kendi açımdan söyleyeyim, sevmememin nedeni hala steam kadar iyi olmamasıdır. daha achivement bile yokken steame kafa tutup artistlik yapmasıdır ki bu çok çok itici birşeydi, oyunları ellerinden çalması tamanen net şerefsizlikti bunuda açık açık söylerim. bu yüzden oynamadığım 2 adet oyun var. halbuki öyle yapmasalar daha çok severdim. oyunlara böyle yayın yasağı koymasalar ucuz diye gider epicten alırdım, ama başka yerde yayınlamama yasağı koydular bende hiç almadım. ee kim kazandı bundan? herkes kaybetti. kısaca sorun fanboyluk felan değil epicin bu saçma sapan pislik yaklaşımıdır. ayrıca epic şu an steam in olduğu noktada olsa bırak steam kadar komisyon almayı 2 katını alırdı. yeni çıkacak platformlar içinde her türlü pisliği çirkefliği yapardı. dolayısıyla steam tekelinden kurtacağız diyen adam sizi banka kredisinden kurtacağız diyen tefeci. kime ne anlatıyorsun dayı? :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 19 Aralık 2020; 14:37:32 > |
Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (6. sayfa)
-
-
Ben bu kadar güzellikten sonra, başka yerden oyun almaya çekiniyorum.
Bence son 2 yıldır piyasada amd nin yaptığı rekabet atılımından sonraki ilk büyük olay epic games in bu günlere gelmesi. Oldukça da seveni var. -
epic games tabikide güzel. herkes tek oyun satan yerın steam oldugunu ve sonsuza dek bunun olacagını sanıyor. ama ısler oyle degıl. epıc yarın cok daha ılerı yerlere geldıgı zaman, steam tıpkı epic gibi zamanında çok deger verdiği(!) kullanıcılarına zamanına kazığını soktugu oyunları beleşe vermeye başlayacak.
-
Oyuncuları gram s.klemeyen , anti hile yazılımı genelev gibi olmuş , hilecileri banlamayan steam dururken epik ne kardeş leş gibi
-
Milletin fanatizmini bilemem ama Reddit'en gördüklerime ben de katılıyorum.
En büyük problem Steam'deki altyapının olmaması aslında. Workshop, Community, arkadaşları oyuna davet etme, başarımlar vs. Bir sürü sayarım. Bedava oyunlar iyi ama neredeyse 1.5 yıldır hala daha başarımlar yok mesela.
-
Dar bakışlı birine ne anlatsan boş.Sahsima dolaylı yoldan yaptığın hakaret de cabası... -
evet alt tarafı platform epic fanboyu falan değilim ama.
Benim sorunumu defalarca yazdım bi okursan iyi edersin
-
Aşırı haklı yorum.
Adam gelmiş 18 yıllık steamı epice karşı savunuyor dediğin gibi. Epic zaten daha kaç zamanlık oluşum ki. Bu açıdan bakmak lazım. Steam yıllardır piyasada olsa ne olur ?
-
Hocam fanatiklik yaptığım yok ama steam yılların şirketi bırakın daha iyi olsun epicten. Epic şurada 2-3 yıllık bir platform. Geliştirilirse güzel yerlere gelebilir demek anlatmak istediğim.
Zaten şuan epic games ile steam karşılaştırması yapmak ferrari ile toros karşılaştırması olur.
-
80 gb gta 5 indirip launcher hatası yüzünden baştan başlayanlar var.
epic'in gidecek çok yolu var daha.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız ancak steam ile epic şuan karşılaştırılamaz. Steam yılların platformu epic ise 2-3 yıllık platform. Tabii ki şuan steamı geçmesini beklemiyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: akzidenz
UI UX rezalet, profil sayfası yok. Bedavaya vermezse zaten hiç kimsenin bilgisayarında yüklü olacak bir mağaza değil. Kendim biraz itici bulsam bile zamanla gelişmesini, Steam ile aralarındaki rekabetin kızışmasını isterim.Sene olacak 2021, epic çıktığı günden beri arayüzünü düzeltemedi, sadece steam iyi yapsa diyelim ki tamam ama ubisoft, ea gibi tonla firma bu işi beceriyor, iş sadece bedava oyun vermekle bitmiyor. Dediğinize katılıyorum rekabet için atölye gelmesi lazım, ui gelişmeli, arkadaşlar gelişmeli. Kısaca çok gerideler, steam'in sahip olduğu ve yılların içeriğine sahip atölyeye yetişmeleri bence imkansız.
-
Bahsettiğin oyunları şuan steamden alsak 500-600 lira en az gidiyordu.
-
Alıntı
metni:Bir de Steam profillerini adeta sosyal medya edasıyla kullanan tipler de var. Para verip seviyesini yükseltip,yorum yaptırıp kendilerini üst seviye "oyuncu" sanıyorlar. Bu dediğiniz o kadar doğru ki. Adam hava atmak için steam kullanıyor resmen.
-
Aynen öyle yiğidi öldür hakkını yeme. Steam evet yılların platformu ancak herkes fanboyu olmuş. Beni epicin değeri bilinmiyor dediğim için linçleyen bile var :d
Saçma. Ben epicin verdiği kuponlarla kütüphanemi oyunla doldurdum 200 lira tuttu hemen hemen. Aynı oyunları steamden alsam en az 500tl tutacaktı :D
-
Alıntı
metni:Sen/ben kullanici oldugumuz icin hangisi rahatimiza geliyorsa veya hangisi daha iyi imkanlar sunuyorsa ona daha yakin olabiliriz. Ben ikisini de kullaniyorum. Niye illa steam kullanayim veya niye illa epic kullanayim. Alacagim oyun hangisinde kafama yatarsa onu kullaniyorum. Herkes böyle değil işte.
Çoğu kişi fanboy olduğu için steam babasının platformu gibi epic gamese sövebiliyor. Herkes sen ben gibi olsa sorun olmaz.
-
Ya hocam sen ne anlatıyorsun :D
Bugün senin evindeki en basit ürünler veya aldığın en basit şeylerin çoğu çin malı emin olabilirsin.
Ben bu kadar saçma bir sevmeme sebebi görmedim :D
-
Adam fikrini belirtmiş nede steamı savunuyorsun fanboy gibi?
-
Adamlar o kadar ücretsiz oyun dağıttı. Açıkçası oyun alırken ilk tercihim Epic Games olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X