Şimdi Ara

Epic Games 60 TL Kupon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yılbaşı Tatili İndirimi 2019
    https://www.epicgames.com/store/tr/promotion/holiday-sale-2019

Epic Games hesabınıza giriş yapın, daha sonra 60 TRY değerindeki Epic Kuponunu alabilmek için düğmeye tıklayın. (Sadece 79,99 TRY ve üzerindeki ya da yerel para birimine eş değer uygun oyun satın alınlarımda kullanabilirsiniz.) 60 TRY değerindeki Epic Kuponu, ödeme yaparken otomatik olarak uygulanacaktır. Not: Düğmeye basmadan önce ilk kez oyun satın alır ya da ilk kez ücretsiz oyun alırsanız, otomatik olarak 60 TRY değerindeki ilk Epic Kuponunuzu elde edeceksiniz. Kuponlar 1 Mayıs 2020 TSİ 10.59'da sona erer.

• Bi de 79.99 üstünde alınabilecek bi oyun bulursak indirimde olan süper olacak. Teşekkürler.
  • satın alımlar steam hesabına eklenmiyor değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recon0732

satın alımlar steam hesabına eklenmiyor değil mi ?
    Hayır Epic Store hesabınıza yüklenir.
  • Jabroni kullanıcısına yanıt
    Anladım rainbow gold edition alınabilirdi fakat steam hesabını en azından satabiliyorsun kötüymüş.

• Aldik bakalim tesekkurler

• güzel fakat sepete ekle olayı olmadığı sürece bir anlamı yok bu indirimin. zira 79 tl civarlarında 1 bilemedin 2 oyun var zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuponlar 1 Mayıs 2020 TSİ 10.59'da sona erer.
  • ALINAN yazıyor bende alınmıyor bile.
  • Almana gerek yok ordan, birşeyler alırken kupon gözüküyor zaten.

• donanımhaber referans linki değil normal açılıyor,
    kaldırdı mı artık bunu DH?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    www.google.com.tr
    Google
    https://www.google.com.tr

gördüğün gibi var. adamın attığı link yönlendirme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 21 Aralık 2019; 23:30:7 >
  • division 2 gold editionu 41 liraya aldım(kendi sitesinde %20 indirimle 71 e geliyordu) bu epic store gibi rezalet bir clienti indirmeyi hiç istemezdim.Umarım direkt ubisofta giriş yaparak halladebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 21 Aralık 2019; 23:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21guns

division 2 gold editionu 41 liraya aldım(kendi sitesinde %20 indirimle 71 e geliyordu) bu epic store gibi rezalet bir clienti indirmeyi hiç istemezdim.Umarım direkt ubisofta giriş yaparak halladebilirim.
    epicten indirdim açılmadı simdi tekrardan ubisofttan indiriyorum umarım şimdi açılır anlamadım ne saçmalık bu
  • sepet mantığı olmaması kadar saçma bir şey yok
  • sepet olsa alacaktım 1-2 oyunu birleştirip ama bu halde benim işimi görmez
  • Mayısa kadar indirimde yakalarsam rdr 2 alırım, belki o zamana Türkçe yamada yetişir. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.