Şimdi Ara

Entering Sleep Mode hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
28.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Palit GTS 250 e-green marka model ekran kartım durduk yere çalışmamaya başladı bilgisayarı sabah oynayıp düzgün bir biçimde kapatmıştım ardından akşam açmaya çalıştığımda "no video input" dedikten sonra "entering sleep mode" hatası verdi ve monitor uyku moduna geçti ekran kartının fanı çalışıyor çıkarttım yeniden taktım slotunu ve ekran kartını temizledim yine çalışmadı kondansatörlerinde falanda her hangi bir sorun yok ne yanık kokusu nede siyah lekeler var kabloda veya monitörde herhangi bir sorun yok. Bilgisayarı kapatmadan on-board karta geçtiğimde görüntü geliyor. Sizce sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkose -- 29 Aralık 2011; 20:25:22 >

• denetim masası güç ayarlarından uyku seçeneklerini hiçbir zaman olarak ayarla. Driver'i sil ve yeniden kur.
  • İlginiz için teşekkür ederim fakat ise yaramadı :( başka bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkose

İlginiz için teşekkür ederim fakat ise yaramadı :( başka bir öneriniz var mı?
    peki onboard ile calistirdiginizda aygit yoneticisinde 9600 u gorebiliyor musunuz?
  • Entering sleep diyorsa bence monitore giden kablolarda yada kasaya bagli monitor kablolarinda sorun olabilir bir kontrol etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: incrediblemann

Entering sleep diyorsa bence monitore giden kablolarda yada kasaya bagli monitor kablolarinda sorun olabilir bir kontrol etmelisin
    Sorun monitör kablosunda da olabilir, VGA'ysa kabloyu doğru tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

Sorun monitör kablosunda da olabilir, VGA'ysa kabloyu doğru tak.

Alıntıları Göster
    Sallamayin sallamayin...
    Bu forumda en nefret ettigim sey sallamak. atiyosunuz resmen. Post kasacaksaniz gidin offtopic te yirtin kendinizi...
    monitor kablosu olsa onboardda goruntu alabilir mi? Atmanin bir siniri olur sizinki sinirsiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Sallamayin sallamayin...
    Bu forumda en nefret ettigim sey sallamak. atiyosunuz resmen. Post kasacaksaniz gidin offtopic te yirtin kendinizi...
    monitor kablosu olsa onboardda goruntu alabilir mi? Atmanin bir siniri olur sizinki sinirsiz.

Teşekkür ederim exeter kardesim benim yerime cevap vermiş oldun. Ayrıca aygıt yoneticisinde 9600 gözükmüyor. Bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor yazılımı yükle dediğimde ise yüklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkose -- 1 Ocak 2012; 12:51:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Sallamayin sallamayin...

Teşekkür ederim exeter kardesim benim yerime cevap vermiş oldun. Ayrıca aygıt yoneticisinde 9600 gözükmüyor. Bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor yazılımı yükle dediğimde ise yüklenmiyor.

Alıntıları Göster
    guc kablosunu taktiniz mi ekran kartinin? ayrica ekran karti olduguna emin misiniz bilinmeyen aygitin?

• Evet takılı oldugundan eminim ve ekran kartının sogutucusunun fanida çalışıyor, ama bilinmeyen aygıt oldugundan emin değilim çünkü başka ekran kartı diye birsey yok. Sizce anakarttaki slotta mı sorun var?
  • quote:

Evet takılı oldugundan eminim ve ekran kartının sogutucusunun fanida çalışıyor, ama bilinmeyen aygıt oldugundan emin değilim çünkü başka ekran kartı diye birsey yok. Sizce anakarttaki slotta mı sorun var?
    kasanizin bir resmini buraya koyabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Din Djarin

kasanizin bir resmini buraya koyabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    .

• quote:

.

Alıntıları Göster
    bu da aygıt yöneticisi.

• quote:

bu da aygıt yöneticisi.

Alıntıları Göster
    Peki biostan first graphical card i pci-e yada peg yaptiniz mi?

• quote:

Peki biostan first graphical card i pci-e yada peg yaptiniz mi?

Alıntıları Göster
    evet önce PCI-e den boot yapıyor sonra iki tane daha var adını hatırlamıyorum onların ama PCI-e nin 1. sırada olduğuna eminim
  • quote:

evet önce PCI-e den boot yapıyor sonra iki tane daha var adını hatırlamıyorum onların ama PCI-e nin 1. sırada olduğuna eminim

Alıntıları Göster
    Biosunuda sifirlayin en son olarak...guc girisi takili makine calisiyor ama ekran kartiniz ilk sirada degil. yada arizali actirmiyor.
  • Ekran kartını GOLD dan almıştım garanti için oraya götürdüğümde orada denediler ve çalıştı.
  • quote:

Ekran kartını GOLD dan almıştım garanti için oraya götürdüğümde orada denediler ve çalıştı.
    o zaman slotunuz ile ilgili bir sıkıntınız var. biosunuzu resetleyin. default ayarlara almayin. direk sifir hale gelsin. birde oyle deneyin.
  • quote:

o zaman slotunuz ile ilgili bir sıkıntınız var. biosunuzu resetleyin. default ayarlara almayin. direk sifir hale gelsin. birde oyle deneyin.

Alıntıları Göster
    denedim fakat olmadı galiba slot ile ilgili bir sıkıntı var
  • quote:

denedim fakat olmadı galiba slot ile ilgili bir sıkıntı var

Alıntıları Göster
    pci-e slot kolay kolay ariza yapmaz. bence biosunuzu sifirlayin. anakartin kitapcigi varsa clear cmos bilgileri verilmistir okuyup yaparsaniz iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.