Şimdi Ara

Epic Games'te %70'e varan indirimler başladı: 130 TL'lik kupon geldi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnız şunu fark ettim paket olarak geçen yani içinde birden çok oyun bulunanlar sepete eklenmiyor, Mafia Trilogy alacaktım ama alamadım :D

Edit: Oyunların her birini sepete eklemek daha mantıklıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Ocak 2022; 14:06:16 >
  • God of War ile Valhalla arasında kaldım. Valhalla ultimate sürümünü aldım. Gow’da indirim + 60₺ indirim daha cazip gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nasıl yani şimdi Cyberpunk ve RDR2 alacağım Toplam 275 TL - 130 TL Kupon =145 Ödeyeceğim ve böylece Cyberpunk bedavaya gelecek değil mi? Yanlış mı anlıyorum?
    Eğer öyleyse çok direndim ama sanırım bende Epic indireceğim.

• woltmer kullanıcısına yanıt
    Hocam direnmelik bir şey yok hangisi uygun veriyorsa ordayız :) Hayırlı olsun :)

• Uzun zamandır oyun oynamıyordum indirimi görünce God of War alayim dedim, sanal kredi kartıma 201TL yükledim ve satın alma esnasında kart limiti aşım hatası verdi halbuki oyun kupon ile 199TL ye düşmüştü, ardından tekrar deneyeyim dedim baktımki kupon gitmiş! sorunu ilettim bakalım nasıl olcak

• woltmer kullanıcısına yanıt
    Fırsatlar kaçırılacak gibi değil. Bende yılbaşı kuponları ile o ikisini almıştım.

• bshaar387 B kullanıcısına yanıt

Bazıları oyundan ziyade oyunları sosyal medya instagram twitter gibi kullanmayı seviyor. Steam tabiki de çok daha iyi ama hangisi ucuzsa onu tercih etmekte fayda var.

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

BF 2042 olayı nedir? :)

• Paycelli olanlar unutmayın 20tl iade var epic de 100tl üzeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir kur geliştir savaş tarzında oyun var mı tavsiye edebileceğiniz? Anno iyi gibi duruyor bilemedim, civ 5 tarzı strateji de olabilir

• armax kullanıcısına yanıt

Oyun çok kötü çıkış yaptı, resmen rezillik, para versen oynanmaz o derece, vaktine yazık..

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Ya Humankind diye bir oyun var, civ gibi. Ama pahalı.

• Death stranding'in yanına ne alsam ki rdr cyber zaten oynadım

• Rdr2 ile Cyberpunkk da niyetliyim ama Rdr2 nin Tr altyazısı bulunmuyor güvenli yama yok gibi.

God of war ı satın alacam güzel kupon 👍🏻

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bir bakayım

• Epicgames karşıtlarını ya da sevmeyenleri anlamıyorum. Adamlar sayesinde orjinal oyun oynuyoruz.

• Oyunları inceleyim bakalım nasılmış

• Ek Tosla indirimi vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuanki kampanyanın aynısını yılbaşında da yapışlardı hayır ne alaka diyenler olucaktır ozmanda her oyun icin 60 tl kupon indirimi vardı yani yeni birşey yapmıyorlar ve unutmayın oyun oyundur nerde uygunsa ordan alınır.

• Tosla ile far cry 6 ve kena aldım, tosla işlemlerde bu alım görünmüyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.