|
Epic Games mağazasında tam 5 oyun ücretsiz olarak sunuluyor (2. sayfa)
-
-
epic oyunlarinin hepsini aldim nerdeyse, ama birini acip oynadin mi derseniz oynamadim vallahi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ne olacak hemen ''epic fans vs steam fans'' kapışması başlıyor. Halbu ki bıraksınlar epic ve steam kapışsın biz de bu rekabetin keyfine varalım. ama işte fanboyluk yapan bazı garip tipler var. sanırsın babasının firması öyle bir savunma ya da karşı tarafa hönkürme gayreti içindeler :D
-
Epici giderek sevmeye basladim , surekli yeni ozellikler getiriyor , kuponlari sayesinde cok uygun fiyatli oyunlar aldim. Steame ciddi bir rakip lazimdi ve o rakip suan epic gibi gorunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 14 Ağustos 2020; 13:45:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle Steam fazla rahata alışmıştı. şimdi bu durumdan çok rahatsız.
Yalnız, steam de resmen devrim gibi bir şey gerçekleşti ve VPN ile daha ucuz fiyatlı ülkelerin mağazasından oyun alma devrini bitirdiler. artık bu iş çok ama çok zorlaştı. Bu ne demek oluyor bizim için. Bize özel fiyat yapmamak için hiç bir mazereti kalmadı yapımcı firmaların. çünkü önceden bize yapılan özel fiyatları, yapımcı firmalar sonradan yükseltiyorlardı. Bir açıklama olmuyordu, ama bizim tahminimiz bunun nedeni VPN ile avrupa ülkelerinden bizde ki ucuz oyunlara bir hücum olduğu şeklindeydi. durum böyle olunca haliyle çareyi bizde ki fiyatı yükseltmekte buluyor olabilirler. artık bu olay bittiğine göre umarım bize özel fiyatlar görürüz steam de.
aslında bu bize uygun fiyatları göreceğimizi işaret eden ilk somut hareket EA den geldi ve steam de bize özel EA üyelik fiyatlarını duyurdular. aylık 12 tl yıllık 65 tl ye bir çok oyunun bulunduğu bir kütüphaneye erişim imkanımmız olacak. Hele bir de arkasından EA premier üyelik te gelirse tadından yenmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAGON99 -- 14 Ağustos 2020; 17:15:31 >
-
Teşekkürler
-
Epic'i baya sevdim ben ama . Baya oyun topladım bilgisayara
-
Total War Saga: Troy'u ne ara bedava verdiler de kaçırdım ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X