Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
14.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6. SEZON PAZAR AKŞAMI YAYINLANIYOR PAZARTESİ NETE DÜŞER MUDAVİMLERİNE DUYRULUR GENE YERLERE YATICAZ
  • Yaklaşık 1 yıl önce bütün sezonları birkaç günde izlemiştim. Çok beğenmiştim diziyi. Obama'nın bile en favori dizisi düşünün.
    6.Sezonu birkaç gün sonra başlıyor büyük merakla bekliyorum. Favori karakterim Johnny Drama. Bro deyişine hastayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

Yaklaşık 1 yıl önce bütün sezonları birkaç günde izlemiştim. Çok beğenmiştim diziyi. Obama'nın bile en favori dizisi düşünün.
    6.Sezonu birkaç gün sonra başlıyor büyük merakla bekliyorum. Favori karakterim Johnny Drama. Bro deyişine hastayım

Ben de geçende 6 günde 5 sezon izledim, güzel dizi.Ari Gold ve Johnny Drama çok iyi, yeni sezonu bekliyorum.

• Bu sabah çıkıyor.

www.youtube.com/watch?v=MtEgMVBfuwk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 13 Temmuz 2009; 1:03:42 >

• Efsane geri döndü!!!
  • Entourage - 6. Sezon Gala Fotoğrafları Hayden Panettiere

http://www.nessima.com/arsiv/entourage-6-sezon-gala-fotograflari-hayden-panettiere
  • Sezona süper başladı.7. sezonda kesinleşmiş.

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3

Kaç dizide bu kadar Ferrariyi bir arada görebilirsiniz?

• Bende de tüm sezonları mevcut ancak izlemek nasip olmadı henüz.
  • Nasıl birşeydir bu ilk defa adına rastlıyorum.Hangi kanalda gösterilmişti bu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

Nasıl birşeydir bu ilk defa adına rastlıyorum.Hangi kanalda gösterilmişti bu arkadaşlar?

HBO'da yayınlanıyor dizi.

HBO'nun diğer yapımları:
    Oz
    Six Feet Under
    True Blood
    Hung
    Band of Brothers
    The Sopranos
    The Wire
    Sex and the City
    Curb Your Enthusiasm
    Carnivàle
    Rome
    John Adams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 1 Ağustos 2009; 23:57:57 >
  • Aslında dizi konu itibariyle boş olmasına rağmen Johnny Drama ve Ari Gold diziyi götürüyor. Herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Aslında dizi konu itibariyle boş olmasına rağmen Johnny Drama ve Ari Gold diziyi götürüyor. Herkese tavsiye ederim...

Konu itibariyle boş demişsiniz eğer öyle olsaydı bu kadar popüler olur muydu? Ben daha izlemedim burada gördüm ama yorumlardan anladığım kadarıyla izlemek farz oldu.
  • her fırsatta tavsiye ettiğim dizilerden biridir.. izleyiniz, izletiniz
  • İlk sezonunu, -ki zaten 8 bölüm, listeye aldım, en kısa sürede izlerim.
  • biraz önce 6. bölümü izledim
    Sanırım yine bizimkiler için olaylar kötü gitmeye başlayacak.
  • Beyler bu diziyi komedi yani daha çok bing bang theory chıck komedilerine koymak yslnış olur. Bu dizi tam benliktir ki zaten koyu bir hayranıyım. Diziyi izleyin yani başlayın cidden bırakmak imkansız resmen dizinin karakteriyler özleşiyorsunuz çünkü çok doğal konuşmalar falan tam yerinde içinde drama yok büyük sözler söyleyen kahramanlar yok. Herkes kendi çizgisini oluşturmuş ve o şekilde devam eden kişilerin hayatını anlatıyor. Yerinde bir komedi yerşnde bir işleyiş ve en güzeli bu sektörün kaba taslak öğreniyorsun işler nasıl yürür. Ari Gold zaten efsane olma yolunda gidiyor adam. Jeremy resmen kendini bulmuş. Bir insan bu kadar doğal nasıl oynar ya. Kesinlikle HBO fanlarına tavsiyemdir izleyin izlettirin.
  • Yaz tatilinde başladığım Dizilerden birisidir,diğeride hung.. Tavsiye ederim
  • Merak ettim bende.İzlenecekler listesine girdi
  • Bu sezon inşallah uzun sürer. Kısa kısa gidiyorlar şöyle okkalı 20 bölüme ulaşsalar artık. :D
    Hung'a ben de başlıyorum inş. HBO dedim mi kanım durur nerde varsa oradayım ben
    Bu arada bir tavsiye daha Curb Your Enthuasism çok zekice yapılmış bir komedi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.