Merhabalar, ben DSLR kamera almayı düşünüyorum, sıfır alacağım ve internetten değil de dokunarak almayı tercih ederim. Şimdi 2699₺’ye EOS 4000D + 18-55 lens + 75-300 lens var bir de 2599₺’ye EOS 2000D + 18-55 lens var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Favori çekim tarzım makro çekimdir. Çiçek, böcek çekmeyi çok severim
Olympus OM-D E-M10 Mark 2 + 14-42 kit bunların ikisinden de iyidir. Bunlara bulaşmam ben olsam Canon 200D'yi alabiliyorsanız onu alın.
www.dpreview.com
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
Bu canon'larda mesela Digic4 işlemci var. Bu işlemci Canon 600D (2012 yılında çıktı) modelinde kullanılan Digit 4'ün geliştirilmiş modeli. Şu an ise Canon güncel gövdelerinde Digic 8 modelini kullanıyor. Hele ki Canon 4000D'deki sensör de teee 2012 model Canon 600D'deki sensör olsa gerek ki megapixel aynı.
Disappointing ISO range, with poor noise control ( Kötü noise başarımı ve ISO başarımı hayal kırıklığı ) Only 3fps continuous shooting (3 fps seri çekim ile çağın çok çok gerisinde) Lacks auto-HDR shooting Horribly slow live view focusing ( Korkunç yavaş canlı görüntü odaklama ) Plastic lens mount will worry some (Lens takma yeri plastik, kırılacak hissi veriyor) Poor kit lens, with chromatic aberrations, and no IS (Kötü kit lens , titreşim önleme özelliği yok)
Olympus OM-D E-M10 Mark II + 12-50 EZ bundan kat be kat üstündür. Gövdedeki 5 eksenli IS'i, çok daha iyi kit lens, hızı bunun yanında yıldırım gibi. 81 Af noktası, bir sürü daha güncel teknolojik yenilikler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme