|
Epic Games ve Apple arasındaki dava bitti: Epic CEO'su tavukla ilgili bir paylaşım yaptı
-
-
Canım tavuk dürüm çekti şimdi. tweet 'in apple' la atılmasıda ilginç demişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 25 Mayıs 2021; 17:42:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple a bi gönderme yapıyor gibi gelmedi bana :D.
Baya uzun sürmüş dava, orda yemişler, ona gönderme gibi duruyor ama anlayan aydınlatır bizi heralde
Gerginlik yerine erginlik yazmışsınız:)
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
Baya uzun sürmüş dava, orda yemişler, ona gönderme gibi duruyor ama anlayan aydınlatır bizi heraldedava nin genelinde yargic apple tarafina dogru kayiyordu.
sadece %30 komisyon konusunda epic tarafina hak verdi.
tabi bunlari durusma sirasinda yargicin tavrindan cikarilan seyler.
buyuk ihtimalle apple davayi kazanir fakat %30 komisyon kisminda bir olay olablir.
-
Benimde sen bu yazdığın için canım çekti şimdi neyse ben gidip dürüm alıcam
winner winner diye başlayan bi sözleri var
-
Chicken dinner
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Popeyes ın TV reklamını hatırladım bir an “terbisesiz tavuk” ne alakaysa artık
Amerika'nın en iyi 99 avukatı adlı yazıyı new york times üzerinden okuyun. Google'a yazın çıkar. Bunun 50 tanesi apple için çalışıyor. Abd'de En iyi avukat olmak demek sadece ağzı laf yapıyor demek değil. Yargıcı,eyalet savcısını,adalet bakanlığını iyi bilen avukat demek manasına geliyor. O bakımdan Apple dava kaybetmez. Tekel hareketlerindeki şımarıklığının sebebi de bu. Hukuk onlara işlemiyor.
-
Neden illaki bir twit'teki fotodan anlam çıkarmak zorundayız? Adam öylesine de paylaşmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple davayı kazansa nolcaki adamlar gider bir kostüm çıkarır oyuna onun parasıyla zararı gene karşılarlar.
-
İşte bunlar hep bilinç altı illuminati :)
Winner winner chicken dinner. Iyi sonuçlanmış bir şeyden sonra veya kazanmayı umduğun da söylenir
-
Süpersin
sen haberi tavuk resmi ile lanse ediyosun adamın attığı twit sadece bir restorant???? ne yiyip ne içiyorsunuz admin bey?
Apple uğraşmak her babayiğidin harcı değildir
-
Editörün attığı başlığa bak yaa, ya kendi paylaştığı haberi okumuyor ya da okuduğunu anlamıyor
Ne tavuğu birader tavukla ne alakası var olayın, adam kısaca davanın ne kadar uzun sürdüğünü eleştirmiş, adliyenin yanındaki Popeyes'e bu süreçte karınlarını doyurduğu için teşekkür etmiş
-
Winner winner chicken dinner mı demişler anlamadım
yazdım bulamadım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Editörün attığı başlığa bak yaa, ya kendi paylaştığı haberi okumuyor ya da okuduğunu anlamıyor Ne tavuğu birader tavukla ne alakası var olayın, adam kısaca davanın ne kadar uzun sürdüğünü eleştirmiş, adliyenin yanındaki Popeyes'e bu süreçte karınlarını doyurduğu için teşekkür etmiş |
Baya uzun sürmüş dava, orda yemişler, ona gönderme gibi duruyor ama anlayan aydınlatır bizi heralde |
Amerika'nın en iyi 99 avukatı adlı yazıyı new york times üzerinden okuyun. Google'a yazın çıkar. Bunun 50 tanesi apple için çalışıyor. Abd'de En iyi avukat olmak demek sadece ağzı laf yapıyor demek değil. Yargıcı,eyalet savcısını,adalet bakanlığını iyi bilen avukat demek manasına geliyor. O bakımdan Apple dava kaybetmez. Tekel hareketlerindeki şımarıklığının sebebi de bu. Hukuk onlara işlemiyor.
|
Benzer içerikler
- instagram uyku modu nedir
- fake fotoğraf sorgulama
- twitter takipçi hilesi
- youtube arka planda oynatma iphone
- hileli whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X