Bugun itibari ile laptopumda bir sorunla karsılastım ve hala nedenını cozebilmis degilim. Kullandigim alet Asus A6Jc, yaklasık 3 yıllık yanı biraz eski.
Sorun su ki bir sayfada tıklayabildigim linke baska bir zaman tıklayamıyorum. Mesela mozilla kullanıyorum, ve nette olanırken mouse ve touchpad kilitleniyor, tıklıyorum calismiyor, daha sonra mozilla yerine explorer acıp tekrar mozillaya dondugumde mouse da touchpad de calisiyor. Bazen masaustundeki linklere dosyalara tıklayamıyorum, bazen baslata tıklayamıyorum, fakat eger mouse ve touchpad calisiyorsa hic sıkıntı cıkarmıyor. Mesela MATLAB programı kullanıyorum ve bana acilen lazım lakin MATLAB de hic calismiyor. Normal calisma moduna girince dahi MATLAB ı acınca calismiyor. Daha dune kadar hersey yolundaydı ama :( Neyse laptop viruslendi sanırım dedim ve format attım ama hay aksi, sorun hala devam ediyor. Dertliyim dostlar dertli :)
Bu sorun sizce nicin olabilir bifikri olan var mı acaba? Cozume yonelık her turlu yorumunuza simdiden ictenlikle tesekkur ediyorum.
Orjinal Windows mu kullanıyorsun yoksa yamalı sata vs özellikler entegre edilmiş olan Windowslardan birinimi kullanıyorsun ? Eğer yamalı Windows kullanıyorsan büyük ihtimalle sorun bundandır yoksa sorun donanımsal gibi görünüyor
Kullandıgım Wındows orjinal yanı laptopla birlikte gelmisti. Sanırım tamire vercem gibi bilgisayarı.
Format attıktan sonra geri yüklediğiniz verileri virüz taramasından geçirdiniz mi ?
güvenli modda çalışırken de aynı sorunları veriyor mu?
Bilgisayaraın sadece C sini formatladim formattan sonra ise D yi hic acmadim, ama D deki dosyaları da taratmadım bi deneyeyim.
Ayrıca Guvenli modda denedim yine sorun devam ediyor:((
## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##
3] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun.
“Acil yardım”, “Lütfen yardım”, "İmdat" , “Uzman sorusu”.. gibi konuyla alakası olmayan başlık kullanılan konuların sahipleri kural hatırlatılarak uyarılacak ve konu başlığının düzeltilmesi istenecek. Uyarıya rağmen konu başlıkları düzeltilmeyen konular kilitlenecek, sonrasında silinecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme