Şimdi Ara

Entropia Universe Hakkında Sorular ve Oyuncu Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Project Entropia yada Entropia Universe olarak adlandırılan bu oyun 2003 senesinde hayata geçmiş fakat benim daha geçen ay haberim oldu ve okuduğum bağzı yazı ve internet haberleri üzerine iştahım kabarmış bir şekilde oyuna başlamayı istiyordum. Zira okuduğum haberlere örnek vermek gerekirse biri 26500$ a ada satmış , diğeri uzay istasyonu işleterek ayda 12bin $ para yapıyormuş, en kuvvetli yaratıkları öldürdüğün zaman 20000-25000 PED arası yani gerçek para ile 2000-2500$ lık ganimet elde ediliyormuş vesaire.. Ayrıca oyun içi kazandığın bu sanal paraları (PED) doğrudan yine oyun içinde gerçek paraya çevirebiiyormuşsun vesaire vesaire...

İşte tüm bunları okuyunca gerçekten iştahım kabarmıştı. Fakat sonrasında bağz yerli ve yabancı sitelerde okuduğum yorumları kısaca özetlemem gerekirse oyun aracılığyla para kazanabilmek şöyle dursun, daha gerçek para yatırıp kaybedenler yada oyun için "kumar" benzetmesini yapanlar var...

Zaten şuan kotalı internet kullanmam dolayısıyla oyunu indiremiyorum (3gb) fakat yaklaşık 1 aydır aklımda sorular dönüp duruyor.. En sonunda bu foruma yazmaya ve bu oyunu halen oynayan oyuncular varsa onların bilgi ve tecrübelerinde başvurmaya karar verdim..

Şimdi netice itibari ile oyunu kısa yada uzun süreli oynayan ve bu oyundan gerçekten para kazanabilen yada tam tersi oyun yüzünden para kaybeden oyuncular varmı aranızda ? Her türlü bilgi ve yourumu burada paylaşırsanız sevinirim...

Ayrıca oyunda birleşip topluca yaratık avına çıkılabiliyormu bilmiyorum eğer böyle birşey varsa şöyle bir Türk Klanı kurup ortak avda çıkan ganimetleri kırışıp kazanç sağlayabiliriz belki diye bir düşümcem var ama... ???

• ilk defa senden duyuyorum
  • Para kısmını geçelim, oyun nasıl ki? Bende indirecektim baktım hem 80kb/sn ile indiriyor ve 10 saat kaldı diyor, iptal ettim. Fakat eğer güzel oyun oynayalım vs diyen varsa gece açık bırakayım pcyi.
  • Benimde ilgimi çekmişti bu oyun indirmiştim fakat setup dosyası bozuk çıkmıştı oynayamadm :( bildiim kadarıyla oyun cryengine 2 ile yapılmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Benimde ilgimi çekmişti bu oyun indirmiştim fakat setup dosyası bozuk çıkmıştı oynayamadm :( bildiim kadarıyla oyun cryengine 2 ile yapılmış...

Şu adreste online arayüz ile değilde doğrudan setup dosyası olarak mevcut.
    http://getir.net/be6
    Ben gelecek ay bir aylığına 6 gb kotalıya geçmeyi ve 3gb lık dosyayı bu sayede indirebilmeyi düşünüyorum.

Şu kahrolası TTNET 512kblık bağlantı seçeneğide koymuş tarifeler arasına ama paket sadece 512mb'ı kapsıyor. Uydunet gibi 512k lık ucuz paketler sunsa hemen hızı 512k ya düşürüp limitsize geçeceğim ama... ahhh bölgemizde de bir uydunet altyapısı yokki anasını satayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 18 Aralık 2009; 22:46:39 >

• http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=entropia+universe

Sanal ortamdaki parayı gerçek paraya çevirme gibi birşey varsa bu oyunun yapımcıları deli olmalı ki varmış :o
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=entropia+universe

Sanal ortamdaki parayı gerçek paraya çevirme gibi birşey varsa bu oyunun yapımcıları deli olmalı ki varmış :o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet oyun güzele benziyor.
    toplanıp başlayabiliriz :D
  • Önceden gördüğümde bir arkadaşım paralı demişti :) neyse şimdi üye oldum İndirip bakıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 19 Aralık 2009; 8:45:19 >
  • para kazanmak falan bağlamaz beni uğraşamam eğer zevkliyse bende deniyeyim xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 19 Aralık 2009; 9:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cone

evet oyun güzele benziyor.
    toplanıp başlayabiliriz :D

Para olayı haricinde herhangi bir çekiciliği yok bence. Grafikler berbat.
  • CryEngine motoruyla yapıldıysa nasıl kötü oluyor! Hayır, olmamaz.
  • nerden indirip nerden oynucaz bu oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

CryEngine motoruyla yapıldıysa nasıl kötü oluyor! Hayır, olmamaz.

Entropia Universe Hakkında Sorular ve Oyuncu Yorumları
    Hangi anlamda söyledin bilmiyorum fakat bana güzel gelmedi.

• 3 küsur gb lik oyunun böyle grafikleri olması şaşırtıcı :D
  • Kişisel düşüncem şu, açıkçası bu oyundan para kazanabileceğimi bilsem isterse ekranda çöp adamlar dolaşsın vektörel grafikler olsun rağzıyım. Ama youtube'dan şurdan burdan gördüğüm kdarıyla oyun zevkliye benziyor vede grafikleride ne iyi ne kötü, yeterli benim için. Artı hertürlü bilgisayarın kaldırabilmesi açısından da grafikleri optimize ettikleri düşüncesindeyim. Herneyse sonuç olarak oyunu indirip kurabilmek için gelecek ayı bekliyorum ilk mesajımdada yazdığım gibi. Bakalım oyunun içine girince göreceğiz ayrıntısını...
  • http://www.youtube.com/watch?v=wwI6DJWydzU o ss nin o oyuna ait olduuna eminmisin?
  • ilginç gerçekten ilginç sanırım ilk resimdeki arkadaş grafik ayarlarını sona getirdiği için böle olmuş
  • Youtube daki yorumlara göre oyunun grafik motoru sonradan cryengine 2 ile değiştirilmiş yani suanda oyunda cryengine 2 motoru kullanılıyor...Ben bu gece oyunu bir daha indirip deneyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

http://www.youtube.com/watch?v=wwI6DJWydzU o ss nin o oyuna ait olduuna eminmisin?

İşte trailerlara kanıp ona göre oyun hakkında yorum yapan bir garip oyuncu.

Sadece şu iki videoya bak.

Hadi bunları geçtim de elinin altında youtube gibi bir site varken neden "Entropia Universe Gameplay (pvp , pve , combat vb...)" yazmadın?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.