açıcam bakalım ne diyecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNQueRoR

arkadaşlar bu oranlar geçekten uygun mu piyasayı bilmediğimden soruyorum.

bu oranların aynısından halkbanktan kredi çekmiştim ocak ayında aynı miktara aynı taksiti ödüyorum.
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Dosya masrafı ve sigorta var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: Ventura89

bende enpara var nereden başvuru yapıcam ki ?

İnternet şubesinde aktif ise çıkıyormuş. Aktif olmayanlar telefonla arasın demişler ama ben aradım yok dediler başka bir arkadaş çekmiş oysaki

Bende aradım pilot uygulama dedi bu ay herkese açılacakmış beni biraz bekletti 20 bin tl dediğimde üstüne sordu sanırsam olumsuz cevap alınca sistem şuan uyarı veriyor olmuyor malesef ay içinde açılır dedi ben de hemen lazım o zaman başka bankadan çekerim dedim kapattım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.