Bildirim
Ensonhaber.com; sorry, this video cannot be played Hatası. YARDIM?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: metinardicli
Arkadaşlar cihazımı root ettim ve AdFree block reklam engelleme yazılımı kurdum.
Youtube, face vs... sorun yok ama gel gelelim ensonhaber.com'un videolarında bu hatayı alıyorum.
Çözüm nedir?
adfree videoyu engelliyor.bende firefox a ad.block yukledim ensonhaber videolarini acmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 -- 17 Aralık 2011; 21:24:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1
quote:
Arkadaşlar cihazımı root ettim ve AdFree block reklam engelleme yazılımı kurdum.
Youtube, face vs... sorun yok ama gel gelelim ensonhaber.com'un videolarında bu hatayı alıyorum.
Çözüm nedir?
adfree videoyu engelliyor.bende firefox a ad.block yukledim ensonhaber videolarini acmiyor.
dostum bende engellediğinin farkındayım ama nasıl değiştirebiliriz bu durumu?
-
quote:
quote:
quote:
Çözüm nedir?
adfree bende de yuklu az once denedim sorunsuz acti.flash update ini kaldirip tekrar dene bi.adfree yi de bir guncellemeyi dene bakalim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çözüm nedir?
adfree bende de yuklu az once denedim sorunsuz acti.flash update ini kaldirip tekrar dene bi.adfree yi de bir guncellemeyi dene bakalim.
sanırım sorun adfree'nin ayarlarnda. O ana menüdeki hangi sekmeler açık durumda?
4 tane opsiyon var, altında da IP yazma yeri felan var. Bir tanımlarsan sevinirim.
-
sadece use 127.0.0.1 isaretli.oradaki secenekler bazi romlarin ve iplerin adfree ile uyumsuzlugunu gidermek icin. -
Bende de aynısı var ya... Snapchat'te oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X