Şimdi Ara

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu
    Her hafta verdiği yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuları sevindiren Epic Games, Steam'in ardından en sevilen platformlardan biri olmaya devam ediyor. Son olarak Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu. 

Epic Games Store'da haftanın ücretsizi: Floppy Knights

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu Floppy Knights olacak. Floppy Kinghts için, sıra tabanlı bir taktiksel kart oyunu diyebiliriz. 2022 yılında oyuncularla buluşan bu bağımsız yapımda, özenle hazırladığınız desteleri kullanarak şövalyelerinizi zafere taşıyorsunuz. 

Epic Games'in bu haftaki hediyesi, 11 Temmuz'dan 18 Temmuz'a kadar ücretsiz olacak. Eğer bu süre zarfında oyunları aldıysanız tamamen sizin olacaklar. Ancak bu tarihten sonra yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacağını hatırlatalım. Ayrıca bugün akşam 18:00'a kadar kadar halihazırda mevcut olan The Falconeer: Standard Edition sürümünü kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Temmuz 2024 oyunları: Tam 15 oyun ücretsiz 

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları:

• Epic son zamanlarda iyice oyun kalitesini bayağı düşürdü böyle devam eder ve Dolar'a geçerse durum kötüleşir umarım olabildiğince geç olur bu senaryo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2000-2010 arası üyelerden, bizim nesilden oyun oynamaya vakit bulabilen var mı ya ? Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu 

Aylardır işim olmasa bilgisayarın yanına uğrayamıyorum evde. işim bitince de yt shorts, fb reels derken birkaç özlü söz birkaç respect videosu izleyip kapatıyorum. oyun falan unuttum. ekran kartını satsam mı diyorum ama elime para geçince gider yenisini alırım Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu 

• Bu dandik oyunlar olmasa ne Epic reklam yapabilecek ne editör haber yazabilecek ne biz yorum kasabileceğiz... Sektörün dinamosu bu olay (veya Meksika dalgası)

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yaşlanıyor muyuz acaba 😁

Bunlar hep sırt ağrısından

• DemirAylak kullanıcısına yanıt

yok hocam gayet rahat bi koltuk aldım artık eskisi gibi sırt ağırısı olmuyor şükür. mesele zaman yetmemesi evden çocuklardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Gittim oyun laptop u aldim. Kutuphanemde kac yildir biriktirdigim 100 e yakin oyun var. Acip da daha birini duzgunce oynayamadim. Birkac tanesini denedim, cok da populer oyunlar ama hic sarmadi. Bir yandan cok da istiyorum oynamak. Anlamadim gitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ben 1000 tl ye mortal kombat aldım ilk çıktığı zaman. aylardır oynayamıyorum. arasıra oynuyorum. omda homelander karakteri gördüm Facebook reels videolarında öyle girdim.

• Vyl kullanıcısına yanıt

aynı durum, oynamak istiyorum ama sarmıyor da artık pek. geçen yılda kadar pabci açar oynardım o da bıktırdı hileden küfürden kaçtım.

uncharted kurdum sarmıyor. tdu severdim sakin olmasına rağmen sarardı oyun heyecan olmasa da. onu da fırsat bulup kuramadım yeni versiyonu. enson tdu2 yi bitirmiştim yıllar önce.

• Editör 56k modem kullanıyor galiba 1 haftada anca haberdar olup yayınlamış haberi

• Admin kapak fotoğrafıni değiştir insanları yanıltma....

• Kallavi bir sey gelse keske

No rest for wicked bi eski günlere döndürdü beni.
    Ben oyun, kitap/storytell ve anime/dizi üçlüsü arasında dönüyorum. İhtiyarlıktan mıdır bilmem toprak çekiyor bu aralar kamp olayına başladık 😀.
    Bunlar arasından tekrar oyuna dönmem 1 seneyi buluyor, oyanyasın geliyor.
    Bunların hepsi için kafan rahat olacak, boş vaktin olacak felan tabi. Youtube shorts fastfood gibi gir çık 5 dakka, kafa yormaz, başı sonu yok, anlatır derdini 5 dakkada biter gider. Bu shorts belasından kurtulmak lazım, ben de düştüm bi ara, sonra dedim lan ben napıyorum, aldım 500 cilt seri olmayan ince bi hikaye kitabı, başlayınca devamı geliyor, çok keyf alıyorsun. Sen de bi yerden başla kurtul o beladan 😀

Ben de benzer. Yıllar boyu topladığım 10k kütüphaneli Steam ve Epic hesabım var. İş oynamaya gelince birkaç casual oyun dışında açıp bakmıyorum. Son dönemlerde bitirebildiğim oyun sayısı 0. Tahammülüm kalmamış resmen.

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Benzer şekilde ücretsiz oyun sayısının bir olduğu durumlarda "oyunlar" şeklinde başlıklandırma yaparak yanıltmaya çalışıyorlar. Kaliteli haberin adresi

• DemirAylak kullanıcısına yanıt
    Banada fifa oyunu 2018 yılında sırt ağrısı yaptı o zamandan beri ağrıyor.

Laptop yeni dostum ama artık o oyunlar eski o nedenle insanın oynayası gelmiyor

• candirli kullanıcısına yanıt
    Benim laptop 4. yilina girdi. Yani onbile eskidi bu surecte. Ama oyun almaya surekli devam ediyorum. Yani senin dedigin gibi degil bende durum.

Bizden gecti sanirim oyun isleri. Kabullenmesi zor olsa da :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.