Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
60.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım sepet yok fakat satın alma işlemi yaptığında kütüphaneye ekliyor, indirmeye başlamıyor sen istemeden.

• Anno 1800 nasıldır? Daha önce hiç oynamadım anno yu ama onun yerine settlers vardı zamanında,kaynak yönetme oyunu.Bu da ona benzer mi? Epic store da complete sürüm pahalı geldi bana.Fikirlerinizi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Bilindik bir şey ancak bölgeyi 1 kez değiştirdikten sonra bir daha Support ile iletişime geçmeden değiştiremiyorsun. Yani ileriyi düşünmek gerek. Şimdi tüm oyunları Ukrayna hesabından ucuza alıp alıp duruyorsun diyelim, ileride Steam gibi bölge kilidi gelirse hesabı at çöpe. Steam'de de yoktu bölge kilidi unutmayın, sonradan geldi.

Support'da sana o ülkede yaşadğına dair somut kanıtlar istiyor. Hesabı bu şekilde çöp olanlar varmış internette adam ülkesini değiştiremediği için.

Alıntıları Göster
    Bunu deniycem bugun peki hesabımız ukraynada kalsın ne zararı olur? Benim ücretsiz oyunları aldığım hesabım var gta yı da aldım 60 lık geldi şimdi division 2 alsam ukraynadan nasıl olur dil sorunu olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Mevcut hesapta oluyor mu yoksa yenii mi açmak lazım?

2 yıldır oynamıyorum oyun ama ps'ye rdr2, pc'ye de assasins creed alacam. Büyük ihtimal her iki oyunuda 10 saat bile oynamam ama dursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu Ukrayna mevzuna yeni hesap mı lazım mevcut hesap oluyor mu mevcut hesap Ukraynamı kalıyor bir sorun olur mu
  • oddysey almaya deger mi sizce. kaç saat gameplayi var ? en son 10 yil once ac oynadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    1 ay sürer.

Yan görevleri yapmaz ve item aramakla uğraşmazsan 1 haftada rahat bitirirsin. Saatler sürüyor yan görevleri bitirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Bilindik bir şey ancak bölgeyi 1 kez değiştirdikten sonra bir daha Support ile iletişime geçmeden değiştiremiyorsun. Yani ileriyi düşünmek gerek. Şimdi tüm oyunları Ukrayna hesabından ucuza alıp alıp duruyorsun diyelim, ileride Steam gibi bölge kilidi gelirse hesabı at çöpe. Steam'de de yoktu bölge kilidi unutmayın, sonradan geldi.

Support'da sana o ülkede yaşadğına dair somut kanıtlar istiyor. Hesabı bu şekilde çöp olanlar varmış internette adam ülkesini değiştiremediği için.

Alıntıları Göster
    Mantıklı bunun onune gecmek ıcın bunu yapacaklardır muhtemelen peki yeni hesap açarsak o hesabı aynı bılgısayarda kullanırsak sıkıntı olur mu sadece rdr 2 ıcına csak bı hesap rıske atsak

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3807

Ya en kötü steamın tekelinden çıkması açısından çok iyi oldu bu benim gibi yalnızca steam kullanan bir sürü kullanıcının epic games deneyeceği kesin

Ama steam şöyle böyle demeyin rekabet olursa bu bizim gibi kullanıcıların faydasına olur

indirim haberi için teşekkürler bugün giremedim maalesef ama zaman uzun
    +1000

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

1 ay sürer.

Yan görevleri yapmaz ve item aramakla uğraşmazsan 1 haftada rahat bitirirsin. Saatler sürüyor yan görevleri bitirmek.
    teşekkürler güzel o zaman

• min 50 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Bende detroit almak istiyordum ama indirime girmemiş ilginç bir şekilden. Wd 2 Araba sürüsü ilk oyuna göre daha iyi ama gta v e oranla zayıf hala.
    Ön-Sipariş fiyatı 20 TL idi sonra 80 TL oldu ondan sonra benim bildiğim hiç indirim almadı. 140 TL de kaldı. Ön siparişteyken kaçırmasaydınız keşke
  • Epic games ukrayna nın tam linkini bilen varmı, vpn den konumu ukrayna seçtim ama googlea yazınca epic games ukrayna diye yine türk epic gamese giriyor, nasıl gircez ukrayna epice

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarının dilini ve zaman dilimini ukraynaya göre ayarla kullandığın tarayıcının dilinide ukraynacaya göre ayarla

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir sorun oluyor mu online da

• Geliyor gelmekte olan
    Epic Games Store’da dev indirimler başladı

• Valla gta 5 in üzerine ghost recon break point i 30 liraya aldım bakalım john bernthal reis nasıl bir oyunculuk sergilemiş...

• Arkadaşlar rica ediyorum. Ben yazdim Epic games'e şu sepet sistemi artik gelsin üç dür kuponlar boşa gidiyor.zaten oyun sayısı belli...

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Alınır bro fakat sistem önemli sniper elite 4 ten daha gelişmiş bir oyun

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.