Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
EPİC HESABİM SATİLİKTİR
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
dogrudur ama bazi oyunlar ben aldim tabiki alicak arkadaşa kolaylik yapariz fiyatta indirim
sende alsaydın ozaman. gereksiz ölücü yorumlardan sakının artık arkadaş... ha şöyle indirim vardı onun üstünde satıyorsun dersin anlaşılır, gerisi seni ilgilendirmez. alsaydın sende zamanında bedavaya.
-
1 kaç adet epic hesabım var ve piyasayı bildiğim için , acaba oyun içi hesap mı değerli gibisinden ya da görmediğimiz birşey mi var ı sorgulayarak böyle bir yorum yazdım. "sende alsaydın o zaman gereksiz ölücü yorumlardan sakının ne demek " 3 bin liralık ne var burda kardeş yazmadım. dingil dingil yorum yapmayın ya
-
Benim Steam hesabım bile 3 bin lira etmeyebilir. 3 bin lira gerçekten çok ölü bir fiyat kalmış.
https://steamcommunity.com/profiles/76561199187829493/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama foruma kayıtlı bir eşşek bana , sende alsaydın o zaman ile başlayan cümleler kurmuştu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X