|
Bildirim
Daha önce de verilmiş, Kütüphanede ekli gözüküyor bende.
|
Ben yenge hanım ile oynamana takıldım :) bizim ki mausu kafama fırlatsa içi rahatlamaz senin ki senle oynuyor :) iyi oyunlar
|
Evet, daha önce verildi; benim kütüphanemde de var. Biz bu oyunu eşimle co-op bititmiştik, çok zevkli idi. Hatta bittikten sonra da oynadık. Bu arada Ps4'te oynadık. Fps dalgalanmaları oluyordu, Pc'de daha keyifli olur. Dark souls sevenlere öneriyorum ben, şans verin. Tek eksisi bence haritalar random oluyor. Yani değişiyor, herkeste aynı olmuyor. O sebeple yer bulamadiginizda, internetten bulmanız da zorlaşıyor.
|
Epic Games vereceği 15 oyunu sızdırdı;
Shenmue III ✔️ Neon Abyss ✔️ Remnant: From the Ashes ✔️ Undertale Into the Breach A Way Out Katana Zero Firewatch What Remains of Edith Finch Before Your Eyes Maid of Sker Spelunky 2 Islanders Quantum Break Days Gone |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 18 Aralık 2021; 20:37:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oo A way out veriliyorsa iyi. Days Gone sanki daha önce verilmişti diye hatırlıyorum. PS Plus ile verilmişti ama sanki Epic de vermemiş miydi bunu? Neyse oradan da alırız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 19 Aralık 2021; 13:00:32 > |