Şimdi Ara

ENTERESAN BIR DISK BOOT FAILURE HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun şu ide diski başka bir ide veya sata hd ile taktığımda sorunsuz çalışıyor. Fakat tek başına taktığımda DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER hatasını alıyorum. cumper değişikliği bios ayarlarından boot olarak bu diski gösterme gibi ayarlar. Herşeyi denedim format atmaya çalıştığımda da yanında başka bir disk takılı değilse yine görmüyo. Format attım win 7 yeniden kurdum sorun düzelmedi.
    Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemka2008

Sorun şu ide diski başka bir ide veya sata hd ile taktığımda sorunsuz çalışıyor. Fakat tek başına taktığımda DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER hatasını alıyorum. cumper değişikliği bios ayarlarından boot olarak bu diski gösterme gibi ayarlar. Herşeyi denedim format atmaya çalıştığımda da yanında başka bir disk takılı değilse yine görmüyo. Format attım win 7 yeniden kurdum sorun düzelmedi.
    Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

HDD üzerindeki Jumperi değiştirmek zorundasınız. Master'e getirin.

ENTERESAN BIR DISK BOOT FAILURE HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ağustos 2012; 15:35:25 >

• Cevap için teşekkürler. Ama Jumper zaten master konumunda. slave de denedim Jumper'sızda denedim. Olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.