LPG dokunulmaz değildi sonuçta, ona da zam gelmesi sasirtmadi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' (9. sayfa)
-
-
selam konu dışındayım ama dayanamadım osmanlıcı tartışmasından uzak şunu söylemek isterim osmanlı biziz dedemizdir öz be öz Türktür. Arapçı yakıştırması osmanlıya söylenemez biz de devletin isimleri kurumları değişebilir ama devlet ve öz aynı kalır. Türkiye Cumhuriyetinden önce Osmanlı idi daha önce Selçuklu bunlar birbirlerinin rakibi değildir. Unutmayalım ki Türkiye Cumhuriyetini kuranlar da Osmanlı torunlarıydı bu konuda Ahmet Kabaklı hocanın "Temellerin duruşması" adlı eserini tavsiye edebilirim. Günlük siyasete tarihimizi kurban etmeyelim. Ayrıca bugün arap dünyasını biraz bilenler Osmanlı alerjisi olduğunu bilirler arapların özellikle yönetici elitlerin
-
osmanlının arap olmadığını biliyorum. arap diye bir iddiada bulunmadım zaten. osmanlı - arapçı derken, akpliler yani siyasetçiler, osmanlı - arap ve hatta türkçülük ideolojilerini karıstırıp uzun yıllarca kullandılar
kimi zaman dombra çalıp Türkçü oldular, kimi zaman 4 parmak yapıp rabiacı oldular, kimi zaman yavuz köprüleri yaptılar.. günün kosullarına ve kendi siyasi çıkarlarına göre 3 farklı ideolojiyi de 3 şekilde kullandılar..
osmanlıcılık ve arapçılık ayrı seylerdir ama onlar için hepsi bir ben onların kendi ideolojilerini kastettim yoksa osmanlı araptır demedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 4 Ekim 2021; 13:23:35 > -
Senin güçlü ekonomin yoksa sana kriz olsun olmasın fark etmez, cahillik anca sizin cenaha yakışır mesela sokak röportajlarında görüyoruz gerçeklerden uzak öne sürülen veriler yapılan karşılaştırmalar 70 sene öncesiyle en çokta 2.dünya savaşına girmediğimiz zaman ve kıbrıs çıkarmasında uygulanan ambargoların yarattığı sorunları CHP ye yıkarak "gaz yağııı alamadıhhkkkkkk" diyen 50-60 yaş üstü salak yaşlılar tanıdık geldi mi? Almanyayı,Fransayı,İngiltereyi neden bu şekilde etkilemiyor bu enerji krizi?
-
puhahahaha hiç yanılmamış sanki yorumu keşke yunan galip gelseydi diyen fesli leş deli kadir popcornoğlu yapmış gibi hissettim
-
-
Kendimi yontma taş devrinde yaşayan biriyle konuşuyor gibi hissediyorum.
Sana attığım linkte Avrupa'nın bir enerji krizinde olduğu, Avrupa devletlerinin de enerjiye elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yaptığı yazıyor, senin okuman bile yok ne gereksiz adamsın, üstelik senin medyandan Sözcü'den attım haberi bahane edip ahbaber vs kıvırma diye.
Güçlü ekonomi dediğin ABD bu dünya krizinde enflasyonla boğuşuyor, İngiltere'de petrol krizi var benzini asker dağıtıyor.
www.hurriyet.com.trİngiltere'de yakıt krizi sürüyor... Benzin istasyonuna atla geldi!https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ingilterede-yakit-krizi-suruyor-benzin-istasyonuna-atla-geldi-41908179
Ne kadar gereksiz bir adamsın dünyadan haberin yok, haber koyuyoruz haberin olsun da dünyayı öğren diye onu da okumuyorsun, okumaya karşısın belli ki ama sorsan on numara elit araştıran sorgulayan..yersen papaz eriği..
Bu bilgi çağında bu kadar cahil kalmayı başarmak sadece sizin cenaha mahsus yemin ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Ekim 2021; 14:0:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İngilitere'deki durum; Sorun benzin veyahut diğer ürünlerin olmaması değil. Tır, kamyon vb benzeri araç şöflerinin eksikliği nedeni ile dağıtım sorunu var.
Bu nedenle Geçici olarak askeri personel benzin istasyonlarına taşıma yapacak. Bunun önüne geçmek için İngiltere geçici işçi alımını tır şöförlüğü vs konusunda baya yumuşattı.
Şoför bulamama nedeni de brexit ten kaynaklanıyor.
-
İngiltere'de petrol krizi var benzini asker dağıtıyor. senin yazdığına bakılırsa sen benden 1 çağ daha geridesin Daha sen problemleri bir birinden ayıramıyorsun
LPG ye 2020 ekimden bu zaman tam %45 zam geldi bu ülkede, bir de git bakalım o enerji krizi olan avrupa ülkelerine bak % kaç zam gelmiş tabi bu işine gelmediği için bilmiş bilmiş tavırlarınla saçmalamaya devam et sen
-
Türbeleri yıkıp yerlerine AVM açanların ,Türbe tekmeledi iftirası atması süper bir münafıklık örneği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yontma taş devrinden kalan önüne konan Avrupa'daki enerji krizi haberlerini bile okumayan, cahil bırakılmış zuhahaha muhahaha yazmaktan başka bir işe yaramayan bir muhalefet ile daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok.
Avrupa'da zam mı var zuhahahah diyen cahil bırakılmış muhalefete itafen;
İngiltere'deki enerji krizi faturalara 139 sterlin ZAM olarak yansıyacak.ensonhaberİngiltere'de enerji faturalarına en az 139 sterlin zam kararıhttps://www.ensonhaber.com/dunya/ingilterede-enerji-faturalarina-en-az-139-sterlin-zam-karari
İtalya'da elektrik ve doğalgaza yüksek zam;www.hurriyet.com.trİtalya'da elektrik ve doğal gaza yüksek oranda zam yapıldıhttps://www.hurriyet.com.tr/dunya/italyada-elektrik-ve-dogal-gaza-yuksek-oranda-zam-yapildi-41905345
ABD'deki enflasyon oranını, Almanya'daki enflasyon artışını, Çin'de Evergrande krizi yazsam "o ne la krem peynir mi" diyecek adamlarla fazla uğraşmaya gerek yok.
Onlar CHP'nin öttürdüğü kavalın peşinden gitmeye devam edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Ekim 2021; 15:3:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
At gözlüğünü çıkarmadan yorum yaparsan herkesi CHP'li, AKP iktidarını da tarafsız, demokrat, halkçı hatta biraz zorlasan Atatürkçü bile zannedebilirsin ki bu çok fazla bir zorlama olur.
Tek adam sistemiyle doldurduğunuz cepleriniz er ya da geç boşalacak. Yapılan tüm hukuksuzluklar adil mahkemelerce hesabı sorulacak. Vatandaşı soyarken kıs kıs gülenler, bakara-makara deiye milletin dini hassasiyetleriyle dalga geçenler, "bu milletin a..ına koyacağız" diyenlere pek çok ballı ihaleleri verenler ve işbirlikçileri de yargılanacaklar.
Bakalım o gün de böyle rahat konuşabilecek misiniz!..
Trol gibi A Haber, Atv Haber, Ak-İt Tv izlemeye devam edip, takım tutar gibi parti tutanlar gün gelip ceplerindeki paradan olmaya başlayınca "bir daha oy verirsem ellerim kırılsın." diyecek mi çok merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Novagate gel senin kalemin bende. Dünya da enflasyon kapıya dayanmışken atıp tutmayacaksın. Son 10 yılda dünya para içinde yüzerken, covidden sonra özellikle dünya dolara dolarken sen ne yapıyordun? sadece zam rant ülkeyi peşkeş çiftçiyi ezme. şimdi gelmiş omo donyodo onflosyon vor diyemezsin!
insanlar zuhaaha yapmakla haklı. nerde ihtiyat akçeleri nerde varlık fonuna aktarılan firmalar boş konuşma.
ya da konuş
-
Açıkçası bu saatten sonra LPG ye geçmek ne kadar mantıklı ? Hem motorun ömrünü yiyor hem de tehlikeli.. Yine en tasarruflusu Diesel.. Bu zamlardan anlıyoruz ki yakında LPG araç kullanımında büyük bir düşüş yaşanır.. bir kaç sene sonrada lpg tarih olur gibi geliyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X