|
Bildirim
Kuponsuz almam. :(
|
Epic games nedense paralı torrent gibi geliyor bana
|
Aynen ya, ben de çok ufak render arası falan denklersem lichess e giriyorum. Daha iyi ara denklersem bir kaç günde bir kısa süre trackmania atıyorum o kadar. Ev geçindirmek, üstüne çocuk falan derken sanırım emekliliğe kadar oyun dünyasına ara vermişim haberim yok. İnsanın emeklilik hayali eskisi gibi oyun oynayabilmek olur mu :) Valla bir kere tadını aldıysan oluyor tabi. |
Haklısın, kupon resmen bağımlılık yapıcı oldu. Özellikle yılbaşı indirimlerinin kuponla birleşmesi efsaneydi. Sonradan alacağım PC için bile oyun aldım, elbet oynarım ileride. |
Aynı durum bende de var. Üniversite zamanlarında vakit vardı ama dönemin AAA oyunlarını oynatacak PC toplayacak maddiyat yoktu, şimdi para var PC var vakit yok. 3060 ti ile stres atmak için ETS2 de takılıyorum ara sıra :)
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haklısın, kupon resmen bağımlılık yapıcı oldu. Özellikle yılbaşı indirimlerinin kuponla birleşmesi efsaneydi. Sonradan alacağım PC için bile oyun aldım, elbet oynarım ileride. |
|
|
Aynen ya, ben de çok ufak render arası falan denklersem lichess e giriyorum. Daha iyi ara denklersem bir kaç günde bir kısa süre trackmania atıyorum o kadar. Ev geçindirmek, üstüne çocuk falan derken sanırım emekliliğe kadar oyun dünyasına ara vermişim haberim yok. İnsanın emeklilik hayali eskisi gibi oyun oynayabilmek olur mu :) Valla bir kere tadını aldıysan oluyor tabi. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ampul indirimine benziyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunu ben ubinin programından 98 liraya mı ne aldım geçenlerde.orada da bu fiyattı ama bir kod girince %15 ayrıca indirim yapıyordu bitmediyse bi bakın ama siege gibi değil iki grup kapışmıyorsun rehine mi ne kurtarıyorsun uzaylılardan.eğitiminden 100 yapamadığım için başlamadım niye online kurtarma oyunu yapmışlar onu da anlamadım. |