Şimdi Ara

EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
12.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle. Bak yukarıda o üye neler neler yaptığı halde bana dediklerine bak. Kendisi çok masummuş gibi davranıyor ve bütün suçu bana atıyor. Diğer üyelere de hala aynı taktikleri uygulamaya çalışıyor.

Amaçları doğruluk, dürüstlük, samimiyet, düzgün tartışma falan değil. Bunu artık herkes görüyor. O yüzden de özellikle genç nesilde akpnin oranı düşük. Azıcık objektif olan biri yukarıdaki gibi üyelerin zihniyetinde bir partiye oy vermiyor.

Akp gidince bunların çoğu "biz hiç akpyi desteklemedik, en büyük muhalefeti biz yapıyorduk" diyecektir.

@TechVET Siyasal islamın ne olduğu yavaş yavaş daha çok kişi tarafından görülmeye başlandı. İktidar değişince çok daha fazla şey gün ışığına çıkacak.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

O kadar çok yeri çürüttüler ki toparlamak için o pislikleri gün yüzüne çıkarmamız şart zaten.

• Mazota da pompaya yansıyacak şekilde 23 kuruş zam geldi. Hayırlı olsun.

• LPG ye gelen son zamlardan sonra LPG kullanmak mantıklı mı diye soruyorum kendime. Hatta daha da ileri giderek bir kıyaslama videosu çektim. Buyrun:

furkan gencyoutube
    LPG’ye 24 Eylül de gelen 15 kuruşluk zammın ardından gelen 71 kuruşluk zam ile toplamda yapılan 86 kuruşluk zam yapıldı. LPG bu kadar zamdan sonra benzine göre hala tasarruflu mu değil mi? Tasarruflu ise ne kadar? Bu soruların yanıtlarını arıyoruz. Keyifli seyirler. Video: Pexels Müzik: Ikson - Last Summer
    https://www.youtube.com/watch?v=2dyQ-5bkB3s&feature=youtu.be
  • Motorine 1.20 TL benzine 82 kuruş zam beklentisi var ötv den karşılanacak durum kalmadığı için pompaya yansıyabilir beklemede kalın diyorlar. Dediğim film gösterime giriyor anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

hangi film ?

geçen yıl bu zamanlar 40 dolar olan petrol varili bu sene 80 doları geçti.

ama sizin film dediğiniz bu değil sanırım ? doğru mudur?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt

iyi de lpg de nasıl indirim yapılacak ?

ötv den kısılıyordu o da yok, kısacak ötv de kalmadı!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.