Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
60.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTATurk'ün yeni adı GTAMulti'de de bu haberi görmüştüm. GTA 5'in bedava olması gerçekten büyük bir olay. RDR2 de keşke biraz daha düşse. 240 lira yine biraz çok. Biraz daha beklemekten başka çare yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dysquest

Bu epic benim iliğimi sömürecek yemin ederim.

Far Cry New Dawn 38 lira
    Watch Dogs 2 20 lira
    Anno 1800 74 lira
    Ancestors 54 lira

Bunları almayı düşünüyorum ve hiç de oyuna ihtiyacım yok. Resmen bedavaya oyun satıyor herifler.
    O dedıgın fıyatlar nerede kardes? Watch Dogs 2 80, Far Cry New Dawn 79 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 15 Mayıs 2020; 13:54:33 >
  • Argentina egs

Epic Games Store’da dev indirimler başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cate4 kullanıcısına yanıt
    epicte 180e alınabiliyor

• Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    kuponlu fiyatları yazıyor kuponu gtaV veya herhangi bir ücretli oyun alınca veriyor. Oyun aldıkça tekrar vermeye devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha hesabın ülke ayarını Ukrayna yaptım,indirim kuponu ile:
    RDR2:109 TL
    Anno 1800:32 TL

Edit:Ama satın alma işlemi gerçekleşmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 15 Mayıs 2020; 13:56:46 >

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Epicden Detroit Steamde Skyline Cities alıp geçtim 60 tl kupon kullandımk, 60 tl kupon geldi onuda Cyberpunkda kullanırım oyun 25 tl gelir. Cyber zaten alıcaktım ama steamden alıcaktım artık epic bağladı kendine.
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Her oyun satın alımında 60 liralık kupon kullanabiliyorsun. Yani 80 liralık Watch Dogs 2 20 liraya geliyor. Far Cry New Dawn Deluxe Edition da 98 lira, 60 liralık indirim kuponuyla 38 liraya geliyor. Kuponu satın alım işlemi yaparken görüyorsun zaten. Liste fiyatları şaşırtmasın.
  • başka ülkeden alınca sıkıntı çıkıyor mu:-D ? RDR 2 almak istiyorum.
  • Ben ülke değiştiremiyorum daha önce alışveri yapmıştım başka yolu yok mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryzenmaster

GTA5 haberiyle ilgiyi üstüne çekti, şimdi gideceksin ekleyeceksin gta'yı ardın bakacaksın indirim de varmış aaa bu oyunun da fiyatı da iyiymiş diyeceksin alacaksın, bir oyundan o şekilde aldın bağladı seni. Yavaş yavaş kemikleşecek, kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar, sermaye bol nasıl olsa şimdi zararına satsa ne olacak.
    Adamlar fortnite ile dünyanın parasını kaldırıyorlar milyar dolar seviyesinde paralar hem de.
    2021 de de unreal engine 5 e geçeceğiz diyor yani destek ve geliştirmeye devam ediyorlar oyunu. Frozen throne ile şu anki Dota 2 gibi grafik evrimi olabilir. Bu da daha olgun oyuncu profilini de çekebilir oyuna belki.
    GTA 5 zaten satacağını sattı, rokstara oyun başı belki 1 dolar 2 dolar veriyor vermiyor bile, rokstar da microtransitions ile para kazanacak o da memnun halinden. Adam PS3 PS4 PC ye farklı zamanalrda çıkarıp oyunu 3 kere sattı daha ne...
    Aklımda anno 1800 var alsam mı dediğim. Bir de cyberpunk abimizi alacağım sanırsam. AC Odesey de uyguna geliyor, watchdogs 2 de iyi 28 ve 20 liraya geliyorlar bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunları sepete atamıyoruz herhalde? ee ne anladım o işten oyun artı ek paket alacaktım yedirmediler. Bedava oyunlarına devam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 15 Mayıs 2020; 14:25:22 >
  • steamin leş gibi arayüzünden sonra kullanıcı dostu bi launcher görmek sevindirdi.
  • Whoho kullanıcısına yanıt
    Yeni hesap.

Borderlands 3’de her yerde 33 lira. İstemeye istemeye alacağım en son

• 2 Farklı kredi kartı denedim birinde geçersiz dedi, diğerini kabul etmedi. Bu kartlarda daha öncede alışveriş yaptım başka platformlardan.
    Epic mağazasının eksikleri var halen
  • ukrayna üzerinden bir oyun alayım diyorum, kredi kartı bilgileri vs girdikten sonra xsolla diye bir pencere açılıyor , 2 dolar çekilcek diyor telefona gelen tutarı girin diyor ama telefona mesaj gelmiyor bu aşamayı nasıl geçeriz bilen var mı ?
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Ben daha denemedim. Ay sonu gelsin sanal kartla deneyeceğim

• Anlaşıldı, milletin ekonomisini çökertecek bunlar. Watch Dog 2 bu paraya almayanı döverler, çök güzel oyun. Diğerlerini bilmem, Acil Para takviyesi lazım heralde Amerika ya. Ya da sektör değişecek de 3D oyunlar mı patlayacak acaba
  • Ukrayna hesabından oyun satın almak istediğinde blokelidir şeklinde uyarı veriyor. Türkiye hesabında herhangi bir uyarı olmadığı gibi alışverişte yapabiliyorsun. Ukrayna hesabında bloke uyarısı almıyor musunuz, yeşillendirebilir misiniz? Yöntem nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tainted_life

başka ülkeden alınca sıkıntı çıkıyor mu:-D ? RDR 2 almak istiyorum.
    Satın alma yapamıyorsunuz diye hatırlıyorum. Ülke değiştirince. Yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.