Bildirim
Epic Games'ten bu hafta 3 farklı hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bedava oyunlar gelmiş gene, hemen saldırdım.
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu adamlar ne zaman bırakacak bu bedava oyun muhabbetini merak ediyorum. Her oyunu güzel olmasa da büyük yatırım bu kadar oyun dağıtmak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kaç tane kaliteli oyunları 130 TL lık epic kupon indirirmiyle aldık arada bir de bedavalar oluyor işimize yarayacak olanları kütüphaneye ekliyoruz..
-
at sepete dursun orada. kimseye zararı yok.
-
Nerede arkadas bu oktan oyun vermişler bunların yerine dying lıght 2 god of war rdr 2 yi bari bedave versinciler :D :D yakınlarda birazdan gelirler :)
-
Küçük oyunlar için reklam oluyor. Mesela dauntless paketi ile tekrar şans vermek istiyorum bu oyuna.
Bu yüzden cüzi rakamlar veriyorlardır bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Epic games'in bu bedavaya oyun alma oyununu çok seviyorum her hafta 2 dakika oynuyorum. :) Haftaya City Skyline geliyor hadi iyiyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendh -- 4 Mart 2022; 18:41:27 >
-
saçma saçma oyunlar geliyor artık
-
Epic varsa bizde varız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc de paralı oyunlar da mı var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bedava oyunlar gelmiş gene, hemen saldırdım.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X