Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
14.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir ara niyetlendim ilk sezon 4-5 bölüm izleyip çok sıkıldım, ünlü bir kaç adamın hayatı falan gibi bana klişe geldi sarmamıştı
  • 6x7 çıktı, hadi bakalım...
  • Friends den sonra bu diziye başlamayı düşünüoyrum. bakalım nasılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 28 Ağustos 2009; 14:41:04 >
  • ilk sezon katırda yüklü bakalım izleyecez
  • Bu aralar benim de favori dizim bu.. Jeremy Piven inanılmaz bir oyuncu, bu kadar doğal ve akışkan daha oynanmaz sanırım, replikler zaten bomba Güzel bir yaz dizisi, keşke biraz daha uzun olsa
  • Yalnız arkadaşlar bölümler kısalıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor, 6. sezondaki bölümler çok kısa geliyor... Acaba bir hafta bekleyip sonunda 20 dk bir şeyle karşılaşınca hayal kırıklığına mı uğruyorum... :/
  • 4 Günde 6. sezona geldim..Gördüğüm en kaliteli dizilerden.Espriler,oyuncular,ünlü oyuncular herşey süper.

Ben bu dizinin en çok çektikleri filmleri seviyorum(Queen Boulevard,Aquaman,Midillen).Hele o Aquamanin sinemada gösterilen sahnesi.Şu an sinemada öyle güzel çekemezler.

Şu anda yayınlanan en kaliteli dizi.Herkese önerilir.
  • Ari gold, ari gold, ari gold... Başka diyecek bişey bulamıyorum.
  • topic'in ilgisini biraz artıralım.Prison Break'ten tanıdığımız Alexandar Mahone yani William Fichtner 6X10 itibari ile entourage'in kadrolu elemanı olmuştur.Hayırlara vesile olsun
  • felaket sardı.. how i met your mother gibi diziler bunun yanında aşırı derecede ezik kalıyor.. tam bi erkek dizisi ama.
  • ari yi tek geçerim
    sırf onun üstüne 1 sezon çeksinler mükemmel olur
  • izleyen olmaz mı o kadar dizi arasında favori dizim tabiki de entourage bu haftaki altyazı biraz geç çıktı bir de başka biri çevirmiş umarım güzel çevirmiştir
  • 9.Bölümün en sonunda yeni gelen sekreteri kovması çok komikti.

c=Craig(yeni sekreter)
    a=ari

c- Merhaba, Bay Gold.
    c- Ben Craig.
    c- İ.K. Lloyd yerine beni yolladı.
    a- Harika.
    c- Size yardım etmeyi dört gözle bekliyorum.
    c- Ne zaman geleceğini biliyor musunuz?
    a- Gerçeği mi istiyorsun?
    c- Tabii.
    a- Gelmeyecek.
    a- Onu öldürdüm.
    a- Vurdum ve masamın altına gömdüm.
    a- Başka sorun var mı?
    c- Hayır.
    a- Güzel. Şimdi seni de öldürmeden önce çık buradan.

• Ari Gold işleri büyütüyor Lloyd yandı valla
  • bu ari gold aşmış bi adam yahu.. nasıl bi oyunculuktur o jeremy piven, sayende dizinin tüm bölümlerini 1 haftadan kısa sürede yaladım yuttum.. bir de scrubs'ta perry cox karakteri var yine bu kadar başarılı..

bu arada entourage'i izlemeye the office izlerken karar vermiştim.. bi bölümde michael scott tüm ofise entourage'in bölümlerinden birini zorla izletiyordu, michael'ın gözlerindeki o sevimli ve muzip ifadeyi entourage'i izledikten sonra ben de aldım.. adam entourageeeee diye ne güzel bağırıyordu lan

diyeceğim odur ki komedi dizisi arayanlar, özellikle erkek olanlar entourage'i kaçırmasın ve hiç boşuna how i met your mother benzeri zırvalarla vakit kaybetmesin.. yine seinfeld hayatımda yaşadığım en büyük vakit kayıplarından biriydi keza how i met your mother da öyle.. bir de scrubs'ı kaçırmamanızı tavsiye ederim.. 7 sezonu 2 senedir toplam 20'den fazla bitirmişimdir ki o derece komik, sıkmayan ve samimi bi yapımdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bu ari gold aşmış bi adam yahu.. nasıl bi oyunculuktur o jeremy piven, sayende dizinin tüm bölümlerini 1 haftadan kısa sürede yaladım yuttum.. bir de scrubs'ta perry cox karakteri var yine bu kadar başarılı..

bu arada entourage'i izlemeye the office izlerken karar vermiştim.. bi bölümde michael scott tüm ofise entourage'in bölümlerinden birini zorla izletiyordu, michael'ın gözlerindeki o sevimli ve muzip ifadeyi entourage'i izledikten sonra ben de aldım.. adam entourageeeee diye ne güzel bağırıyordu lan

diyeceğim odur ki komedi dizisi arayanlar, özellikle erkek olanlar entourage'i kaçırmasın ve hiç boşuna how i met your mother benzeri zırvalarla vakit kaybetmesin.. yine seinfeld hayatımda yaşadığım en büyük vakit kayıplarından biriydi keza how i met your mother da öyle.. bir de scrubs'ı kaçırmamanızı tavsiye ederim.. 7 sezonu 2 senedir toplam 20'den fazla bitirmişimdir ki o derece komik, sıkmayan ve samimi bi yapımdır..

bir entourage ve himym fanı olarak bu lafına şiddetle karşı çıkarım -ki sırf komedi diye bu dizileri karşılaştırmak bile yanlış

• ona kalırsa beni de two and a half men den başkası sarmıyor.gerisi faso fiso.herkesin zevki farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bu ari gold aşmış bi adam yahu.. nasıl bi oyunculuktur o jeremy piven, sayende dizinin tüm bölümlerini 1 haftadan kısa sürede yaladım yuttum.. bir de scrubs'ta perry cox karakteri var yine bu kadar başarılı..

bir entourage ve himym fanı olarak bu lafına şiddetle karşı çıkarım -ki sırf komedi diye bu dizileri karşılaştırmak bile yanlış

how i met your mother'ı aslında takip ederim ama marshall için.. himym'ı diziyi izlemeden önce öyle bi övüyorlardı ki beklentilerimi çok yükseğe çıkardılar, izleyince ise sadece ortalama bi sitcom olduğuna kanaat getirdim ve bunda da iddialıyım.. ikisi de komedi dizisi olduğuna göre çok da güzel karşılaştırılır ve himym bi güzel dayak yer.. yine scrubs ile de karşılaştırılıp bi de ondan güzel bi dayak yer.. ama marshall'ı oynayan jason segel'ın dizideki en iyi oyuncu olduğuna kalıbımı basarım, adam gibi mimiklerini kullanabilen tek kişi o dizide..

• ari mükemmel hem karakter olarak hem oyuncu olarak
  • ben hep diyorum bu dizi himym'a, friends'e ve milletin komik diye düşündüğü diğer dizilere çatır çutur basar diyorum.. öyle güzel bi sezon finali yaptılar ki muhteşem ötesiydi.. matt damon, bono da vardı.. helal olsun lan yüreğinize sağlık gerçekten.. insanı bu kadar iyi hissettiren bi dizi daha yok yeryüzünde.. puanından daha fazlasını hak ediyor kesinlikle..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.