Şimdi Ara

enpicks (günlük espn fastbreak tarzı oyun) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Hakan-

valla sezon başı diye siteye bir girim dedim eski dostları görmek güzel , ben katılamayacağım. herkese cok selamlar

Eyvallah Hakan seni de görmek güzel.
  • Sezon sonuna kadar standart lig usulü mü oluyor yoksa play off tarzı eşleşmeler olacak mı ligimizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitenin sahibi eleman bugun fırsat bulamadı puanları aksama dogru girdi. dunya 46.olmuşum 👅

yalnız eskiden 20bininci olurdum ilk 3bine çıktığımda heyecan basardi. şimdi oyuncu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Sezon sonuna kadar standart lig usulü mü oluyor yoksa play off tarzı eşleşmeler olacak mı ligimizde?

Baştada söylediğim üzere geçen yıl belli bir süre oynadım ama normalde şu an oynadığımız biçimde devam etmesi lazım. Ayrıca grup kısmında segment 1-2-3 yazıyor. Normalde segmentlerde puanlar sıfırlanır. Eğer puanlar sıfırlanırsa kadro kurmayı bırakanlar, yeni katılacak olanlar tekrar oyuna dahil olabilir. Sonunda toplam puanda (segmentler toplamı) şampiyon belli oluyor. Yalnız rankingde PO (playoffs) yazıyor. O tam olarak nasıl işliyor bilemiyorum fakat emin olmamakla birlikte PO, playoff maçlarını içeren segment3 (post season) olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

Sezon sonuna kadar standart lig usulü mü oluyor yoksa play off tarzı eşleşmeler olacak mı ligimizde?

Baştada söylediğim üzere geçen yıl belli bir süre oynadım ama normalde şu an oynadığımız biçimde devam etmesi lazım. Ayrıca grup kısmında segment 1-2-3 yazıyor. Normalde segmentlerde puanlar sıfırlanır. Eğer puanlar sıfırlanırsa kadro kurmayı bırakanlar, yeni katılacak olanlar tekrar oyuna dahil olabilir. Sonunda toplam puanda (segmentler toplamı) şampiyon belli oluyor. Yalnız rankingde PO (playoffs) yazıyor. O tam olarak nasıl işliyor bilemiyorum fakat emin olmamakla birlikte PO, playoff maçlarını içeren segment3 (post season) olabilir.

Teşekkürler, sitede dolandım ama sorumla ilgili bir bölüme rastlayamadım. Bana ikisi de uyar. Katılımcı sayısı az olsa da keyif alıyorum oyundan. Puanlar biraz daha erken yüklenirse süper olacak.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler, sitede dolandım ama sorumla ilgili bir bölüme rastlayamadım. Bana ikisi de uyar. Katılımcı sayısı az olsa da keyif alıyorum oyundan. Puanlar biraz daha erken yüklenirse süper olacak.

Aynen bende keyif alıyorum. Gerçi bu kadar az kişiye rağmen puanlar geç açıklanıyorsa kalabalık olması durumunda düşünemiyorum.

İlk 10'da bizim gruptan tek kişi var. Bendeki düşüşte devam ediyor. Ara fazla açılmadan toparlanmamız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

sitenin sahibi eleman bugun fırsat bulamadı puanları aksama dogru girdi. dunya 46.olmuşum 👅

yalnız eskiden 20bininci olurdum ilk 3bine çıktığımda heyecan basardi. şimdi oyuncu yok.

Fuat oyundaki 25 kişiyi bizim grup oluşturuyor yani gerisini sen düşün. Dediğin gibi oyun genelinde katılım çok az. Bu oyun katılım olunca ve düzenli kadro kuranlar fazlaysa daha zevkli oluyor. Ekşi'de bir arkadaş espn fast break başlığında bu oyundan bahsedince oynamaya başlamıştım. Günlükde salary cap olması ilgimi çekti. Hatırlarsan bir ara fastbreak günlükde salary'i kaldırıp sadece haftalığa koymuştu... Keşke şu puanlar akşam 5 gibi açıklanmasa :(

Bu arada telden mi kadroyu kuruyorsun? Burada iztuzu arkadaşamız telefon uygulamasından kurup sorun yaşamadığını belirtti. robert de sitedeki yorum kısmında açıklama yapmış. Ben eski usûl hala pc'den kurmaya devam ediyorum.

• quote:

quote:

sitenin sahibi eleman bugun fırsat bulamadı puanları aksama dogru girdi. dunya 46.olmuşum 👅

Fuat oyundaki 25 kişiyi bizim grup oluşturuyor yani gerisini sen düşün. Dediğin gibi oyun genelinde katılım çok az. Bu oyun katılım olunca ve düzenli kadro kuranlar fazlaysa daha zevkli oluyor. Ekşi'de bir arkadaş espn fast break başlığında bu oyundan bahsedince oynamaya başlamıştım. Günlükde salary cap olması ilgimi çekti. Hatırlarsan bir ara fastbreak günlükde salary'i kaldırıp sadece haftalığa koymuştu... Keşke şu puanlar akşam 5 gibi açıklanmasa :(

Bu arada telden mi kadroyu kuruyorsun? Burada iztuzu arkadaşamız telefon uygulamasından kurup sorun yaşamadığını belirtti. robert de sitedeki yorum kısmında açıklama yapmış. Ben eski usûl hala pc'den kurmaya devam ediyorum.

aynen oyunu biz ayakta tutuyoruz ama diger gruplar kaymagini yiyor 😎

2. hafta kadroyu aksatmadan kurdum haftalik grup 2.si ve dunya(ehehe) 16.siyim 🙌

kadroyu pc'den kuruyorum gerisi çile çünkü..

• Kaç gündür düşük puanlar alıp zirve yarışında yara almıştım, bugün en yüksek puanı alıp araya minnacık kapadım.
  • curry(almayani dovuyorlar)
    mccolum (koçum ya)
    p.george
    griffin
    drummond (maa man:D)

vogel.

• quote:

curry(almayani dovuyorlar)
    mccolum (koçum ya)
    p.george
    griffin

vogel.

Böyle giderse Curry ve Drummond 30 puanı bulur, mccolum da 20-25 arasında olur.
  • quote:

mccolum (koçum ya)
    p.george
    griffin

vogel.

aynı kadroyu kurmuşuz
  • quote:

quote:

mccolum (koçum ya)
    p.george
    griffin

vogel.

Böyle giderse Curry ve Drummond 30 puanı bulur, mccolum da 20-25 arasında olur.

mccollum aksine düşüyor :) anlamadim.

• 5 adam seçiyorsun 2 tanesi devrede sakatlanıyor olaya bak

bugünkü böyle

PG Elfrid Payton
    SG James Harden
    SF Kawhi Leonard
    PF Blake Griffin
    C Jahlil Okafor

Co Scott Skiles
  • lidere selam dur.

mert dünya lideri olmuș.

kadrom,

curry-klay-hayward-griffin-towns- spoelstra

ayrica takip edecek kitle varsa 2.bi'lig baslatip sifirdan oradan da yarisabiliriz all star sonrası. ilk ligin yaninda.

• Stephen Curry
    Klay Thompson
    Harrison Barnes
    Blake Griffin
    Hassan Whiteside

Quin Snyder
  • quote:

lidere selam dur.

mert dünya lideri olmuș.

kadrom,

ayrica takip edecek kitle varsa 2.bi'lig baslatip sifirdan oradan da yarisabiliriz all star sonrası. ilk ligin yaninda.

Eyvallah adem dhdeki üstadlarima layik olmaya çalışıyorum bugunlere geldiysek sizlerin emekleri yadsinamaz. Insallah başarılarımla dhyi de onurlandirmak istiyorum
    ayrica maddi maneviii laylaylaaylaaaaayy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 12 Kasım 2015; 19:14:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt0392

quote:

lidere selam dur.

mert dünya lideri olmuș.

kadrom,

Eyvallah adem dhdeki üstadlarima layik olmaya çalışıyorum bugunlere geldiysek sizlerin emekleri yadsinamaz. Insallah başarılarımla dhyi de onurlandirmak istiyorum
    ayrica maddi maneviii laylaylaaylaaaaayy

senin bu forum için yaptıklarin verdiğin mücadele.. hakkin ödenmez :)

• dün baya kötü geçti önümüzdeki günlere bakalım.

Russell Westbrook
    James Harden
    Paul George
    Paul Millsap
    Clint Capela

Billy Donovan
  • Yeni DH grup lideri homers

Bugünkü kadrom:

Curry
    Fournier
    Lebron
    Griffin
    Okafor

Hornacek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.