|
Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu
-
-
Epic son zamanlarda iyice oyun kalitesini bayağı düşürdü böyle devam eder ve Dolar'a geçerse durum kötüleşir umarım olabildiğince geç olur bu senaryo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2000-2010 arası üyelerden, bizim nesilden oyun oynamaya vakit bulabilen var mı ya ?
Aylardır işim olmasa bilgisayarın yanına uğrayamıyorum evde. işim bitince de yt shorts, fb reels derken birkaç özlü söz birkaç respect videosu izleyip kapatıyorum. oyun falan unuttum. ekran kartını satsam mı diyorum ama elime para geçince gider yenisini alırım
-
Bu dandik oyunlar olmasa ne Epic reklam yapabilecek ne editör haber yazabilecek ne biz yorum kasabileceğiz... Sektörün dinamosu bu olay (veya Meksika dalgası)
-
Yaşlanıyor muyuz acaba 😁
Bunlar hep sırt ağrısından
-
yok hocam gayet rahat bi koltuk aldım artık eskisi gibi sırt ağırısı olmuyor şükür. mesele zaman yetmemesi evden çocuklardan.
-
Gittim oyun laptop u aldim. Kutuphanemde kac yildir biriktirdigim 100 e yakin oyun var. Acip da daha birini duzgunce oynayamadim. Birkac tanesini denedim, cok da populer oyunlar ama hic sarmadi. Bir yandan cok da istiyorum oynamak. Anlamadim gitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 1000 tl ye mortal kombat aldım ilk çıktığı zaman. aylardır oynayamıyorum. arasıra oynuyorum. omda homelander karakteri gördüm Facebook reels videolarında öyle girdim.
aynı durum, oynamak istiyorum ama sarmıyor da artık pek. geçen yılda kadar pabci açar oynardım o da bıktırdı hileden küfürden kaçtım.
uncharted kurdum sarmıyor. tdu severdim sakin olmasına rağmen sarardı oyun heyecan olmasa da. onu da fırsat bulup kuramadım yeni versiyonu. enson tdu2 yi bitirmiştim yıllar önce.
-
Editör 56k modem kullanıyor galiba 1 haftada anca haberdar olup yayınlamış haberi
Admin kapak fotoğrafıni değiştir insanları yanıltma....
Kallavi bir sey gelse keske
No rest for wicked bi eski günlere döndürdü beni.
Ben oyun, kitap/storytell ve anime/dizi üçlüsü arasında dönüyorum. İhtiyarlıktan mıdır bilmem toprak çekiyor bu aralar kamp olayına başladık 😀.
Bunlar arasından tekrar oyuna dönmem 1 seneyi buluyor, oyanyasın geliyor.
Bunların hepsi için kafan rahat olacak, boş vaktin olacak felan tabi. Youtube shorts fastfood gibi gir çık 5 dakka, kafa yormaz, başı sonu yok, anlatır derdini 5 dakkada biter gider. Bu shorts belasından kurtulmak lazım, ben de düştüm bi ara, sonra dedim lan ben napıyorum, aldım 500 cilt seri olmayan ince bi hikaye kitabı, başlayınca devamı geliyor, çok keyf alıyorsun. Sen de bi yerden başla kurtul o beladan 😀
Ben de benzer. Yıllar boyu topladığım 10k kütüphaneli Steam ve Epic hesabım var. İş oynamaya gelince birkaç casual oyun dışında açıp bakmıyorum. Son dönemlerde bitirebildiğim oyun sayısı 0. Tahammülüm kalmamış resmen.
Benzer şekilde ücretsiz oyun sayısının bir olduğu durumlarda "oyunlar" şeklinde başlıklandırma yaparak yanıltmaya çalışıyorlar. Kaliteli haberin adresi
Banada fifa oyunu 2018 yılında sırt ağrısı yaptı o zamandan beri ağrıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Laptop yeni dostum ama artık o oyunlar eski o nedenle insanın oynayası gelmiyor
Benim laptop 4. yilina girdi. Yani onbile eskidi bu surecte. Ama oyun almaya surekli devam ediyorum. Yani senin dedigin gibi degil bende durum.
Bizden gecti sanirim oyun isleri. Kabullenmesi zor olsa da :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Admin kapak fotoğrafıni değiştir insanları yanıltma....
|
Gittim oyun laptop u aldim. Kutuphanemde kac yildir biriktirdigim 100 e yakin oyun var. Acip da daha birini duzgunce oynayamadim. Birkac tanesini denedim, cok da populer oyunlar ama hic sarmadi. Bir yandan cok da istiyorum oynamak. Anlamadim gitti
|
Benzer şekilde ücretsiz oyun sayısının bir olduğu durumlarda "oyunlar" şeklinde başlıklandırma yaparak yanıltmaya çalışıyorlar. Kaliteli haberin adresi
|
Ben de benzer. Yıllar boyu topladığım 10k kütüphaneli Steam ve Epic hesabım var. İş oynamaya gelince birkaç casual oyun dışında açıp bakmıyorum. Son dönemlerde bitirebildiğim oyun sayısı 0. Tahammülüm kalmamış resmen.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X