|
Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (8. sayfa)
-
-
Yakışmayan bir tanım , steam a göre yarı yarıya daha az oyun vardır en az , 100 oyundan%70 i belirli bir kitleye hitap eden oyunlar , ben hadesi sevmiyorum mesela bu oyunun kötü olduğunu göstermez seven kitlesi çoktur. -
Madem 5 yııl sonra gta 5 in esprisi yok hadi steam gta 5 i versin de görelim :d
Bırak gta 5'i gta4 versin de görelim.
-
Olabilir şuan öyle değil.
-
Ne güzel -
Gayette seviyorum 13-14 tane oyun oldu kütüphane de hepside ücretsiz oyunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarı kapan oturmuş bir firma/uygulama vs.. varken yarışa giren diğerlerinin işi zor olur bunun pek çok örneği gösterilebilir. Mevcut bütün oyunlarım hali hazırda steamde iken, steam de zaman zaman iyi indirimler yapıyor iken, bir oyun epicte steamden çok ucuz değilse her zaman steam'i tercih ederim şu an için. Ayrıca Steam Client'ın geçmişi çok daha eskiye dayandığı için işlevsellik ve kullanıcı arayüzü bakımından epic'e göre daha iyi/daha oturmuş geliyor bana. Big picture modu olsun Remote Play özelliği olsun bunlar kullandığım ve kullanabileceğim özellikler bunun da payı var. Epic'in bir kaç fırın ekmek yemesi lazım onu tercih edebilmem için şu anda. Tabi fanboy değiliz ancak epic'te verdiği bedava oyunların haricinde satın aldığım oyun yok şu an için. Yok geliştirici dostuymuş , oyun yapımcılarına daha fazla para gidiyormuş vs.. buna son kullanıcı bakmaz. Bir faktör de Steam'in pazarda kalıcı olacağı konusunda güven vermesi, gerçi Epic'te de artık yavaş yavaş o güven oturuyor olabilir.
-
Steam; atölye, mod desteği, kullanıcı yorumları, topluluk vs derken epey ön plana çıkıyor benim için.
Epic'i severim, hatta ciddi ekonomik avantajları oluyor. Benim için bedava oyunlardan ziyade 60 liralık kupon çok büyük olay. Düşünün satın aldığınız her oyun için (80 lira üstü olanlar tabi) adamlar 60 lira indirim yapıyor. Ve bu kuponu da bedava oyunları alınca yani basbayağı babamızın hayrına veriyor. Niye sevmeyeyim bu adamları
Ama epic'ten oyun alınca korsan oynuyormuşum gibi hissediyorum. Çünkü korsan oynamaktan farkı yok görünürde (tabii ki parasını verip vermemekten bağımsız konuşuyorum). Steam her anlamda daha başarılı ve daha iyi. Epic'in sadece ekonomik avantajı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü genel olarak zaten herkeste olan oyunları veriyorlar. Senede bir iki oyun verim yeni çıkan oyunlardan verse daha büyük ses getirirdi
-
Arada ucuza oyun vermese ve bazı oyunları exc bağlamasa bu arayüzle hıc bır sekılde Steam'e karsı sansı yok.
Programın acılması kendıne gelmesı 1 - 2 dakıka suruyor. Dosya veya oyun ındırırken arayuzun hızı berbat otesı.. Bır bolume gecıyorsun resmen 56K ınternet gıbı sayfanın acılmasını beklıyorsun.
60gb oyun ındırırken dalgınlıgına gelıp mesela 35gb dosya ındırmıssın. Programı kapatırsan, oyunu bastan ındırmeye baslıyorsun. Bazı oyun guncellemelerın de oyunların dosya boyutu kadar dosya ındırıyor.
RDR2'de 20gb dosya ındırdım gece pcyı kapattım. Sabah bır actım oyunu bastan yukluyor. Neyse tekrardan basladım, 35gb dosya ındırdı. Program kendını guncelleyıp bastan basladı oyunu tekrardan bastan ındırmeye basladı.. Dıceksınkı ona gore guncellemeyı kapatsaydın. Ben bu programın bu kadar mal oldugunu nereden bıleyım?? Steam'de veya Orıgın, Ubısoft'un programında boyle bır sorun yasamadıgın ıcın dusunmuyorsun kı ;) Belkıde son donemlerde bu sıstem degısmıstır. Uzun zamandır Epıcstore'dan oyun almadım. Bu arada bedava cok guzel oyunlar verıyorlar. Adamların hakkını yemeyelım. Bu devırde ınsanın babası bu kadar ıyılık yapmaz.
Ayrıca arayuzunde bır cok sey Steam'e gore eksık.
Dedıgım gıbı ucuz oyun ve Epıcstora önce gelen oyun dısında asla buradan oyun satın almam. Hatta oyunlarda fıyat farkı 50tl kadar olsa o 50tlyı verıp Steam'den alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 19 Aralık 2020; 17:21:6 >
-
Steam yılların platformu bu işlerin lideri o yüzden.
Ancak daha 2-3 yıllık bir platformun babamızın hayrına verdiği oyunlar paha biçilmez cidden. Evet aşırı arayüzü o bu falan kötü ama adamlar çalışıyor birşeyler yapmaya.
Geçmişe bir bakalım steam gibi dev bir şirket büyük bir oyunu ücretsiz verdi mi ?
Şurada 2-3 yıllık şirket gta 5, watch dogs 2 oyunlarını bedava veriyor.
Ben bütün hikaye oyunlarını her zaman epicten alıyorum. Fiyatt olarak avantaj.
-
Hocam watch dogs 2 herkesde var mı diyorsun ve gta 5 ?
Evet var ama madem herkeste var steam de versin herkeste olan bir assassins creed oyununu veya gta 5 versin steamde.
-
Adamlar bu oyunların yanında hiç bitmeyen 60 TL'lik kupon veriyor. Yine yaranamıyor. Çünkü bizim insanımız doyumsuz, bizim insanımız memnuniyetsiz. O yüzden bizim ülkeden hiç bir halt olmaz.
Rdr2 verse bir memnuniyetsizlik çıkartacak insanlar var. " ama benim bilgisayarım bunu kaldırmaz, neden iyi bir bilgisayarda vermiyorlar yaaa " diyecek insanlar var. Bu sadede Epic özelinde değil, hayatın her alanında bu böyle.. -
Mağaza zayıf
Arayüz olarak Steam'in gerisinde.
Steam gibi stabil çalışmıyor, kasmalar mevcut.
Ücretsiz verdiği oyunların çoğu DLC ile güzel hale gelen oyunlar. Yani DLC almak şart.
Başarımlar, Seviye, Topluluk Pazarı vb. içerik Steam'de mevcut. Bu da Steam'i cazibeli kılıyor.
Hem oyuncuların %90'ı Epic'in verdiği oyunları sistemlerine yüklemiyor bile, sırf kitaplıkta dursun diye kullananların sayısı çok.
-
Gta collectiony 15 20 tl arası bi fiyata aldım steamden 2 yıl önce hala nasıldır fiyatı bilmiyorum ama içeriği,
Gta 3
Gta vice city
Gta San andras
Gta 4 -liberty city -
Aynen öyle adamlar ne büyük oyunlar bitti hala dandik oyun veriyor diyenler var :D
-
Steam yılların şirketi bırak da daha kaliteli olsun.
Adamlar dev oyunlar veriyor dlc diyorsun hala .d
Tamam steamde versin o zaman gta 5 dlc vermedi diye ağlarsın.
-
Dev oyunlar veriyor diyorsun, verdiği oyunların %90'ını indirmeyen bir kitleden söz ediyoruz burada. Bu gerçeği es geçmeyin.
Steam hesabında GTA Online'dan Perma almış insanlar Epic'den GTA 5 indirdi. Bir çoğu birkaç Epic hesabı açıp, ileri de hesapları satmak için bu dev oyunları indirdi.
2013'de çıkan bir oyunu 2020'de ücretsiz vermenin bir manası yok. Millet zaten aldı oyunu çoktan. 2020'de indirenler ise dediğim gibi, perma almış insanlar.
Gerçekler bundan ibaret.
-
iyi mi oldu hile kaynayan gta onlien oynanamz oldu ,çoğu 2.3 hesap hile amçalı kullanılıyor. Onlien oyun ucuz yada bedava olması korkunç birşeydir. Bknz:CS GO tüm free to play oyunlar..
-
rekabet iyi hoş da unutmayın, kara kaşınıza gözünüze vermiyorlar o oyunları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X