Bildirim
Epic Game Store’da Yaz Sonu İndirimi başladı! İşte öne çıkan indirimler
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ansızın gözlerim yine kuponu aradı ama yok :( -
Bu yazdıklarınız indirimsiz fiyat heralde. -
Maalesef artık kupon göremez olduk. Bir tek cüzdana iade olayı kaldı. Steam ile yine de ciddi fiyat farkı var ama kütüphanesi yeterince geniş değil epicin. Kenarda köşede ucuz güzel oyunlarda bulunuyor tabi. Ben birazda artık gamepass ve epicin oyunları beleşe vermesi yüzündem oyun alamaz oldum ya 😂
-
Bence yatıp kalkıp sukretmemiz lazım TL bazında halen satış yapıyor adamlar oyunlar pahalı evet ama Steam de cebimden 500 600 fazla çıkacağına aynı oyunu bu adamlar 1500 satıyor o yönden tek kale epic game kaldı yarın bir gün dolar kuruna tamamen gecerlerse yapacak da pek birşey kalmıyor hali ile umarım gecmezler 5 TL 10 TL oyun alabiliyoruz Steam de bu olay bitti artık o yönden epic game candır -
Hogwards Legacy 329tl -
kaptım bi tane teşekkürler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence yatıp kalkıp sukretmemiz lazım TL bazında halen satış yapıyor adamlar oyunlar pahalı evet ama Steam de cebimden 500 600 fazla çıkacağına aynı oyunu bu adamlar 1500 satıyor o yönden tek kale epic game kaldı yarın bir gün dolar kuruna tamamen gecerlerse yapacak da pek birşey kalmıyor hali ile umarım gecmezler 5 TL 10 TL oyun alabiliyoruz Steam de bu olay bitti artık o yönden epic game candır
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X