Şimdi Ara

Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
25.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sen alma biz alırız.

• Alma. Sana oyun beğendirecek halleri yok.

• Alma. Sana verilebilecek başka cevap yok, senle uzun tartışmaya girilmez. Bedava veriliyor beğenmiyorsan alma.

• Buradaki konudan bağımsız bir sorum olacak ama ben bugün gündüz saatlerinde Assasin's Creed Odyssey Deluxe Sürümünü kuponla birlikte satın aldım. Kartımdan para çekildi ancak kütüphaneme oyun gelmedi. Bu durumla daha önce karşılaşan oldu mu?

• Bedava oyun verse ne oynayamadıktan sonra.

Assasin's Creed Odyssey aldım 2-3 ay önce 2 kere indirdim ikisinde de dosyalar bozuk indi. HDD dondu taşıma vs hiç bir şey yapamadım dosyaları. Direk bilgisayar donuyordu. Allahtan Uplayde dosyaların yerini gösterdim ordan bozuk dosyaları tarayıp yeniden 20gb lik dosya indirdi.

World War Z oynayayım dedim sabah indirmeye bıraktım eve geldim %33de donup kalmış. Bir çok oyunda daha hep indirme problemiyle karşılaştım. Ha torrentten çekilmiş ha epicgamesten. Gider diğer platformlarda indirimden alırım sıkıntısız indirir oynarım. Vereceği bedava oyunlarıda oynamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nykspos -- 21 Aralık 2020; 22:21:10 >
  • The long dark'a steam'da 12,50 tl verdim müthiş bir indirimdi. Çok mutlu oldum. Soğuk günlerin en güzel oyunu.. Fakat 2 gün geçti epic'e beleş geldi. Ne diyeyim :)

• steam vs epic gibi bir kıyaslama yapmak insanlara ne kazandıracak ? hangisi avantajlı ise onu kullanın, olsun bitsin. hem epic, uplay, steam vs. kazansın hem de siz kazanın. benim için hepsi candır  

• Deluxe odysses aldım 23 TL ye. Epicten indirmesi uzun sürdü ama oyun güzel ucuz ve 60 TL daha kupon verdi ;)
    Assaskns alcaklar hesabı dogrulayinca uplayden indirin oyunu daha hızlı iniyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alien e Türkçe yama kurdum. Oldu ama konuşmalarda altyazı yok mu?

• Alien muhteşem bir oyun . Gerilimsever insanlara tavsiye ederim .

• Metro hariç ÇÖP

cities skylinesa sevinen var ya psn parayla verdi kurup denemedim bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Listeye genel olarak baktığımızda kesinlikle güzel oyunlar bulunuyor ancak ne yazık ki ses getirecekseviyede büyük oyunlar bulunmuyor.

sen gerçek bi mezarcı olmalısın, yoruma bak :d

• Bedava oyun al geç, umarım achievement sistemini getirirler. Ben de achievement takıntısı var olmadan oynayamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

Bedava oyun verse ne oynayamadıktan sonra.

Assasin's Creed Odyssey aldım 2-3 ay önce 2 kere indirdim ikisinde de dosyalar bozuk indi. HDD dondu taşıma vs hiç bir şey yapamadım dosyaları. Direk bilgisayar donuyordu. Allahtan Uplayde dosyaların yerini gösterdim ordan bozuk dosyaları tarayıp yeniden 20gb lik dosya indirdi.

World War Z oynayayım dedim sabah indirmeye bıraktım eve geldim %33de donup kalmış. Bir çok oyunda daha hep indirme problemiyle karşılaştım. Ha torrentten çekilmiş ha epicgamesten. Gider diğer platformlarda indirimden alırım sıkıntısız indirir oynarım. Vereceği bedava oyunlarıda oynamam.

Valla yaklaşık 70 tane oyun var Epic kütüphanemde, tek bir sorun bile yaşamadım. Sizin şanssızlığınız sanırım.

• Akıl hastanesi gibi bu ülke. Şuraya bak birbirini yiyor millet. Bir manyak gelir oyun beğenmez çemkirir diğer manyak da gelir neden çemkirdin diye ona çemkirir. Kafayı çok sağlam yemişsiniz.

• Not bad

• Çok komik yorumlar okudum.

Adam beleş oyun dağıtıyor. Ne yapsın istiyorsunuz yeni çıkan oyunları mı versin. Abonelik sistemi olsa tamam oyun beğenmemekte haklısınız da şu an laf edenin ağzına ayakkabı fırlatmak istiyorum gerçekten.

Hem steam ile neyi karşılaştırıyorsunuz. Steam bedava oyun veriyor da bizim mi haberimiz yok.

Rekabet her zaman müşterinin yararına işler çıkmasına sebep olur. Bu sebeple Epic'i destekliyorum ki Steam'de kendini geliştirsin. Belki bakarsın yarın öbür gün Steam'de beleş oyun vermeye başlar.

• yalnız darkest dungeon harika karanlık atmosfere sahip bir oyun bu soğuk kış gecelerinde harika gidiyor  

• My Time at Portia şu an listedeki en başarılı oyunlardan biri. Eğer Stardew Valley tarzı seviyorsanız kesinlikle denemenizi öneririm harika dolu dolu bir yapım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.