Şimdi Ara

@@ ENPLUS mağazasından alışveriş yapmayın !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ben yaptım. Böyle bir cahillik Hitachi buz dolabı aldım. Başıma gelmeyen kalmadı .

3. Sensinde arizalandi servis servis değil lanet olsun
    Çektikleri fiyatlar ateş pahasi fahiş .

Mağaza ben sattım çekildim diyor yapacak bir şey yok diyor . Servise karışmam. Ulan peki. Satarken neden kale gibi dolap diyip 20 sene arıza vermez taş gibi dolap diye satıyorsun. Yalancılar .
    Mağaza kısacası ben sattım benim işim satış . Yapacak bişey yok çöpe atın diyor . Anakarti 1970 TL fiyat biçiyor anakart sağlam çıktı fan bozuk dediler fan getirdiler sağlam çıktı . Bu ne biçim bı servis anlayışı .enplusta magaza muduru Nihat bey oku bunları ufak bir satış palavraniz. Yüzünden 3. Senelik dolap çöp oluyor . Enplus sahipsiz bıraktın musterini yazıklar olsun aldığınız pirim haram zıkkım olsun kârınız çocuklarınız dan çıksın.
    Ayrıca Hitachi Türkiye'de aynı şekilde cevap vermedi hiç bir çağrıma mailiime . Yedek parçası bulunmuyor vs vs ciğerim yanıyor 9 taksit odedim alana kadar . Parayı çöpten toplamqdik Alin terimizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 30 Haziran 2017; 18:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.