Şimdi Ara

Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
19.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epic games daha çok yeni bir kuruluş zaten steamle karşılaştıranların beyin hücrelerinden şüphe duyuyorum açıkçası.

Yılların şirketi steam bırakında daha iyi durumda olsun :D

• waltran kullanıcısına yanıt

Steam bırakalım daha iyi olsun yılların platformu. Ayrıca oyun çalmak denmez bence sonuçta oyunun yapımcıları bile steamden vazgeçiyor. Ortada zorla oyun çalma gibi bir durum yok.

• ruzgarnufel kullanıcısına yanıt

Bence de büyük olay.

• Haklı yanıt.

İnsanlar şunu anlamıyorlar, liderin hep aynı kişi olacağını zannediyorlar lakin öyle değil. Zamanla her liderin yerini başka birisi alır bu böyle. Bunlarınki tamamen fanboyluk ve yılların alışkanlığı.

Zaten 18 yıllık steam ile 2-3 yıllık epic gamesi karşılaştırıp steam daha iyi diyen insanın kafasından şüphe duyarım. Bırakalım daha iyi olsun arayüz olarak ve diğer özellikler olarak. Bir zahmet yani.

• Epic games anlık olarak indirdiğini kaydediyor neden baştan başlasın benim defalarca oyun indirirken bilgisayarımın kapandığı oldu ve hepsinde kaldığı yerden devam etti ama yine de sen bilirsin.

Büyük ihtimalle kulaktan duyma bilgi bunlar.

• Yazdığım şeyler genel sana ya da burada yorum yazan kişilere değil.

• kuklacini kullanıcısına yanıt

Anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

kendi açımdan söyleyeyim, sevmememin nedeni hala steam kadar iyi olmamasıdır. daha achivement bile yokken steame kafa tutup artistlik yapmasıdır ki bu çok çok itici birşeydi, oyunları ellerinden çalması tamanen net şerefsizlikti bunuda açık açık söylerim. bu yüzden oynamadığım 2 adet oyun var. halbuki öyle yapmasalar daha çok severdim. oyunlara böyle yayın yasağı koymasalar ucuz diye gider epicten alırdım, ama başka yerde yayınlamama yasağı koydular bende hiç almadım. ee kim kazandı bundan? herkes kaybetti. kısaca sorun fanboyluk felan değil epicin bu saçma sapan pislik yaklaşımıdır.

ayrıca epic şu an steam in olduğu noktada olsa bırak steam kadar komisyon almayı 2 katını alırdı. yeni çıkacak platformlar içinde her türlü pisliği çirkefliği yapardı. dolayısıyla steam tekelinden kurtacağız diyen adam sizi banka kredisinden kurtacağız diyen tefeci. kime ne anlatıyorsun dayı? :D

O kadar haksızsın ki dediklerini çürütecek argümanlar hazır bile.

Oyunları ellerinden çalması nedir dostum :) Bu oyunlar sanki steamın malıymış gibi yapımcı ihale gibi steam'e epic'e gider sorar. En iyi teklifi veren kazanır. Steam ilk bi oyun üretmeden oyun üretirmiş gibi vergi almayı durdursun. Ayrıca epic yeni oluşum piyasada tutunması için böyle hamleleri yapması gerektiğini ticaretten anlamamana veriyorum.

ayrıca epic şu an steam in olduğu noktada olsa bırak steam kadar komisyon almayı 2 katını alırdı.

böyle birşey olsaydı şuan aynısını unreal engine de yaparlardı. Oyun piyasasında %50-60 bu motor kullanılıyor. Dizileri filmleri saymıyorum bile. Peki epic ne yapıyor vergi dahi almıyor. 1 milyon dolar gelirden sonra vergi almaya başlıyor. Bedava ue edinebilir oyun geliştirebilir ve satış yapabilirsin. 1 milyon dolar altı gelirde hiçbir kesinti ödemiyorsun. Oyun yap 500 bin tl kazan oh kebap vergi yok kesinti yok :)

UE steam in olsa nolurduya girmeyeceğim çok iyi biliyoruz %30 :D Milleti soyup soğana çevirirdi :) İşte bunlar hep tekel olmanın verdiği şımarıklıklar.

• Arayüz, başarımlar ve rozet sistemi sizin oyun zevkinizi ne kadar etkiliyor öncelikle bunu sormak lazım. Bunların hiç biri eğer sizin de benim gibi umrunuz da değilse oyunu hangi platformdan nerden oynadığımızdan ziyade oyunun fiyatı ve performansı etkili oluyor. Epic games, steam, uplay ve originden eşzamanlı olarak oyun alıyorum ne profil sayfam ne de sistemin arayüzü umrumda değil ben oyundan aldığım keyfe bakarım.

• Dotaya kullanıcısına yanıt

Aynen öyle adamlar steamı oyun oynamak için kullanmıyor ki.

Steam bir sosyal medya platformu ve adamlar para ile level kasıyor profilim güzel görünsün diye uğraşıyor başarımları alayım da havalı görüneyim diyor falan falan. Hepsi steam fanboyu olmuşlar. Sanki herhangi bir oyundan aldığı örnek veriyorum 200 tane adam öldürme başarımını alınca plaket mi gönderiyorlar ?

İnsanlar steamı bu yüzden kullanıyor level kasayım çok oyunum görünsün profilimi havalı yapayım gibi falanca filanca işler.

• Ben epicten alıyorum çoğu oyunu epic kupon 1 senede 3 tane geçti elime daha nolsun bedava resmen oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petegrus kullanıcısına yanıt

ılk olarak sahsına ne dogrudan nede dolaylı yoldan hakaret etmedım. dar goruslu olan sadece tek bır yerı benımseyen ve orayı artık kendıne evlat edınmıscesıne olumune savunan, ona alternatıf olan hıcbırseyı denemeden bakmadan savunandır.

• ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

daha önce rockstarda aftifleştirlenler olmuyor.

• epic games söleşmsini okuyan yok tabi adamlar ameriklaı batılı kullanıcılara ulaşmak için kasti ile de yapıyor. Steam piaysada tek de bölgesel fiyatlandırma ,%75 bazen 85 indirmleri gördüğümüz, iade sürecini ilk defa getirmesiyle gönlümüzde taht kurmuştu. Epic yaptığı tek şey bedava oyun vermek oldu. Bedava verdiği hiç bir oyunu oynmadım 5 yıl sonra gta5 vermeninde bir esprisi yok, oyunu almayan kalmammıştı. Steam ilk çıktığında arayüz oalrak epicin şu halinden iyiydi.

• İndirme yöneticisi sıkıntılı, en azından ben kullanırken öyleydi. Oyun indirmeye çalışıyorum sonra pc yi kapatıp açınca baştan başlıyor. Aynısı originde de var. Apex indirmeye çalıştım tek seferde indirdin indirdin yoksa olmuyor. Steamde başlat durdur ertele naparsan yap kaldığı yerden devam ediyor. Ülkede altyspı leş zaten bir de aynı verileri defalarca kez indirmek çekilmiyor.
  • Eğer böyle bi konu açtıysan ve sana katılanlar varsa epic amacına ulasmıs, belli bi kitle olusturmus demektir.
    Epic, steama göre kötü olan altyapısını, sonradan pazara girme dezavantajını bedava oyunlarla ve kuponla kapatıyor. Iyi de yapıyor. Yoksa kim alıstığı steam varken epice geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

ılk olarak sahsına ne dogrudan nede dolaylı yoldan hakaret etmedım. dar goruslu olan sadece tek bır yerı benımseyen ve orayı artık kendıne evlat edınmıscesıne olumune savunan, ona alternatıf olan hıcbırseyı denemeden bakmadan savunandır.

yaw he he aynen aynen bak şuan steami ölümüne savunuyorum iyi izle

• adanavalısi kullanıcısına yanıt

Aga bunu diyenler ne zamandan bahsediyor acaba ?

Ben oyun indirirken defalarca yarıda kesip bilgisayarı kapattıım ve her zaman kaldığım yerden devam ediyordu.

• yüzde 90 ı çöp oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.