Şimdi Ara

Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı

Epic Games ve Apple arasında bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl bir gerginlik başladı ve bu gerginlik mahkemeye taşındı. Bir süredir devam eden dava da geçtiğimiz saatlerde sonlandı. Epic Games CEO'su Tim Sweeney ise Twitter'dan enteresan bir paylaşım yaptı.

Tim Sweeney Twitter'dan Tavukla İlgili Bir Paylaşım Yaptı

Davanın çıkış noktası bildiğiniz gibi Epic Games'in, Apple'ın App Store'daki oyunlardan aldığı %30'luk payı fazla bulmasıydı. Geçtiğimiz haftalarda dava iyice alevlendi ve neredeyse tüm gizli belgeler ortaya çıkmaya başladı. Olayla alakalı alakasız birçok belge açığa çıktı ve birçok enteresan bilgi öğrendik.

Ayrıca Bkz.Warner Bros ve HBO'nun üst kuruluşu Discovery ile birleşiyor: BluTV anlaşmadan etkilenecek mi?

Geçtiğimiz saatlerde ise bu dava sonlandı. Artık yalnızca mahkemenin kararı bekleniyor. EuroGamer'ın haberine göre dava dün akşam iki tarafın da kapanış konuşması yapmasıyla sonlandı. Epic Games davanın çok daha geniş bir kitleyi etkileyeceğini belirtti.

Davanın sonlanmasının ardından ise Epic Games CEO'su Twitter üzerinden bir tavuk restoranını paylaştı. Elbette yalnızca çıkarım yapıyor olsak da Sweeney'nin gönderme yaptığını anlamak pek de zor değil. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz. Davanın ne zaman sonuçlanacağı bilinmiyor.

Kaynak:https://www.eurogamer.net/articles/2021-05-25-epic-v-apple-trial-ends-tim-sweeney-tweets-about-chicken

• Editörün attığı başlığa bak yaa, ya kendi paylaştığı haberi okumuyor ya da okuduğunu anlamıyor  

Ne tavuğu birader tavukla ne alakası var olayın, adam kısaca davanın ne kadar uzun sürdüğünü eleştirmiş, adliyenin yanındaki Popeyes'e bu süreçte karınlarını doyurduğu için teşekkür etmiş    

Amerika'nın en iyi 99 avukatı adlı yazıyı new york times üzerinden okuyun. Google'a yazın çıkar. Bunun 50 tanesi apple için çalışıyor. Abd'de En iyi avukat olmak demek sadece ağzı laf yapıyor demek değil. Yargıcı,eyalet savcısını,adalet bakanlığını iyi bilen avukat demek manasına geliyor. O bakımdan Apple dava kaybetmez. Tekel hareketlerindeki şımarıklığının sebebi de bu. Hukuk onlara işlemiyor.
  • Canım tavuk dürüm çekti şimdi. tweet 'in apple' la atılmasıda ilginç demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 25 Mayıs 2021; 17:42:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple a bi gönderme yapıyor gibi gelmedi bana :D.
    Baya uzun sürmüş dava, orda yemişler, ona gönderme gibi duruyor ama anlayan aydınlatır bizi heralde

• Gerginlik yerine erginlik yazmışsınız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

Apple a bi gönderme yapıyor gibi gelmedi bana :D.
    Baya uzun sürmüş dava, orda yemişler, ona gönderme gibi duruyor ama anlayan aydınlatır bizi heralde

dava nin genelinde yargic apple tarafina dogru kayiyordu.

sadece %30 komisyon konusunda epic tarafina hak verdi.

tabi bunlari durusma sirasinda yargicin tavrindan cikarilan seyler.

buyuk ihtimalle apple davayi kazanir fakat %30 komisyon kisminda bir olay olablir.

• ozanbey86 O kullanıcısına yanıt
    Benimde sen bu yazdığın için canım çekti şimdi neyse ben gidip dürüm alıcam

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    winner winner diye başlayan bi sözleri var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    Chicken dinner

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Popeyes ın TV reklamını hatırladım bir an “terbisesiz tavuk” ne alakaysa artık

• Amerika'nın en iyi 99 avukatı adlı yazıyı new york times üzerinden okuyun. Google'a yazın çıkar. Bunun 50 tanesi apple için çalışıyor. Abd'de En iyi avukat olmak demek sadece ağzı laf yapıyor demek değil. Yargıcı,eyalet savcısını,adalet bakanlığını iyi bilen avukat demek manasına geliyor. O bakımdan Apple dava kaybetmez. Tekel hareketlerindeki şımarıklığının sebebi de bu. Hukuk onlara işlemiyor.

• Neden illaki bir twit'teki fotodan anlam çıkarmak zorundayız? Adam öylesine de paylaşmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onvious kullanıcısına yanıt

Apple davayı kazansa nolcaki adamlar gider bir kostüm çıkarır oyuna onun parasıyla zararı gene karşılarlar.

• Imarex kullanıcısına yanıt

İşte bunlar hep bilinç altı illuminati :)

• Winner winner chicken dinner. Iyi sonuçlanmış bir şeyden sonra veya kazanmayı umduğun da söylenir

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Süpersin

• sen haberi tavuk resmi ile lanse ediyosun adamın attığı twit sadece bir restorant???? ne yiyip ne içiyorsunuz admin bey?

• Apple uğraşmak her babayiğidin harcı değildir

• Editörün attığı başlığa bak yaa, ya kendi paylaştığı haberi okumuyor ya da okuduğunu anlamıyor Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı 

Ne tavuğu birader tavukla ne alakası var olayın, adam kısaca davanın ne kadar uzun sürdüğünü eleştirmiş, adliyenin yanındaki Popeyes'e bu süreçte karınlarını doyurduğu için teşekkür etmiş Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı 

• Winner winner chicken dinner mı demişler anlamadım

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt

yazdım bulamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.