Şimdi Ara

ep 630-ex300sl-v moda vibe ii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık üç haftadan beri creative ep630 kullanıyorum ilk kanaliçi tip kulaklık tecrübem ve hoşuma gitti. Ama forumda bu konuları karıştırırken sony ex300sl diye bi model aklımı çeldi.yok cx300'e on basar ep630'u ezer geçer gibi iddalı lafları duyunca açıkçası sırf meraktan alıcaktım. Sizce bu modeli mi yoksa v moda vibe ii'yi mi tercih etmeliyim ya da ikisine de gerek yok mu?Sonuçta bu kulaklığı da yeni aldım.Kulaklığın çok aşırı baslı olmasına gerek yok diğer seslerdeki netlikte önemli benim için. 60 tl civarı başka modellerde olabilir. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganjaman -- 14 Nisan 2011; 23:55:47 >

• brainwavz ve soundmagic markalarının modellerine bak .
  • ep 630 çok aşırı baslı gelmiyo kulağıma ama bazen diğer sesleri yutuyo bas bu olay hoşuma gitmiyo sadece.. yoğurdun ekşi mi diye sormak gibi olucak ama sence vibe ii müziği ve kulağı biraz daha rahat ettirir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlass
    ep 630 çok aşırı baslı gelmiyo kulağıma ama bazen diğer sesleri yutuyo bas bu olay hoşuma gitmiyo sadece.. yoğurdun ekşi mi diye sormak gibi olucak ama sence vibe ii müziği ve kulağı biraz daha rahat ettirir mi?

Biraz degil bayagi farkeder cunku EP630 son hatirladigim kadariyla cok boguk ve kotu bir sese sahipti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.