Şimdi Ara

ep 630 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten ilginç bir durum ama benim geçen hafta aldığım ep 630 um şimdi sağ kulaklık sol kulaklığa oranla daha düşük ses veriyor.Sol kulaklık gümbür gümbür bas verirken diğeri az bas veriyor ve barz belli.Kulaklık boxukmu yoksa özelliği mi bu anlamadım ne yapmam gerek değiştirirler mi yardımcı olursanız sevinirim.

Sağ kulaklığın varlığı yokluğu neredeyse bir o derece düşük ses veriyor neden olur bu gold değiştirir mi daha yeni aldım deli oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnızgölge -- 7 Aralık 2006; 0:12:08 >

• kulakliklar arasinda ne kadar ses farki var bilemem ama bende sol taraf sağa gore sanki daha fazla bass veriyor ama sende bu durum cok fazla ise geri gotur ben gold a goturup degistirmistim bikere baska bi kulakligimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo

kulakliklar arasinda ne kadar ses farki var bilemem ama bende sol taraf sağa gore sanki daha fazla bass veriyor ama sende bu durum cok fazla ise geri gotur ben gold a goturup degistirmistim bikere baska bi kulakligimi

Yok abi bariz belli sağ kulaklığı takma fark etmez derecede sen hesap et.

Korkum şimdi değiştirmezler sorun çıkarırlar ona takıyorum kafamı.
  • kulaklığın içi kulak kiri ile dolmuş olabilir, süpürgeyle çekerek temizlersen geçebilir sanırım.
  • nerde kullaniyorsunuz kulakligi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftt

nerde kullaniyorsunuz kulakligi?

Creative N200 mp3 çalarımda
  • ne süpürgesi arkadaşım olur mu öyle şey diyafram ciddi şekilde deforme olur ve kullanılmaz hale gelir en iyisi aldığın yere götür muhtemelen yenisiyle değiştirilir
    quote:

Orjinalden alıntı: kenai

kulaklığın içi kulak kiri ile dolmuş olabilir, süpürgeyle çekerek temizlersen geçebilir sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işiniz multimedya'ya kaldıysa Allah yardımcınız olsun derim.. önceden bir arkadaşın ep630'unda sorun olmuştu, adamlar kullanıcı hatası dediler.
  • bu süpürge işini denemeden karar vermeyin bence. aynı sorun arkadaşımda da vardı onuda o şekilde halletmişti. benimkisi sadece tavsiye yaşanmış bir tecrübeden, o kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenai

bu süpürge işini denemeden karar vermeyin bence. aynı sorun arkadaşımda da vardı onuda o şekilde halletmişti. benimkisi sadece tavsiye yaşanmış bir tecrübeden, o kadar.

Dostum bu şekilde bir tavsiye önerilebilecek türden değil, cihazın komple elde kalma durumu var. En güzeli aldığın yere götür dostum bi sorun olduğu aşlikar.
  • bu çoğu ep630 da olan bi olay sanırım bnm arkadaşınkindede oldu o şimdi garantiye verecek ama sonuç ne olacak bilemem allah benimkini nazardan saklasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.