Şimdi Ara

Epic Games mağazası çıldırdı: Her gün bir oyun hediye edecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaliteli oyunlar veriyor ben verdiği tüm oyunları oynamıştım ama oynamayanlar için orjinal oyun hediyesi işte iyi bir fırsat.

• Epic ve Origin sadece "Oyun satma" mantığıyla hareket ediyor. Böyle devam ettikçe, istediği kadar beleş oyun dağıtsın Epic. Steam'in yanına yaklaşamazlar zaten.

Steam sadece "Oyun satın alıp oynamak"tan ibaret bir platform değil. Hatta oyun satın alıp oynama özelliği ilk sırada bile gelmez Steam'in kendi içinde.

Steam Atölye başlı başına bir devrim bir kere mod dünyası ve oyunlar için. Modunu yayınlıyorsun, ana oyunla entegre çalışıyor ve bir güncelleme yayınladığın zaman, aynı yapımcı firmanın oyunu güncellemesi gibi; modun güncellemesi anında düşüyor sistemine.

İletişim için gelişmiş chat özellikleri, oyunlar için inceleme yazma, oyun/yazılım iadesi, oyun içi fotoğraf çekip yayınlama, kişiselleştirilebilir profil sayfaları, bağımsız yapımcılar için oyunlarını bir dağıtımcıya gerek kalmadan duyurma ve satma fırsatı. PC'ye istediğin kadar format at, Steamapps klasörünü tuttuktan sonra oyunların çatır çatır çalışması vb. tonla özellik. Steam'i sadece oyun için kullanmıyorsun zaten. Bu zamanın Messenger'ı oldu PC'de.

Steam sadece bununla da sınırlı kalmadı, Türk oyunculuğunu ayağa kaldırdı. Türkiye'deki insanlara "Orijinal oyun" kavramını öğretti. Bugün Steam sayesinde Türkçe dil seçeneğini de içeren tonla oyun görüyoruz.

Epic Games ve EA ise; sırf bu pazardan pay alabilmek, paralarına para katmak ve masraflarını kısabilmek için "dijital market" devrimini kullanan 2 şirketten ibaret sadece. Örnek Origin. 2011'de çıktı, üstünden 8 sene geçti. bırak devrimsel özelliği, Steam'in var olan özelliklerini dahi kendine katmadı. Hala oyun satılıp alınan bir platform. Oyundan çıktığında yüzüne bakmazsın. Diskten ramden yemesin diye system tray'den kapatırsın. Bende şu an yüklü bile değil. Anca canım BF4 çekerse mecbur yüklerim.

• Epic stokları eritiyoruz kampanyası başlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 14 Aralık 2019; 18:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar a kurdum epic games i. Oyunları kütüphaneye ekledim.😊😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Steam in artısı o zaten. Sosyal medya gibi kullandırıyor oyun platformunu. Fakat kullanıcı incelemeleri steamde son baktığım şeyler çünkü yarısı troll yarısı fanboy. Türü nedir falan onlar detaylı yazmalı ama ufak bir internet araştırmasıyla öğreniyorsun zaten. Ben mesela steamde bir oyun gördüğümde gidip steamden incelemem direk açar youtube dan gameplayine bakarım. Steamin uygulamasınıda oyuna girerken kullanırım onun haricinde tarayıcıdan girerim çünkü çok dandik ve hantal arayüzü. Yeni arayüzü de beğenmedim gizlediğim oyunları zor buldum :) Epic şuanda çok fena oyun dağıtıyor ve kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Kur politikası başta iyiydi sonra yükselttiler o bizim açımızdan kötü oldu. Epic artık pc den vazgeçmediğimiz bir uygulama oldu. Uplay dir origindir bazen pc de olduğunu bile unutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Aralık 2019; 8:46:51 >
  • İndirim zamanında güzel yaklaşım. Ama halen çok basit özellikleri launcher ekleyemiyorlar. Steam gibi olması için çok zamanı olduğunu biliyorum. Ama basit bir indirme hızı sınırlama ve mağaza arayüzündeki performans sorunlarını gidermek bu kadar zor olamaz.

• Ahah :D yanına yaklaşamazmış. Nereden biliyorsun müneccim misin? Salak sulak storeları örnek almışsın yıllardır orijinal oyun pazarını domine eden, binlerce güncelleme ile buraya gelmiş bir store karşısına çıkanı vizyonsuz bir fanboy gibi eleştiriyorsun. Nereden biliyorsun oraya kadar gelemeyeceklerini? Şu an player topluyor. Eğer istediği ve uğraşmaya değecek bir kullanıcı kitlesine sahip olursa eminim bir şeyler olacaktır. Çünkü yeni bir şey yaratmaya gerek yok. Örnek alınacak bir yer var. Daha da önemlisi steam'in sizin saydığınız özelliklerin farkında olarak yapımcının tepesine çöreklenmesi. Bunu yapmasa millet kendine store açmakla niye uğraşsın. Bak rockstar döndü dolaştı yine geldi. Vesselam epic bu duruma çok fitil olmuş durumda milyonlar vererek kendi mağazasına oyun falan alıyor. Bir şeyler değişir umarım. Herkesin adam gibi kazandığı, alıcının da üzülmeyeceği fiyatlardan gelen bir gelecek gelmesi dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Ahah :D yanına yaklaşamazmış. Nereden biliyorsun müneccim misin? Salak sulak storeları örnek almışsın yıllardır orijinal oyun pazarını domine eden, binlerce güncelleme ile buraya gelmiş bir store karşısına çıkanı vizyonsuz bir fanboy gibi eleştiriyorsun. Nereden biliyorsun oraya kadar gelemeyeceklerini? Şu an player topluyor. Eğer istediği ve uğraşmaya değecek bir kullanıcı kitlesine sahip olursa eminim bir şeyler olacaktır. Çünkü yeni bir şey yaratmaya gerek yok. Örnek alınacak bir yer var. Daha da önemlisi steam'in sizin saydığınız özelliklerin farkında olarak yapımcının tepesine çöreklenmesi. Bunu yapmasa millet kendine store açmakla niye uğraşsın. Bak rockstar döndü dolaştı yine geldi. Vesselam epic bu duruma çok fitil olmuş durumda milyonlar vererek kendi mağazasına oyun falan alıyor. Bir şeyler değişir umarım. Herkesin adam gibi kazandığı, alıcının da üzülmeyeceği fiyatlardan gelen bir gelecek gelmesi dileğiyle.
    Önce kullanıcı toplayıp sonra geliştirmek ancak beceriksizlik olabilir.

Steam ilk olduğu için böyle bir lüksü vardı ama yeni kurulanların yok.

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    Hocam siz rüya falan mı görüyorsunuz? Kapitalist düzenin tavan yaptığı bir devirdeyiz. Para getirmeyen her şeyin devamı anında iptal ediliyor. Adam saplantılı insanoğlunu ne yapsa kendine çekemeyecekse niye salak gibi geliştirmek için para harcasın? Herkes steamle acımasızca eleştirmeye devam ediyorken kimi nasıl çektiğini ön göremeyen bir şirket ancak ayağına sıkar. Çünkü yenilik her gün yapılamayacak bunların yaptığı her şey steam de şöyle böyle diye gömülecek. Eğer yenilik sunsa iyi tamam da steam de şu da var denilecek bilmem ne. Belki verdikleri oyunlar ile store'un kullanılması, psikolojik olarak alıştırılması bile yatıyor olabilir. Hani origin bilmem ne gibi boş vaatler ile çıkmış olsa kendi store'una milyonlar vererek oyun da almazdı adamlar. Bir şeyler olacak. Olsun tabi rekabet olsun iyi olur.

• Steam > Korsan > Epic ve diğerleri

• Kendi steam kullanımından bir kesit aktarayım siz anlayın:

"Kanka steam e gir konuşalım"

• Epic Bey önce adam akıllı versin oyunları. The Escapists indirdim ama "EGS.Extension.mfx " falan diyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.