Henüz puanlamadan ses yok, diğer günün kadroları da açıldı ama puanlama görünmüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: iztuzu
Henüz puanlamadan ses yok, diğer günün kadroları da açıldı ama puanlama görünmüyor.
Alıntıları Göster
Bu gece oynanacak maçlar için bu sabah 10'a kadar mı giriş yapabiliyordum :S o zaman çok saçma olmuş o ya ben de gün içinde geniş geniş bakarım diyordum şimdiyse ancak perşembe gecesi maçları için kadro seçebiliyorum. Daha ikinci günden takım kuramadım tüh :(
quote:
Orijinalden alıntı: h_gurkan
Bu gece oynanacak maçlar için bu sabah 10'a kadar mı giriş yapabiliyordum :S o zaman çok saçma olmuş o ya ben de gün içinde geniş geniş bakarım diyordum şimdiyse ancak perşembe gecesi maçları için kadro seçebiliyorum. Daha ikinci günden takım kuramadım tüh :(
Alıntıları Göster
Site yoğunluğumuzu galiba kaldıramadı. Geçen senede puanlamalarda böyle gecikmeler olabiliyordu.
Yıllarca espnfastbreak'de (vgm) de sistem aynıydı. Maalesef sabah 10'da kadrolar kapanır. Bu saatten sonra takip eden günün maçları ve oyuncuları gözükür.
quote:
Orijinalden alıntı: go_spurs_go
Site yoğunluğumuzu galiba kaldıramadı. Geçen senede puanlamalarda böyle gecikmeler olabiliyordu.
Yıllarca espnfastbreak'de (vgm) de sistem aynıydı. Maalesef sabah 10'da kadrolar kapanır. Bu saatten sonra takip eden günün maçları ve oyuncuları gözükür.
Sonuçlar açıklandı, puanlar yüklendi.
quote:
Sonuçlar açıklandı, puanlar yüklendi.
Alıntıları Göster
her gün seçim yapmak gerekiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
her gün seçim yapmak gerekiyor mu?
Evet, gerekiyor. Tersi durumda 0 puan.
İlk günümde 136puan aldım sanırım iyi 😄
Ben de katildim lige mobil uygulamayi gorunce, bol sans herkese.
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
ilk gün kadrolarını kurmayı unutmayın.
şunu yazdıktan sonra diğer günlerde kadro kurmayı unuttum 😅
quote:
quote:
ilk gün kadrolarını kurmayı unutmayın.
şunu yazdıktan sonra diğer günlerde kadro kurmayı unuttum 😅
Alıntıları Göster
124 almışım. Oyun genelinde günün en yüksek puanını bizim gruptan 141 puanla vinsanity (mrt0392) almış.
Kadrolar kapandığı için bu geceki kadromu yazayım.
lillard mccollum p. george a. davis d. jordan koç joerger
quote:
124 almışım. Oyun genelinde günün en yüksek puanını bizim gruptan 141 puanla vinsanity (mrt0392) almış.
Güzel kadro kurmuşsun. Ben de curry, mccollum, p.george,a.davis,b.lopez ve indiana kazanır dedim.
quote:
quote:
Güzel kadro kurmuşsun. Ben de curry, mccollum, p.george,a.davis,b.lopez ve indiana kazanır dedim.