Şimdi Ara

(Epic Games) Fm 2020 ve Watch Dogs 2 Bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
5
Favori
14.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman hocam anca beklersiniz epic ücretsiz yapsa da istediğim oyunu alabilsem diye 2021'de çıkacak oyunlar artık 500 mü olur 600 mü olur bilemem
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    İstediğim oyunları kart kampanyalarıyla, indirimlerle zaten uyguna alabiliyorum. İstediğim oyun fiyatını hak ediyorsa ödediğim rakama acımam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir çok işi teknik ekibe aldım. (Daha önce hepsini kendim yapıyordum, teknik ekibe alınca daha rahat oldu) Son kararları bıraktım sadece, bir de yapmaktan veya seçmekten keyif aldığım bir kaç şeyi daha.

• Adamın 1’i kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarım olursa bir gün diye ekledim oyunları şimdi indirmesem de sonra indirebiliyorum değil mi? Eyv bu arada <3

• Epic den aldığım bedava oyunları Offline modda oyun açamıyorum. Bilgisi olan yada açabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Oyun şu an 200 tl indirimle 140 a geliyor ama siz daha büyük bir indirim arıyorsunuz anladığım kadarıyla hocam.
    Aslında xbox one da var bende orada game pass'e gelmişti ama 6 eylül'de oyunu bitiremeden kalktı. Belki geri gelir diye kuponun geçerliliği dolana kadar (KASIM) bekleyeceğim. 140 kötü fiyat değil yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptCRaCKs

Epic den aldığım bedava oyunları Offline modda oyun açamıyorum. Bilgisi olan yada açabilen var mı?
    Epicgames launcher yoğunluktan sık sık hata veriyor, açılmıyor. Oyuncular kütüphaneye eklese bile yüklemek neredeyse imkansız. Bu kadar oyuncuyu serverları kaldırmıyor. Bu yüzden epicgames'in yavaş yavaş suyu ısınmaya başladı.
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla yan hesap açan var. Gta free olduğun zamanda 700 hesap açan adam vardı. Fm de de aynı şeyleri yapıyor millet. Sonrasında 10-15 tl ye satmak için. Yıllardır oynadığım Gta yı bıraktım sırf bu free dağıtıma yüzüne. Serverlar hileci veletlerle doldu.

• Selamlar beyler,

Online oyunda sıkıntı yaşıyorum ben. Epic Games ve Sega sıkıntıyı bildiklerini belirtti ve üzerinde çalışıyorlarmış. Aynı sıkıntıyı yaşayan varsa diye bilgi vermek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Hocam ben bir çok işi teknik ekibe aldım. (Daha önce hepsini kendim yapıyordum, teknik ekibe alınca daha rahat oldu) Son kararları bıraktım sadece, bir de yapmaktan veya seçmekten keyif aldığım bir kaç şeyi daha.
    Bu gidişle ben de öyle yapacağım gibi görünüyor.
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu kütüphaneye eklediğinizde artık sizin oluyor, ne zaman nerden indirmek isterseniz sıkıntı yaşamadan indirebilirsiniz. Aksi bir durum olursa teknik bşr sorundna olur diye düşünüyorum

• Alalim

• bu adamlar ne kadar ödüyor acaba böyle ücretsiz yapmak için çok merak ediyorum :D
  • ikisinide aldım watch dogs 2 sistem kaldırmıyor ama geleceğe yatırım
  • watch dogs 2 güzel oyun.

fm 2020 de para verip almayı düşündüğüm oyundu. çok iyi oldu bu olay

• AndOne kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim

• kütüphanede tonla oyun var, kitaplıkta kitap kaynıyor, dergiler sağda solda okunmayı bekliyor ama ben youtube'a girip avrupa yakasının komik sahnelerini izliyorum, gurme kanallarına bakıyorum Allah ım FM 2020 kurtuluşum olsun bir yerden başlayayım artık
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    tembelleştik hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Kirilmisti çoktan zaten hocam

Alıntıları Göster
    Cracki sıkıntılı biraz fm serisinin. Update i de yapması zor crackte.

Değmez o çileye sale den 70 e düşüyor fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.