Ya neyden bahsediyorsun gta 5 bedava olduğu saat siteyi çökerttiler şimdi epic serverleri kötü o yüzden oldu diyeceksin rockstara hesap açanların sayısı yüzünden rockstar games serverleri bile çöktü saatler boyunca ne rockstara ne epic gamese girilebildi. Madem vermenin bir manası yok steam neden vermiyor adamlar gta 4 ü kaç liradan satıyor yılların oyunu görüyoruz. Neredeyse 1 senedir bedava oyun veriyor adam tabii verdiği oyunların çoğunu indiren olmaz hepsi kaliteli değil zaten ancak steam bunları yapmıyor bile 1 liralık oyun verse dahi adam vermiş oluyor yani. Sanki ben verdiği bütün oyunlar en kaliteli oyunlar diyorum :) İsterse yılların oyunu olsun bir oyunu bedavadan herkese dağıtmak her babayiğidin harcı değil, özellikle epic games gibi yeni bir kuruluşsa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 19 Aralık 2020; 18:19:39 > |
Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (9. sayfa)
-
-
Hocam güldürme beni gta online zaten aşırı hile dolu bir oyundu ancak evet bedava olduktan sonra arttıı fakat bedava olmadan önce hile yok gibi konuşman beni benden aldı açıkçası.
Fakat son zamanlarda hile sayısı azaldı hiç denk gelmiyorum, rockstar sağlam ban atmaya başladı iyi oldu.
-
Bedava oyun vermek iyi bir şey değildir. GTA Online şuan hileden geçilmiyor. ( Bkn ; Hileli hesapların %90'dan fazlası Epic Games ile bağlantılı ) Parasıyla oyun alan adamın oyununun içine ediyor oyunu ücretsiz alanlar.
Aynı şekilde ücretsiz olduktan sonra CS GO'da hileden geçilmiyor. Hile açan adam '' Yeni Steam Hesabı Açarım '' diyor. Önceden oyun paralıyken bu cümleyi kuracak adam yoktu ortalıkta.
Steam sana GTA 5'i ücretsiz versin, bırak hileden adım atmayı, Online sunuculara günlerce bağlanamazsın. Bu da hiçbirimizin istediği bir şey değil.
-
Epic steam farketmez hangisi aradığım oyunu daha uygun fiyata verirse onu tercih ederim, epic gözüme girdi, kuruş para vermedim oyun doldu heryer steam den de bekliyoruz bu tarz hareketler -
Arayüz değiştirilse çok şey değişir aslında. Steam de hantal ama bu daha hantal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam bıraktım epic te takılıyorum.
Adamlarda geleceğin oyun motoruna sahip.
Yalnız şunu düzeltmeleri lazım.
Uygulamalarının arayüzü daha sade ve akıcı olmalı.
Güzel bir tasarım getirebilirler. -
Dinazor Steam fanboylarını bloklamak için güzel bir konu oldu . Şu Steam kitlesinin PS kitlesinden en ufak farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 19 Aralık 2020; 18:50:38 >
Yıllardır bu sektörde var olan bir platformla daha bu piyasada yeni yeni girişimlerde bulunan Epic Games'i karşılaştırmak bana kalırsa bir tık saçma hatta bir tık değil bayağı saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın pilot -- 19 Aralık 2020; 18:53:48 > -
İkisini de sevmem. Kii oyun da almam. Oturur izlerim -
Bir alanda ilk değilsen 2. Olarak asla ilgi göremezsin -
Hangisi beleş oyun verirse o a dönerim. Hiçbiri babamın yeri değil. Zaten para filan vermem oyuna ama beleş varsa konarim. Klasik DH ölücülerindenim kafam rahat
long dark ücretsiz oldu.
-
Uplay'de 60 tl olan AC oyununu almayıp ben steamden başka yerden oyun almam deyip Steam'den 160 tl olan AC oyununu alan insan gördüm ben. Böyle insanlar Birazcık takıntılıdır. oyunlarım sadece tek bir yerde olsun vs derler. Bunlara bir şey diyemeyiz çünkü zevk meselesi. Benim için hiç sorun yok 50 farklı platformdan oyun alır oynarım. Benim için önemli olan oyunu ucuza alıp oynayabilmek. Koleksiyon vs için ise dijatal ile işim olmaz gidip kutulusunu alır mis gibi rafımda sergilerim.
-
Millette nankörlük ve fanboyluk var o yüzden. Tüm oyunlarını torrentten korsan çeken tayfa şimdi o oyunu ücretsiz vermedi bu verdiği oyun güzel değil diye çene yapıyor...
-
Epic sayesinde çok oyun bitirdim. Steamde adam akıllı indirim göremedim yıllardır.
Bedava oyunlarını aldım,oynadım.Şimdi alacağım oyunu sebepsiz yere Steam'den alırsam büyük ayıp etmiş olurum.
-
A.C Valhalla hala kırılmadı çok üzgünüm hala oynayamadım. Açıkcası oyuna diziye vb. para filan vermem iaylık 100 bin kazanayım yine de para vermem. Her zaman ölücüyüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Epic sayesinde çok oyun bitirdim. Steamde adam akıllı indirim göremedim yıllardır.tok satıcı
-
Bence steam 'dan daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X