Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
60.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ukrayna hesabı için mevcut hesabın Ayarlar kısmında bölge seçiminden değiştirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez. arkadaşlar böyle hata veriyor.
  • Bannerlord tam çıkışını gerceklestirsin 60 TL kuponla ilk işim bannerlord almak olacak 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 97 TL ye Farming Smilator aldım. indirim uygulamamış nasıl iade edeceğiz bunu ya?
  • ukrayna mağazasından division 2 full dlc li paket 42 liraya geliyor alıp deneyen var mı? bölge kilidi vs olur mu oyun rusça çalışmasın sadece ?
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Umut19191 U kullanıcısına yanıt
    Sağol "snowrunner" fiyatına baktım Türkiye 160 tl ukrayna 142 tl çok bi fark yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 15 Mayıs 2020; 11:4:25 >
  • AugKunzee kullanıcısına yanıt
    Bende Ac odyssey aldım indirim uygulamadan 88 çekmişler. Desteğe bilet atın, kupon tutarında iade yapıyorlarmış.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Sistem sorun değil. Wwz kadar sarar mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Doğukan

Mantıklı bunun onune gecmek ıcın bunu yapacaklardır muhtemelen peki yeni hesap açarsak o hesabı aynı bılgısayarda kullanırsak sıkıntı olur mu sadece rdr 2 ıcına csak bı hesap rıske atsak

Alıntıları Göster
    Şimdilik sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Bu epic benim iliğimi sömürecek yemin ederim.

Far Cry New Dawn 38 lira
    Watch Dogs 2 20 lira
    Anno 1800 74 lira
    Ancestors 54 lira

Bunları almayı düşünüyorum ve hiç de oyuna ihtiyacım yok. Resmen bedavaya oyun satıyor herifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Bunu deniycem bugun peki hesabımız ukraynada kalsın ne zararı olur? Benim ücretsiz oyunları aldığım hesabım var gta yı da aldım 60 lık geldi şimdi division 2 alsam ukraynadan nasıl olur dil sorunu olur mu?

Alıntıları Göster
    İleride bölge kilidi geldiği vakit;

* O hesaba TR kredi kartıyla bir daha oyun alamazsın.
    * Oyunlarda sadece o bölgeye ait oyun dili kullanmak zorunda kalabilirsin.
    * O bölgeye ait IP adresi olmadan hiç bir oyuna giremezsin.

gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. O yüzden yurt dışı hesaplarınızı "ana hesabım bu olsun, oyunların hepsini bu hesaba alayım" mantığında kullanmamanızı tavsiye ederim. Çok fazla oyun biriktirmeyin hesaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 15 Mayıs 2020; 11:17:59 >

• Adamlar fortnite'dan trilyon dolar kaldiriyor zaten bize ucuza oyun vermis onlara koymaz. Her yerde isimleri duyulsun istiyorlar kisaca ki ise yariyor.

Tabi sunu unutmamak lazim, steam asla ölmez. Steam takmiyor cunku oyunlar ilk epic e de ciksa eninde sonunda Steam e geliyor, bu sebeple steame giren cikan yok diyelim.

Indirme siniri yuzunden yavas iniyor baya son 5gb kaldi inse de oynasam daha once oynamamisdim gta v <.<

• Hocam ben divisipn 2 ye baktım 209 uah yazıyor dlcsiz standart sürümü. Siz nasıl daha uyguna getirdiniz?

• AugKunzee kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde onu da bedava dağıtmıştı Epic. Farming Simulator 19.

• Bende rdr2 ultimate edt almayı düşünüyordum ki kuponla 210'a geliyor. Sizce fiyat nasıl rdr2 için, ayrıca ultimate, special ve normal versiyonları arasında ki farklar neler? Bunun harici witcher alacağım bir de, fiyatı gerçekten iyi.
  • Arkadaşlar Shenmue III alınır mı?
  • Artık epic games milletin cebini boşaltacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Ceki -- 15 Mayıs 2020; 11:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Doğukan

Mevcut tr hesabımız da oluyor mu bu işlem yeni hesap mı lazım

Alıntıları Göster
    Satın alma işlemi hiç yapmadıysanız olur

• Şehir yönetme tabanlı strateji oyunu, sistem olarak durumunuz yeterli ise grafik bakımından da gözünüze hitap edecektir. Zengin içeriği var tavsiye ederim.

• Beyler benim 6 aydır ukrayna hesabım ve 4 aydır rdr 2 oynuyorum ne dil sıkıntısı var ne bölge kısıtlaması rahat olun ucuza alın ya :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.