Şimdi Ara

Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
19.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sevilmemesinin tek sebebi launcher'i cok kotu ve yavas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece GTA 5'i alabilmişim. Geri kalan oyunları kaçırmışım. :(

Steam daha çok tanınmış, daha çok özellikleri olan ve oturmuş bir yapı, epicgames piayasada tutunabilmek ve tanınmak için bedava oyun veriyor. Ben de ikisi de var. Kullanıyorum ikisini de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq

A.C Valhalla hala kırılmadı çok üzgünüm hala oynayamadım. Açıkcası oyuna diziye vb. para filan vermem iaylık 100 bin kazanayım yine de para vermem. Her zaman ölücüyüm

Kırsınlar diye beklersin böyle :) adamlar indirimle 30-40tl ye aaa oyun satıyor daha ne yapsınlar insanların alması için?

• neden adam gibi yorum yapamıyoruz kardeşim biz verilen oyuna?

epic milleti mal sanıyor herhalde sosyal medyayı g*t*üm var postlarıyla kullanan, facebook arayüzü karşılık olduğu için millet instagrama geçti. Bunlar oradan feyz aldılar. youtube kullanamayan elemanlar tiktok da cirit atıyor

Özetle :

-50IQ arayüz

-oyunlara yorum yapamıyoruz. 500 saat oynayan adamın yorumu ile gtx 3090'de oyunu 3 saat oynamış eleştirmenin yorumu arasındaki farkı size bırakıyorum.

-oyunun co/op yerel ağ /kumanda desteği gibi özellikleri gözükmüyor.

-en çok nefret ettiğim oyun satın alma sayfasına giriyorsun oyun ile alakasız oyunun posterimsi resimler çıkıyor.cahil adam kitap alıyor sanki kalıbına bakıp seçelim...

-profil sayfası yok. Ne oynadım ne kadar oynadım nasıl oynadım gibi şeylerle millet hava atamıyor.

ve Steam Atölyesi

-Keza steam gibi item alış satış arayüzü getirmezlerse hiçbir şekilde yakalayamazlar. Fortnite gibi muhteşem bir potansiyel adı altında sağlayıcı kuruyorsun ama item alış satış yok. Bol keseden hep ben satam hep ben yiyem ye kardeşim ye.Cs oynayan adamların abartmıyorum en az %50si sırf adı olduğu için oynamıyor, oyun içinden gelen 50 kuruşluk boktan item elini ayağını titretiyor milletin haz alıyorlar. Bunu fark etmek için profesör olmaya gerek yok.

1500 saat gömmüş oyuna 500 lira para yatırmış, ////oyun sonu gelen 7 liralık itemle hava atan tipler gördük.

Oyun oynamasan bile steam de boş beleş gezebiliyorsun. epic launcer'i ancak satın alma sayfasında görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 19 Aralık 2020; 20:45:1 >

• Epic'in kullanıcı dostu olduğunu sananlar saftiriğin önde gideni. Pazarı ele geçirsinler o zaman görürsünüz Tencent (Çin) işkencesini. PC' de exclusive oyun saçmalığını başlatmaları bunun habercisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic ücretsiz oyun dağıtmanın yanında arayüzünü güncellerse daha çok oyuncuyu rahatlıkla kendine çekebilir diye düşünüyorum.Sadece bedava oyun dağıtmakla bir yerlere varamaz.Steam daha çok neden tercih ediliyor bunun üstüne kafa yorması lazım.Steam ne yapıyorda kendileri eksik yapıyor?Burada en büyük eksiklik gözlemlediğim kadarıyla arayüzünün çok kötü olması.Oynadığın yorumlara yorum bile yapamıyorsun.Kimler bu oyunu neden beğenmiş ya da neden beğenmemiş göremiyorsun bile.Bu sadece örneklerden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Ya hocam sen ne anlatıyorsun :D

Bugün senin evindeki en basit ürünler veya aldığın en basit şeylerin çoğu çin malı emin olabilirsin.

Ben bu kadar saçma bir sevmeme sebebi görmedim :D

Evimdeki basit ürünler veya aldığım basit şeyleri çok sevdiğimi falan mı yazmışım anlamadım ?

• gta 5 i bedavaya verdiler , paraynan oyun alacak olsam ilk tercihim epic games

• Epic'in Steam ile yarışabilmesi için daha çok zamana ihtiyacı var.

• Epic games biraz gec aciliyor onuda geç bi oyun indiriyon format atiyon oyun 200 gb eee bida indir bole sacmalik mi var ya :) oyun dosyalarini gosterene kadar 100 takla ation resmen :)
  • yahu kütüphanemdeki oyunu silemiyorum neyini seveyim epic gamesin evet bazı çok güzel kıyakları oldu ucuza oyun verdi ancak steamla yarışamaz steamnı yerel fiyat politakasıylada tr steamdan cyberpunk nasıl alırız diye 3 4 tane avrupalı arkadaş discorddan yardım istedi fiyat farkı yüzünden 20 30 dolar fiyat farkı için

• Steam'in en büyük avantajı benim gibi CS hastaları için eşya düşmesi ve bunları satıp cüzdana para olarak çevirebilmek, e bunun karşılığında da oyun almak kolay oluyor. Arayüzü stabil, topluluk, atölye derken oldukça keyifli. Çok fazla Cs oynadığım için hemen hemen oyunlara para vermiyorum yahut kampanya vs derken bir şekilde cüzdan doluyor. Ancak son zamanlarda indirimlerde pek kayda değer indirim yapmamaları yavaş yavaş kendinden soğuttu. Yine buna karşılık olarak Epic Games'in almama rağmen bedava oyun ve kupon dağıtması haliylen hep cezbediyor. Açıkçası oyuncular olarak rekabet bizim işimize gelir, rekabetin olmadığı Playstation gibi ortamlarda oyuna erişmek zor, bunun yanında Epic Games'ten son dönemde AAA birçok oyun almışım, kupon olayıyla bir şekilde cezbediyor. Eksikliği tabiki uygulamasının arayüzü çok kullanışsız, filtreleme işlevi zayıf. Ancak Epic Games böyle kupon dağıtırsa galiba Steam'in pek yüzüne bakmayacağız

• -Rusher- kullanıcısına yanıt

Yok hocam şuan pahalı etmez. Asla 40-50 lira filan vermem beleşe varken niye para vereyim. Boşuna mi internete 100 lira veriyorum mis gibi indiririm

• isterse bütün oyunları bedava yapsın kaldıracak pc olmadıktan sonra
  • İyi hoş güzel bedavaya veriyor flan tamamda. Geçen gün gta 5 i yükledim 100 küsür gb tıkladım açılmıyor. onar flan dedim yine açılmıyor hata veriyor (pc de herhangi problem yok farklı oyunlarda kurulu) steamda böyle bir olay hiç yaşamadım epic games birazdaha gelişir ise steam i geride bırakabilir fakat kendini geliştirmesi gerekmekte.

• Epic games sonsuza kadar bedava verilen oyunları alıp çıkmaktan ileriye geçemez gözümde.

• İnsanlar bağlanmayı sever. Bişeye bağlanıp onu yüceltmeyi severler. Steam ile bağ kurdu çoğu kişi. Steam çoğu kişinin alışkanlığı hâline geldi. Alışkanlıklardan vazgecmek zordur. Yeni bişey çıktığı zaman çoğu kişi yeniye tavır alır. Dizilere yeni giren karakterler gibi. Yeni karaktere çoğu kişi tavır alır.
    Epic bende bu durumu kırdı. Ben bu saatten epic kullanırım. Steam den daha ucuz, kaliteli oyunları bedava verdi. Çoğu kişinin 1000 TL değerinde kütüphanesi oldu.
    Steam babamın oğlu değil. Bu saatten sonra epic!
  • metingenckurt kullanıcısına yanıt
    PC n de sıkıntı var. Ben kurdum. Üstüne birde Türkçe yama kurdum.
  • zaten herkese böyle bir problem olsa oyun ücretsiz olarak dağıtılmış olmaz. dağıtılamamış olur. Mutlaka benim yüklediğim client de veya pc de problem var lisanslı oyun satın alıyorsun bilgisayarda eksik dll dir farklı programlar dır bunları kendisi yüklemesi lazım. Crackli oyun yüklemiyoruz sonuçta yükle dediğim zaman yüklemesi lazım. orjinal windows yazılımlar güncel son kullanıcı olarak sorun yaşamamam gerekmekte diye düşünüyorum.

• metingenckurt kullanıcısına yanıt
    Eğer sıkıntı varsa bir daha indirip kurmayı dene. Daha önce senin şikayetini yapan birini görmedim. Tâbi ki epic store dan da kaynaklanıyor olabilir. İndirme sırasında bir hata oluşması ihtimaline karşılık. Yeniden indirmek en mantıklı seçenek olur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.