|
Bildirim
|
Aynı sorunun benzeri bana da oldu n11 le iletişime geçtim sorunu çözmezlerse thh ye başvuracağım aynı zamanda birçok mecradan n11'i şikayet edeceğim. Türkiye'de daha n11 kadar kalitesiz müşterisini önemsemeyen bir firma görmedim. Aynı zamanda çok yalancılar. Konuyu çözüm merkezine ilettik yarın ararız diyip aramıyorlar. Sakın n11 belasına bulaşmayın. Sizinde alışverişiniz bizim gibi 3-5 kere iyi geçmiş olabilir ama illaki patlak verince paranız ve zamanınızdan olursunuz.
|
Hocam selamlar,
Öncelikle geçmiş olsun. Yazdıklarımı alıntı yapmanız anlayışlı olmak bir yana beni memnun etti. Günümüzde çoğu alışverişi internetten yapan kullanıcılar olarak mağazalar hakkında birbirimizi biliçlendirmeyi görev olarak görüyorum. Elitebrands firması orijinal ürün satmıyor gibi kesin bir kanıt yok ancak ürünlerin çok kısa sürede deforme olması bu konuda şüphelerimi arttırıyor. Columbia TR nin verdiği cevap da cabası. 1.sınıf replika ürün satıyor olabilirler. Ama ne olursa olsun firma kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyor. Herhangi bir inceleme yaptıklarını da düşünmüyorum. Mahalle arası esnafı mantığında sattıktan sonra işleri bitiyor. Ayrıca bu firmanın adresi belli ancak kurumsal bir telefon numaraları bulunmuyor. Cep telefonu numarasından sözde hizmet veriyorlar. Karşınızda muhatap yok. Görüşmeler kayıt altında değil. Umarım bu firmadan kimse alışveriş yapmaz ve zamanla batarlar. Şöyle bir sorun var ki n11, gg gibi siterlerde başka isimler ile mağaza açıp bu satış anlayışıyla devam etme şansları var maalesef. Bu da ülkemizdeki ticaret ahlakının ne kadar ucuz olduğunun göstergesi maalesef. Daha önce Adidas firmasını sizin kadar kısa süre giydiğim bir ayakkabıya tüketici hatası demeleri üzerine THH'ye başvurdum ve kazandım. Özel olarak yapılması gereken birşey yok. Sms, mail, firmanın gönderdiği mektup gibi bütün belgelerin çıktısını alıp şikayet formuna ekleyin. Ayrıca internette adresleri yanlış hatırlamıyorsam Sahrayıcedid görünüyordu. n11 den firma ünvan adresini talep edebilir veya internetten de bulabilirsiniz. Gönderdikleri ürün formunda varsa da işinizi görür. Zaten eminim mahkemeye kimse gelmeyecek ve lehinize sonuçlanacaktır. Şansınız bol olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863C807A0 -- 29 Ekim 2018; 15:59:10 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system22 -- 12 Eylül 2018; 9:26:8 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|