bedava 60 tl kuponu begenmeyen tipler de var vay beee. |
Epic Games'ten sürpriz! 60 TL'lik kuponlar hediye ediliyor (5. sayfa)
-
-
müdür oyuncu kitlesi ne durumda acaba düşünüyorumda bende
-
Hocam o oyunu ben ubisoft uygulamasından kampanyayla dlc dahil 22 lira gibi bir fiyata almıştım 1 sene kadar önce. Arada ubisoft kendi mağazasında da güzel indirimler oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, öncelikle ilk The Division oyunu da bende mevcut olup bu iki oyunu oynayacak pc/sistem mevcut değil. İleride Pc toplayıp oynamak için aldım :') O yüzden single ya da multiplayer ne durumda hiçbir bilgim yok hocam.
-
Hitman serisinden bir oyunu oynamıştım ama hangisiydi hatırlayamadım. Öneri için teşekkürler, değerlendireceğim.
-
fm 22 yi buradan gelecek kodla alabiliyor muyuz ? şuan 269 TL sitede kod işe yarar mı?
-
Ön sipariş ise olmaz. 15 Kasıma kadar çıkıyorsa oyun kuponu kullanabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
23 liraya godfall en üst sürümü aldım. Alternatifi olmadığını da hesaba katınca gideri var. Biraz daha oynarım, endgame görür müyüm bilmem. 28 gb download çekiyor.
Tom Clancy's The Division 2: Warlords of the New York Ultimate Edition 47 liraya aldım.Bence Hitman III 'de alınabilir ama online oyun oynayanlar ilk tercihi Tom Clancy's The Division 2: Warlords of the New York Ultimate Edition olmalı.Baya uyguna gelmiş oldu harika.İyi ki rekabet var.
-
teşekkür ederim 9 kasımda cıkıyor ama fiyat değişir mi acaba suan indirimde
-
9 Kasım'da kuponla alırsın
Şu ana Kadar kadar aldığım en iyi oyun çıktı vallahi.40 Liraya bu kadar fazla görev,online mod,aksiyon,heycan beklemiyordum.Süper :) Epic games 1 numara vallahi.
Not: Grafikler oynanış acayip gerçekçi bir oturuşta 6 saat kalkmadan oynamışım bende şaşırdım :D
-
fm 22 için patlattım kuponu. 209 TL ye geldi. teşekkürler epic adamsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X