Beyler yaw enter the matrix i alduk heveslen işte 1.52 patch ı felan cıktı cd den zaten onu yaptık crack ledım sora oyunu çalıştırdım oh be dıcekken küt "Device Not Created 2" hatasıo verıo delı olacam yaaa!!! dedim lan bu dallamaların crack ınde sorun vardır dıe netten çektim gene olmadı , hatta eski 1.0 versıonunu yukledım ve onun crack ı ile denedim gene olmadı hep aynı hata yaw... yannız orjınal exe ile çalıştırıncada klasık olarak play disc i tak dio heh ekran kartı ti4200 nvidia 43.45 drıver ları yuklu
THNX
Yine ben yine senin sorunun oyun driver olarak çok hatta veriyo bi kere yüklenirken bırak kendi directxi kursun var felan deme bide crackran olabilir arkadaşdada aynı sorun vardı heralde oda benim cdden crack aldı çalıştı...
Device Not Created 2'nin tek sebebi vardır bu da 3 parti programlarla monitörün tazeleme oranını belirlemektir.bu programın işlevini durdurursanız oyunun açıldığını görürsünüz. genelde ekran kartı sürücülerini tekrar yükleyip çalıştıranlar var.böyle çalışmasının sebebi ise sürücü değişince tazeleme oranına müdahale eden programın ayarları sıfırlamasıdır.
4. cd yi taq bilgisayarım a gir ordaki matrix cd sine sağ tıkla crak dosyasının içindeki maxrix dosyasını kopyala sonra programfiles daki infogames e gir matrix e tıkla açılan yere yapıştır de değiştirilsinmi diye sorcak ewt de sonra çalışır...
bunu yaptıysan çalışmıyosa o cd de bi bozukluk vardır
bende sağlamcdler var sana verebilirim kardeşim benim
çok saolun beyler sorun halloldu... tora nında dedi gibi nvidia refresh tool dan dolayı imiş sorun , ne kıl şeydir annamadım gitti ...
extra saol öztin:)
ne poktan oyunmuş su matrix de kimse calıştıramıo doru düzgun
Tora bunu nasıl yapıcam peki tarif edebilirmisin lütfen ?
9 senelik hort
Vay be ilk cd yi aldığım zaman geldi aklıma. bebeydim o zamanlar bende ilk yüklemede açamamıştım. pc yi upgrade yapmıştım sanırım açmak için
Device Not Created 2'nin tek sebebi vardır bu da 3 parti programlarla monitörün tazeleme oranını belirlemektir.bu programın işlevini durdurursanız oyunun açıldığını görürsünüz. genelde ekran kartı sürücülerini tekrar yükleyip çalıştıranlar var.böyle çalışmasının sebebi ise sürücü değişince tazeleme oranına müdahale eden programın ayarları sıfırlamasıdır.
bunu nasıl yapabileceğimi biri anlatabilirmi lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme