Şimdi Ara

Entropia Universe Hakkında Sorular ve Oyuncu Yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

http://www.youtube.com/watch?v=wwI6DJWydzU o ss nin o oyuna ait olduuna eminmisin?

İşte trailerlara kanıp ona göre oyun hakkında yorum yapan bir garip oyuncu.

Sadece şu iki videoya bak.

Hadi bunları geçtim de elinin altında youtube gibi bir site varken neden "Entropia Universe Gameplay (pvp , pve , combat vb...)" yazmadın?

Bak şmdi bn trailer e göre yorum yapıyorum(ve yazılanlara) sen eski gameplay videolarına göre... Oyunu oynamış olsan hatta suanda oynayıp bu msj ı yazsan tamamen sn haklı olurdun ve ben susardım fakat oyunu oynamadan bilmeden yorum yapmaya gerek yok... Ben sana orda o ss nin o oyuna ait olduuna eminmisin? yazdıımda "gönderme olsn" amacıyla yazmadm.Ve dier mesajımda gördüün gibi youtube daki gameplay videolarındaki yorumlara bakarak oyunun grafik motorunun sonradan cryengine 2 ile değiştirildiğini yazdım...Neyse oyunu bu gece indirmeye basliicam yarın bi sorun çıkmazsa oyundan ss ler çekip yollarım Grafikler kötümü iyimi anlarız...

• Ben oyunu oynamadım sadece biraz araştırdım bunları buldum.
    Buyur oyunun son hali böyleymiş ;
  • quote:

Ben oyunu oynamadım sadece biraz araştırdım bunları buldum.
    Buyur oyunun son hali böyleymiş ;

tmm işte trailer lerde gösterilene çok yakın grafikler...Tam olarak aynı olmamasının nedenide büyük bi ihtimalle Kullanıcının grafik ayarlarından kaynaklanıyordur...

Burda başka bir video 2009 Tarihli...

• Buda başka bir video...Ayrıca bir mmodan cryengine 2 kullansa bile crysis inki kadar bi grafik beklemeniz saçma olur...Yapmaları imkansız olduundan değil yapmamaları gereken,yapmaları saçma olacak birşey olacağından...
  • bana kalırsa 2 nizden biri oynasında ondan sonra tartışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJforever

bana kalırsa 2 nizden biri oynasında ondan sonra tartışın

Tartışmak?
  • quote:

quote:

Tartışmak?

evet tartışmak.
    tartışmayı açıklamak gereğinde bulunmuyorum tartışmak sadece birbirine bağırarak kavga etmek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 20 Aralık 2009; 5:50:21 >
  • Oyun'u D ye yükle dedim gitmiş C ye yüklemiş(indirmiş) şimdide yer kalmadı diyor :D
  • quote:

quote:

quote:

Tartışmak?

evet tartışmak.
    tartışmayı açıklamak gereğinde bulunmuyorum tartışmak sadece birbirine bağırarak kavga etmek değildir.

ben : "hocam amacım senle tartışmak değil yanlış anlama."
    sociopath : "Estağfurullah bilgi paylaşımı yapıyoruz "
    Bizden bahsetmiyorsun sanırım.

• Oyunu indirdim Kurdum şimdi bi kaç resim çekip uploadlayacağım... Grafikler bi online oyuna gore oldukça güzel...
  • Sunda oyun hata veriyor surekli Resim çekemedm :( Şuandada dışarıda bir işim war akşama resim çekip yuklemeye calısacagm...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tartışmak?

evet tartışmak.

ben : "hocam amacım senle tartışmak değil yanlış anlama."
    sociopath : "Estağfurullah bilgi paylaşımı yapıyoruz "
    Bizden bahsetmiyorsun sanırım.

evet sizden bahsediorum hala benim tartışma olarak söylediğim şeyi anlamıyorsun sanırım... araştırmanı öneririm tartışmanın gerçek anlamını..

• Oyun hata verip kapanmadan önce bi kaç foto çekme fırsatı buldum byrn fotolar...
    http://img687.imageshack.us/i/entropia200912201839572.png/
    http://img706.imageshack.us/i/entropia200912201840066.png/
    http://img689.imageshack.us/i/entropia200912201840100.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 20 Aralık 2009; 18:57:43 >

• Grafikler çok kötü denemez, en azından benim gibi FX5200'ü olan biri için. Ben daha kötülerini gördüm. Benim PC'ye göre güzel.
  • Cryengine 2 ile yapılmış bi oyuna göre çok kötü bence grafikler... Aion Cryengine 1 i kullanıyor onn bile grafikleri çok daha güzel...
  • İlk mesajda da yazdığım gibi kotalı internet yüzünden oyunu indiremiyorum. Forumdaki İzmir'li arkadaşların birinden rica etsem bana bu 3gb lık setup dosyasını boş bir dvd'ye çekebilirmi (boş dvd getirsem yani çektiği dvd ye mukabil) ? Ben Çiğli tarafında oturuyorum. Bostanlı, Karşıyaka yada Alsancak, Konak tarafınada gelebilirim neresi uygunsa sizin için. Bu iyiliği yapan arkadaşa minnettar olurum gerçekten, zira bir bu oyun için kota parası vermek istemiyorum açıkçası...

Bu arada oyunu arayüz kullanmadan doğrudan setup dosyasını indirmek isteyen arkadaşlar için

http://dlmirror.entropiauniverse.com/entropia_universe_10.3.1/entropia_universe_10.3.0.36270_setup.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 23 Aralık 2009; 0:51:44 >

• quote:

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-330000_Dolara_Sanal_Uzay_istasyonu-3270.htm

Samet BSC'de yazar mı?

• oyuna girdim elime bi tool verdiler onla yaratik kesecem 20 defa denedim tek vurusta kesiyor beni
    bu bi oyun deil sci fi similasyonu hersey çok gerçekci grafikler çok iyi özellikle gölgelendirmeler ve yapilar ama para kazanmak imkansiz silah almam gerekiyor oda dolar ile aliniyor çok zorrrr
  • Konuyu hortlatmış gibi oldum fakat entropia universe oyun olarak gözüksede aslında oyun değildir.Ciddi bir iş olarak yapan binlerce insan vardır.Derin bir mevzu olduğu için burada uzun uzun yazmam biraz zor fakat oyuna girmek isteyenler olursa yardımcı olabildiğim kadar olurum.Ancak ingilizce çok iyi olmak zorunda , insanlarla kesinlikle iletişimde ve aktif olmanız gerekmekte ve belirli bir kazancınız olması ve oyuna babanızın veya annenizin kredi kartı ile değil de kendi cebinizden para koyabilecek durumda olmanız gerekiyor.

Oyunda en ileri seviyede olan pro gamer Star Mercury adlı oyuncudur ve hayatını bu oyun ile idame ettirmektedir.Onun seviyesine gelmek yeni başlayan bir oyuncu için imkansızdır fakat orta seviyelerde de sistemi anlayabilirseniz iş yapabilirsiniz.Aşağıdaki linkten kendisini takip edebilirsiniz :

http://www.twitch.tv/stargazing

Şimdilik kısaca bahsetmek istediklerim bunlar belki bu tarz bir şey arayan birinin işine yara diye düşündüm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.