Şimdi Ara

enpicks (günlük espn fastbreak tarzı oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar günlük espn fastbreak'i hatırlarsınız. sanırım artık yok. fab5 bu tarz bir oyun. geçen sene espn fastbreak forum kısmında görüp oynamıştım. tabi ki espn gibi olmasada zevkliydi. belli bir bütçeniz var ve bu bütçe doğrultusunda günlük olarak oynadığı pozisyonuna göre 5 oyuncu ve bir de antrenör seçiyorsunuz. günler ilerdikçe performanslara göre oyuncuların değerleri yükseliyor yada düşebiliyor.

bir de nbapicks denilen 2. bir kısım var. bunda ise o günkü maçlarda galip takımı bilmeye çalışıyorsunuz.

ilgi olursa dh grubu falan kurabiliriz.

• quote:

*Fab5'de sistem sana her gün için 100 salary veriyor. Bu bütçeyle o günkü maç takvimine göre göre 1pg-1sg-1sf-1pf-1pivot ve 1 coach (sence hangi takımın koçu kazanır) seçiyorsun. Seçeceğin oyuncuların ve koçların yanında value (değer) listesi var. Seçimlerin eğer 100'ü aşarsa sistem zaten seni uyarıyor. Her hafta bitiminde oyuncuların ve koçların göstermiş oldukları performansa göre bu değerleri artıyor veya azalıyor. Sitede ''about'' kısmında puanlamanın nasıl hesaplandığı anlatılmış. Günlük olduğundan her gün bir 5 dakika falan ayırmanız gerekebilir. Yalnız birkaç gün kadro kurmayı unutursanız yarıştan kopup gidebiliyorsunuz. Espn'ninkinde oynarken baya keyifli oluyordu. Çünkü katılım yoğundu. Yahoo Fantasy'i de oynayan biri olarak ikisinin tadı ayrı diyebilirim.

Saat kaça kadar kadromu kurabilirim? Kadro kurma zamanı sitede belirtilen kapanış-closed (bize göre sanırım gündüz 09.00 veya 10.00'a tekabül) saatine kadar... Bu saatten sonra ise bir sonraki günün seçebileceğimiz oyuncuları ve koçları gözükür. Yaz saati/kış saati uygulaması derken karışıklık olabilir yani seçimlerinizi son ana bırakmayın derim. Ayrıca geçen yıl başıma geldiği için uyarayım bazen tarayıcıdan ötürü save ettiğim halde kaydetmediği oluyordu, sayfayı yenileyip bir kontrol etmekte fayda var. Forumdaki isminden farklı olanlar varsa belirtirse iyi olur. Hepimiz çeşitli nedenlerle bir iki gün kadro kurmayı unutabilir. Ligi bırakmayın derim çünkü sıralama her zaman değişebilir. Sakatlar listesini bu siteden takip edebilirsiniz.http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/

*Fab Picks'e gelirsek o hafta oynanan maçlarda kimin yeneceğini tahmin etmeye dayalı. Çok da zevkli sayılmaz.

Aratınca bu konuyu buldum. Burdan devam edelim. Geçen sene belli bir süre bende oynadım. Çekişmeli gidiyordu. Birkaç defa kadro kurmayı unutunca bırakmak zorunda kalmıştım. Bu sene Hem Fab5 hem de Fab Picks için lig kurdum. diengsan benim. Gördüğüm kadarıyla bölüme eskisi gibi ilgi olmadığından şifreyi direk buraya yazıyorum.

Fab5/groups/donanımhaber/group password/join group

Fab Picks/groups/donanımhaber/group password/join group

Her ikisi için şifre: dh2015

Takip edebileceğini düşündüğüm bazı arkadaşları haberdar edeyim. Ayrıca ilgili arkadaşlar varsa onlarada söyleyebilirsiniz. Katılım olursa zevkli geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 27 Ekim 2015; 4:07:02 >

• cagirmisiniz ama tesekkur ederim 5 lig var zor takip edecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de girdim fab5 e vinsanity nickiyle fastbreaki severdim oynardım tecrübem var :P
  • DH'deki ismimle iki oyuna da kaydoldum. İlk oyun, 2002'de NBA.com üzerinden oynadığım oyunun aynısı sanırsam. İkinci oyunun NFL ve NCAA Football ligleri için ESPN üzerinden eskiden oynuyordum. İlki kadar keyifli değil ama bu tarz bilindik gruplarda yarışılırsa keyifli olabilir. Bu sene NFL fantasy'i de bulaşmadım. Tüm yoğunluğumu NBA Fantasy'e verdim.
  • Bende akşam vakit bulursam nasıl oynandığına bakacağım. Çok zaman ayırmam gereken bir şeyse bende katılamam.

• Bende katıldım gruba, geçmişi yad etmiş oldum. 2002-2003 yıllarında ne oynardım ya fastbreak. Pivot dergisinde sıralamalar falan yayınlanırdı. Resmen nostalji yaptım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi kaç senedir katılamıyorum bu tarz oyunlara, bu gece becerebilirsem bende katılıcam.
  • Katılımcı sayısı dokuza çıkmış. Sezon boyunca aktif katılımlı, heyecanlı bir rekabet olur umarım.
  • homers nickiyle dahil oldum ben de, hadi bakalim

• Bol katılımlı bir sezon olması dileğiyle herkese iyi eğlenceler şimdiden :)
  • Ben de katıldım. Yalnız şu an kadro kuramiyoruz sanırım değil mi? Yoksa ben mi becerenedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 26 Ekim 2015; 7:15:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam beyler.

ben de katılmaya çalışıyorum da gmail'e gıcık mıdır nedir invalid diyip duruyor mail adresime.

edit: aynen gmail dışında bir maille kaydoldum.

samet in dediği gibi şu an kadro kurmuyoruz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 26 Ekim 2015; 7:25:16 >
  • Ben telefon uygulamasından giriyorum. İlk kadro kurulumunu gerçekleştirdik. Yaklaşık 10 yıl sonra aynı oyunu tekrardan oynamaktan ilginç bir nostaljik keyif aldım, alıyorum. İzmir belediye otobüslerinde okula giderken elimde kağıtla az kadro kurmadım. O zamanlar internet cafeden girmek bile sıkıntıyken, şimdi indir uygulamayı istediğin yerden kadro ayarlarını yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Ben telefon uygulamasından giriyorum. İlk kadro kurulumunu gerçekleştirdik. Yaklaşık 10 yıl sonra aynı oyunu tekrardan oynamaktan ilginç bir nostaljik keyif aldım, alıyorum. İzmir belediye otobüslerinde okula giderken elimde kağıtla az kadro kurmadım. O zamanlar internet cafeden girmek bile sıkıntıyken, şimdi indir uygulamayı istediğin yerden kadro ayarlarını yap.

Telefondan hiç denemedim. Sıkıntı oluşturmazsa bende bu şekilde yaparım.
  • go_spurs_go kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam özel mesajınıza yanıt veremedim kusura bakmayın, ligde elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Ben telefon uygulamasından giriyorum. İlk kadro kurulumunu gerçekleştirdik. Yaklaşık 10 yıl sonra aynı oyunu tekrardan oynamaktan ilginç bir nostaljik keyif aldım, alıyorum. İzmir belediye otobüslerinde okula giderken elimde kağıtla az kadro kurmadım. O zamanlar internet cafeden girmek bile sıkıntıyken, şimdi indir uygulamayı istediğin yerden kadro ayarlarını yap.

Telefondan hiç denemedim. Sıkıntı oluşturmazsa bende bu şekilde yaparım.

Kadroyu teldeki uygulaması üzerinden kurdum. Dizüstünden girdiğimde kurduğum takımda sorun yoktu.

• Arkadaşlar merhaba Idikut adıyla ligdeyim herkese başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SithHappens

teşekkür ederim hocam özel mesajınıza yanıt veremedim kusura bakmayın, ligde elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışacağım

ne kusuru keyifli ligler.
  • fazla zamanım yok böyle turnuvalar için ama telefon uygulaması var madem ben de katıldım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.